Άνετο λευκό και ξύλινο εσωτερικό που χωρίζεται από γυάλινα διαχωριστικά

Η καθαρή λευκή διακόσμηση, που χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά του ανοιχτόχρωμου ξύλου, δίνει σε αυτό το μικρό διαμέρισμα μια γαλήνια και ευάερη ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένος από το Ursa Studio, το εσωτερικό με ενιαία διάταξη συνδέει άψογα τους χώρους καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ενώ το υπνοδωμάτιο και ο χώρος εργασίας του σπιτιού χωρίζονται ελαφρά με έναν διαχωριστικό τοίχου από γυαλί. Το διαφανές χώρισμα όχι μόνο επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίσει κάθε γωνιά αλλά προσθέτει και μια πινελιά μοντέρνας κομψότητας. Στο μπάνιο, η πρακτικότητα κυριαρχεί με ένα πλυντήριο ρούχων σε βολική τοποθεσία και μια καμπίνα ντους μεγάλου μεγέθους, εξαλείφοντας την ανάγκη για μία μπανιέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό, φιλόξενο και αποτελεσματικό μοντέρνο σπίτι που αποπνέει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ένας μικρός καναπές χωρίζει την ενιαία τραπεζαρία της κουζίνας από το καθιστικό. Ο διθέσιος καναπές είναι τοποθετημένος πάνω σε ένα ​​λευκό χαλί που δίνει στο χώρο του σαλονιού μια φιλόξενη, άνετη γοητεία. Το φως του ήλιου ρέει μέσα από δύο μεγάλα παράθυρα του σαλονιού, γεμίζοντας το διαμέρισμα με φυσική ζεστασιά.

Ένα μικρό βοηθητικό τραπέζι σε ανοιχτό τόνο ξύλου δίπλα στον λευκό καναπέ, δημιουργεί μια απαλή αντίθεση χρωμάτων. Ένα φωτιστικό δαπέδου σαν κολόνα εμπνευσμένο από τα μέσα του 20ου αιώνα λάμπει σε έναν συμπληρωματικό φυσικό τόνο.

Απέναντι από τον καναπέ, ένας μεγάλος γυάλινος τοίχος χωρίζει το ενιαίο σαλόνι από το υπνοδωμάτιο και έναν χώρο εργασίας. Ένα ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης και ένα ενσωματωμένο ράφι βρίσκονται μπροστά από τον φωτεινό τοίχο, δημιουργώντας μια χαμηλή γραμμή αποθήκευσης για την τηλεόραση, τη συνοδευτική τεχνολογία και μια επιλογή βιβλίων.

Τα υαλότουβλα κρύβουν αυτό που βρίσκεται πίσω, αλλά μοιράζονται άφθονο φυσικό φως μεταξύ των δύο χωριστών ζωνών.

Άλλο ένα υφαντό φωτιστικό δαπέδου φωτίζει το ένα άκρο της ξύλινης κονσόλας πολυμέσων, επεκτείνοντας τον απαλό και ατμοσφαιρικό φωτισμό του καθιστικού.

Στο πίσω μέρος του καναπέ είναι τοποθετημένη μια στενή, ορθογώνια τραπεζαρία. Αυτό επιτρέπει άφθονο χώρο για ελιγμούς στην κουζίνα.

Ένας γραμμικός πολυέλαιος φωτίζει έντονα όλο το μήκος της ξύλινης τραπεζαρίας, εξασφαλίζοντας ευχάριστες ώρες γευμάτων για όλους. Με τις καρέκλες φαγητού όλες μαζεμένες γύρω από μια όψη του τραπεζιού, όλοι οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν θέα στην τηλεόραση σε όλο το δωμάτιο. Τα επίπεδα καλοριφέρ θερμαίνουν το σαλόνι χωρίς να διαταράσσουν την ομαλή περίμετρο.

Οι απλές ξύλινες καρέκλες διαθέτουν μαλακά λευκά μαξιλάρια καθίσματος, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παραμείνουν άνετα λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Οι βελούδινες λευκές κουρτίνες του σαλονιού πλαισιώνουν πολυτελώς το ψηλό παράθυρο της τραπεζαρίας, πέφτοντας από μια εσοχή κουρτινών που κρύβεται στην οροφή.

Μινιμαλιστικό σετ με καράφα και γυάλινα ποτηράκια φέρνει στο κεντρικό τραπέζι φαγητού περισσότερη κομψότητα.

Τα λευκά ντουλάπια χωρίς λαβές δημιουργούν μια μινιμαλιστική αισθητική στη μικρή κουζίνα. Ένας εντοιχισμένος φούρνος διακόπτει την ολόλευκη εγκατάσταση με ένα τολμηρό μαύρο. Ο κρυφός φωτισμός LED λάμπουν κατά μήκος της κορυφής των λευκών ντουλαπιών τοίχου, στεφανώνοντάς τις με μια αιθέρια λάμψη.

Στα δεξιά του τοίχου με χαρακτηριστικό γυάλινο μπλοκ, η είσοδος προς την κρεβατοκάμαρα αφήνεται ανοιχτή για να διατηρείται η εύκολη ροή από το χώρο του καθιστικού προς το γραφείο του υπνοδωματίου.

Το ανοιχτόχρωμο ξύλινο δάπεδο ενώνει τη διάταξη του καθιστικού και της κρεβατοκάμαρας, εξασφαλίζοντας αθόρυβη συνοχή μεταξύ των χώρων.

Το μικρό γραφείο συγχωνεύεται με μία στήλη από ράφια και μια εντοιχισμένη ντουλάπα. Ο χώρος εργασίας του σπιτιού επωφελείται από μια θέση παραθύρου, όπου δίνει με φυσικό φως και θέα.

Μια μοντέρνα καρέκλα δίνει μια έντονη μαύρη πινελιά στον λευκό χώρο εργασίας και στο υπνοδωμάτιο. Ένα κομψό μαύρο φωτιστικό γραφείου δένει με την καρέκλα και τις μαύρες περσίδες.

Ένα λευκό κρεβάτι με ταπετσαρία κάθεται άνετα στον συμπαγή χώρο του υπνοδωματίου, εφαρμόζοντας το ίδιο επίπεδο με τον διαχωριστικό τοίχο. Απαλός ατμοσφαιρικός φωτισμός βρίσκεται πίσω από το επενδυμένο κεφαλάρι.

Το σαλόνι φαίνεται ξεκάθαρα από την είσοδο του σπιτιού, κάτι που επιτρέπει και στους δύο χώρους να αισθάνονται πιο ευρύχωροι, ευάεροι και ανάλαφροι. Ένας τοίχος από εντοιχισμένες ντουλάπες εξυπηρετεί τη μικρή είσοδο με άφθονο χώρο αποθήκευσης. Ένας ολόσωμος καθρέφτης και ένα μικρό λευκό πουφ είναι εύχρηστος για την γκαρνταρόμπα όπου μπορείτε να φορέσετε παπούτσια και παλτό.

Η πρόσβαση στο μπάνιο γίνεται στην απέναντι πλευρά της εισόδου.

Το μικρό μπάνιο λειτουργεί διπλά και ως χώρος πλυντηρίου. Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο τοποθετείται κάτω από το έπιπλο μπάνιου. Ένας ειδικά διαμορφωμένος καθρέφτης μπάνιου γεμίζει τέλεια τον χώρο ματαιοδοξίας από τοίχο σε τοίχο.

Μια επιτοίχια τουαλέτα με κρυφό καζανάκι κάνει το μπάνιο να αισθάνεται πιο ευρύχωρο και απαλό. Η πόρτα του μπάνιου δεν διαθέτει πλαίσιο απλοποιώντας την αισθητική.

Τα ξύλινα συρτάρια προσθέτουν οπτική ζεστασιά στη λευκή διακόσμηση του μπάνιου, ενώ ο λευκός ενσωματωμένος νιπτήρας συνδυάζεται άψογα με τον πάγκο.

Αντί για μπανιέρα, το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μοντέρνο χώρου ντους, τοποθετημένος πίσω από ένα καθαρό πλαίσιο χρωμίου.

Η ειδική καμπίνα ντους αξιοποιεί όλο το πλάτος του δωματίου, δημιουργώντας μια ευρύχωρη εμπειρία.

Οι φεγγίτες LED είναι τοποθετημένοι πάνω από τη νιπτήρα του μπάνιου και την καμπίνα ντους για να δώσουν στο δωμάτιο χωρίς παράθυρα μια αίσθηση φωτός της ημέρας και μια υπονοούμενη σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο.

Ένα κομψό ράφι στο ντους κρατά τα προϊόντα περιποίησης οργανωμένα και μακριά από το έδαφος.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *