Χαλαρές καμπύλες σε απαλή μονόχρωμη διακόσμηση

Οι χαλαρές καμπύλες και η ελαφριά, μεστή μονόχρωμη διακόσμηση συνθέτουν μια ομαλή μινιμαλιστική δήλωση σε αυτούς τους δύο ήσυχους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους σπιτιών. Η λακωνική χρωματική παλέτα παρουσιάζει καθαρούς χώρους για καθαρό μυαλό, όπου μπορεί κανείς να επιδοθεί σε βαθιά σκέψη και διαλογισμό ή να απολαύσει βαθιά συζήτηση χωρίς την απόσπαση της προσοχής του άφθονου χρώματος και της τρομερής γραμμικότητας. Τεράστια παράθυρα γεμίζουν αυτούς τους κομψούς εσωτερικούς χώρους του σπιτιού με ευχάριστο ηλιακό φως, το οποίο πέφτει απαλά πάνω σε καμπύλες σιλουέτες επίπλων, τεράστια στρογγυλά χαλιά σαλονιού, διακριτικά διακοσμητικά βάζα και αρχιτεκτονικές καμάρες. Οι κρεμώδεις, μινιμαλιστικοί χώροι διαβίωσης και τα υπνοδωμάτια σχηματίζουν μια συνεκτική ηρεμία σε όλους τους χώρους, που λάμπουν απαλά από περιμετρικά LED. Τα κομψά μοντέρνα τζάκια Uber παρέχουν ένα φιλόξενο, άνετο τρεμόπαιγμα της φλόγας.

Visualizer: Ben Space Design

Το πρώτο μας χαλαρωτικό εσωτερικό του σπιτιού μας διαθέτει καθιστικό διπλού ύψους με τεράστια παράθυρα που προσφέρουν απέραντη θέα στην πόλη και άφθονο φυσικό φως. Η κρεμώδης διακόσμηση αντανακλά το φως της ημέρας βαθιά στο ευρύχωρο σαλόνι. Ένα μοντέρνο τζάκι τρεμοπαίζει έντονα μέσα στην εκλεπτυσμένη συγκρατημένη εστία του.

Ένα στρογγυλό χαλί περιβάλλει την ευρύχωρη διάταξη του σαλονιού, κρατώντας έναν μαλακό καναπέ φουντωτό καναπέ και δύο ξαπλώστρες σε μια άνετη διάταξη γύρω από έναν μοντέρνο καφέ πίνακας.

Ο φουντωτός καναπές με βαθιά μαξιλάρια έχει καμπύλα σιλουέτα που συντονίζεται απαλά με τις αταίριαστες, άνετες καρέκλες.

Το φιλικό προς τον προβολέα σαλόνι διαθέτει μια πτυσσόμενη οθόνη, η οποία ανασύρεται στον τοίχο από γυψομάρμαρο. Λόγω της μονόχρωμης διακόσμησης, μια προσγείωση στον ημιώροφο περνά σχεδόν απαρατήρητη πίσω από ένα διάφανο γυάλινο κιγκλίδωμα.

Μια αρχιτεκτονική καμάρα έχει ενσωματωμένα ράφια για να εμφανίζει μια λεπτή, συντονισμένη χρωματική διάταξη διακοσμητικών αντικειμένων.

Ένα κομψό, αυλακωτό βάζο κοσμεί το τραπεζάκι του καφέ.

Μονάδες ρατάν και ξύλινα ράφια τοίχου επενδύουν ελκυστικά το διάδρομο του σπιτιού με φυσικούς τόνους, οι οποίοι φωτίζονται απαλά κάτω από κορδέλες φωτός LED.

Ο χώρος του σαλονιού έχει ανοιχτή σύνδεση με μια μεγάλη τραπεζαρία.

Στην μινιμαλιστική τραπεζαρία, η διαμόρφωση τοξωτής εσοχής επαναλαμβάνεται στην απέναντι πλευρά του τοίχου στήριξης. Η πρόσβαση στη γειτονική κουζίνα γίνεται μέσω μιας πόρτας τσέπης με μοντέρνο φινίρισμα.

Ένα μοντέρνο μπολ με φρούτα παρέχει ένα απλό αλλά αποτελεσματικό κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού.

Ένα διακοσμητικό βάζο προσδίδει κομψά αξεσουάρ στην άλλη άκρη του μακριού τραπεζιού.

Τα σίγαστα βοτανικά φέρνουν έναν υπαινιγμό του εξωτερικού χώρου, ενώ παραμένουν πιστά στον χρωματικό συνδυασμό του εσωτερικού.

Στο πίσω μέρος του σαλονιού, μια σπειροειδής σκάλα καταλήγει στον ημιώροφο.

Η σπειροειδής σκάλα φωτίζεται κατά μήκος των πατημάτων της από λεπτές λωρίδες LED.

Οι κορδέλες LED καμπυλώνονται μέσα στην εσοχή του κάγκελ.

Στον επάνω όροφο, το μεγάλο υπνοδωμάτιο διαθέτει δάπεδο σε χωριστά επίπεδα που χωρίζει τον χώρο ύπνου από έναν χώρο εργασίας στο σπίτι.

Ο χώρος εργασίας του σπιτιού είναι ειδικά επιπλωμένος με Γραφείο σε σχήμα L εγκατάσταση, αποθήκευση και ράφια τοίχου.

Τα LED φωτίζουν την περίμετρο του δωματίου και τονίζουν την αλλαγή στο ύψος του δαπέδου γύρω από το κρεβάτι.

Τα διακοσμητικά βάζα προσθέτουν μια ελκυστική πινελιά στον πρακτικό χώρο εργασίας.

Μια μοντέρνα απλίκα τοίχου παρέχει φως ανάγνωσης πάνω από ένα επενδυμένο κεφαλάρι

Ένα ξύλινο βοηθητικό τραπέζι κρατά το υλικό ανάγνωσης κοντά στο χέρι στη μία πλευρά του κρεβατιού. Στην απέναντι πλευρά, μια συρταριέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθήκη γραφείου στο σπίτι είτε ως κομοδίνο.

Το παράθυρο είναι κυρτό στη γωνία του για να αποφευχθεί η δημιουργία ενοχλητικών γωνιών στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας. Ένας διακοσμητικός καθρέφτης τοίχου απλώνει μια ασημί λακκούβα στον τοίχο από γυψομάρμαρο.

Visualizer: Γραφείο Έρευνας Ψηφιακής Τέχνης YIFN

Σε αυτό το μινιμαλιστικό σαλόνι, ένας γαλακτώδες λευκός εστιακός τοίχος διαθέτει ένα λοξό, ανεστραμμένο τόξο.

Η τοξωτή αρχιτεκτονική εσοχή συμπληρώνει έναν κυρτό καναπέ, ένα στρογγυλό χαλί σαλονιού και μια απαλά τοξωτή γραμμή οροφής.

Ένα χάρτινο φωτιστικό δαπέδου λάμπει απαλά δίπλα σε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σχέδιο τζακιού.

Το καθαρό λευκό στήθος καμινάδας είναι φτιαγμένο για να φαίνεται ξεφλουδισμένο σαν κουρτίνες, για να αποκαλύψει το μοντέρνο τζάκι στο εσωτερικό.

Στο αντίθετο άκρο της εστίας, ο λευκός στόκος όγκος είναι σκαλισμένος για να φτιάξει ένα ράφι για κορμούς.

Ένας στρογγυλός φεγγίτης ταιριάζει ικανοποιητικά σε έναν καμπύλο τοίχο στην είσοδο. Αυτή η κεντρική, κυρτή είσοδος συνδέει το σαλόνι με την κουζίνα και την τραπεζαρία.

Ο γαλακτώδης μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων ξεχύνεται συνεχώς από το σαλόνι, την είσοδο, την τραπεζαρία της κουζίνας. Παρθένες, λευκές κουζίνες χωρίς χερούλια ευθυγραμμίζονται ήσυχα στο πίσω μέρος της κουζίνας πίσω από ένα καμπυλωτό νησί κουζίνας.

Το λευκό νησί της κουζίνας σε σχήμα ιππόδρομου συγκρατεί την εστία και τον νεροχύτη και διαχωρίζει καθαρά την κουζίνα από την τραπεζαρία. Η κυρτή τραπεζαρία διαθέτει μια ενσωματωμένη ζαρντινιέρα στο ένα άκρο, φέρνοντας μια ξαφνική σπίθα φυσικού πράσινου στο λευκό δωμάτιο.

Μέσα στο σχέδιο του πρώτου υπνοδωματίου, ένα επενδυμένο κρεβάτι περιβάλλεται από ένα ανάγλυφο χαλί. Τα αταίριαστα κομοδίνα εμποδίζουν το σχέδιο λακωνικής διακόσμησης να εμφανίζεται στάσιμο. Ένα σκεπασμένο μπαλκόνι επεκτείνει τον χώρο και κάνει το σπίτι για άλλη μια έκρηξη φυσικού πράσινου.

Ένα κομψό κρεμαστό φωτιστικό και ένα κυλινδρικό κομοδίνο φωλιάζουν τέλεια σε μια κυρτή εσοχή. Δείτε περισσότερη έμπνευση για κομψά κρεμαστά φωτιστικά κρεβατοκάμαρας.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ένας ευρύς χώρος με μια γωνιά ανάγνωσης τοποθετημένη δίπλα στο παράθυρο. Το φωτιστικό δαπέδου και η καρέκλα κρεβατοκάμαρας είναι ανυψωμένα σε ένα ελαφρώς υπερυψωμένο πάτωμα τμήμα, το οποίο δημιουργεί σαφή διαφοροποίηση μεταξύ των περιοχών λειτουργίας. Η οροφή πάνω από τον χώρο ύπνου είναι κυρτή στις γωνίες της για να σχηματίσει χαλαρωτικές γραμμές.

Μια ανοιχτή πόρτα επιτρέπει την είσοδο σε ένα δωμάτιο-ντουλάπα.

Η γκαρνταρόμπα είναι ένας θησαυρός από καμπυλωτούς τοίχους και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Τα πλωτά ράφια τοίχου εμφανίζουν τσάντες και παπούτσια επώνυμων σχεδιαστών κάτω από τον απαλό φωτισμό, που δημιουργεί μια αποκλειστική ατμόσφαιρα boutique.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *