Πολυθρόνες: Ένα έπιπλο που ζωντανεύει το σπίτι σας!

Πιστεύουμε ότι οι καρέκλες δημιουργούν εξαιρετικά σημεία αναφοράς. Μπορεί να έχουν ενδιαφέρον σχήμα, μπορεί να έχουν ένα τολμηρό χρώμα, αλλά αυτό που είναι πάντα σίγουρο είναι ότι θα τραβούν τα βλέμματα, καθώς και να παρέχουν την απόλυτη άνεση. Ρίξτε μια ματιά στην επιλεγμένη επιλογή από πολυθρόνες με μοντέρνα έμφαση. Αυτά τα κλασικά κομμάτια σίγουρα προσθέτουν μια ζωηρή πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Πολυθρόνα Ray

Πρώτη στη λίστα είναι η πολυθρόνα Ray με επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι, που αποδεικνύει ότι οι καρέκλες έμφασης δεν χρειάζεται να είναι πολύχρωμες για να έχουν αντίκτυπο! Η συμπαγής μπεζ απόχρωση της πολυθρόνας ξεχωρίζει υπέροχα.

Πολυθρόνες Κυρίτσης
Πολυθρόνα Lotus

Το παιχνίδι με τα υφάσματα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την καρέκλα σας να ξεχωρίζει. Το ύφασμα της πολυθρόνας Lotus είναι ήδη φανταστικό που τραβάει αμέσως τα βλέμματα, αλλά η επιλογή μιας δερμάτινης ταπετσαρίας από είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Φαίνεται απίστευτα φρέσκο ​​και τολμηρό.

Πολυθρόνα Pinton

Δεν είστε λάτρης των animal prints; Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα – ένα χρώμα που θα ξεχωρίζει σε σχέση με το υπόλοιπο εσωτερικό σας. Τα χρώματα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αισθητική όταν χρησιμοποιούνται μαζί και συνήθως θα συνοδεύουν το ένα το άλλο στους χρωματικούς συνδυασμούς. Ο μεγάλος γκρι καναπές μπορεί να κυριαρχεί στο δωμάτιο, αλλά είναι το εσπεριδοειδές χρώμα θα κάνει τον κόσμο να μιλάει! Πολυθρόνα Pinton . Είναι ένα υπέροχο έπιπλο για χαλάρωση μπροστά στο τζάκι.

Πολυθρόνα Doryland

Θέλετε μία πολυθρόνα που κάνει τη διαφορά; Τότε δεν μπορείς να αποτύχεις, επιλέγοντας την Doryland. Αυτή η πολυθρόνα πραγματικά προσθέτει μια πολυτελή πινελιά στο χώρο!

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ζωντανέψτε το σπίτι σας με μία πολυθρόνα που θα δώσει έμφαση

Δείτε περισσότερες πολυθρόνες στη συλλογή μας:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων δωρεάν, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Είτε ψάχνετε για μαύρο χρώμα, έπιπλα, δάπεδα ή άλλους τύπους διακόσμησης, το Έπιπλο Κυρίτσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει για το χώρο σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που σας αντιπροσωπεύουν και συνεργάζονται με τον τρόπο ζωής σας.
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *