Ένα κομψό εσωτερικό “Japandi”

Το Japandi είναι ένα trend που προέρχεται από τις λέξεις Japanese και Scandinavian (Scandi), αναφερόμενοι φυσικά σε styles διακόσμησης.

Η αισθητική διακόσμησης Japandi αναδεικνύεται κομψά σε αυτό το εσωτερικό σπιτιού, που απεικονίζεται από την Anne Kireeva. Με μια γαλήνια, ουδέτερη χρωματική παλέτα, η κατοικία αναπνέει έναν αέρα ξεκούρασης ηρεμίας. Από την είσοδο, η κορυφαία ελκυστικότητα αυτού του σπιτιού Japandi είναι εμφανής στα έπιπλα κατά παραγγελία, τις αθόρυβες συρόμενες πόρτες τσέπης και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα σε στιλ Japandi αναδεικνύουν το γαλήνιο σαλόνι, όπου κυριαρχούν χαριτωμένα μεγάλα έργα τέχνης και ένα μεγάλο χάρτινο κρεμαστό φως. Στην κρεβατοκάμαρα, τα στρώματα υφής επικοινωνούν με μια εντυπωσιακή ιαπωνική αισθητική με ένα βράχο κεφαλάρι με τοίχο και τονικά χαλιά. Ένας μοναδικός χώρος εργασίας κρεβατοκάμαρας τοποθετείται πάνω σε ένα γυάλινο πάνελ χωρίς πλαίσιο που βλέπει στο σαλόνι.

Ξεκινάμε αυτήν την πολυτελή ντιζάιν περιήγηση Japandi σε έναν ενιαίο χώρο διαβίωσης, όπου ένα μεγάλο χάρτινο κρεμαστό φως απαιτεί τη δέουσα προσοχή στο καθιστικό. Αυτή η σύγχρονη πινελιά Japandi δίνει στο ήρεμο σαλόνι μια στιλιστική πλεονεκτήματα και μια πρόσθετη ίντριγκα.

Ένας καναπές με ξύλινο σκελετό και ξαπλώστρες αναδεικνύουν το φυσικό ξύλινο στοιχείο που συνδέει την ιαπωνική και τη σκανδιναβική αισθητική. Αυτό το εξέχον σχεδιαστικό στοιχείο αντηχεί στα βαθιά ξύλινα αποκαλυπτήρια παραθύρων, στα λεπτά κουφώματα και στο δάπεδο από μασίφ ξύλο.

Ένα μπεζ χαλί σαλονιού ενώνει διακριτικά τη διάταξη των επίπλων του σαλονιού, επιπλέοντάς την κεντρικά στη θάλασσα του ξύλινου δαπέδου.

Δύο καφέ δερμάτινες καρέκλες κάθονται στην άκρη του απαλού greige χαλιού, προσθέτοντας βάθος στη διακοσμητική παλέτα. Η κυματιστή βάση από κόντρα πλακέ τύπου Ludvigsen φέρνει στη διάταξη ένα εμβληματικό μοντέρνο αξεσουάρ των μέσων του αιώνα.

Μοντέρνα έργα τέχνης κοσμούν τους τοίχους του καθιστικού Japandi με επένδυση από ξύλο με αποχρώσεις του ζεστού, σκουριασμένου καφέ. Το τεράστιο, χλωμό κρεμαστό φωτιστικό του σαλονιού νανίζει το ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιού κάτω από αυτό.

Μικρές στοίβες από βιβλία τραπεζιού σαλονιού κοσμούν όμορφα το στενό, πέτρινο τραπεζάκι.

Κυκλικά μοτίβα μοτίβο μιας κομψής ξύλινης μονάδας κονσόλας. Περισσότερα βιβλία, ένα καφέ γυάλινο επιτραπέζιο φωτιστικό ντιζάιν και ένα ψηλό γυάλινο βάζο γεμάτο πράσινο δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη οθόνη στην κορυφή.

Έξω στην είσοδο του σπιτιού, οι ξύλινες πόρτες είναι καμουφλαρισμένες μέσα σε τοίχους με επένδυση από ξύλο, ενώ η λευκή μπροστινή πόρτα είναι κρυμμένη σε μια άχρωμη βάση.

Ένας καθρέφτης από το δάπεδο μέχρι την οροφή διαθέτει ένα ζευγάρι λωρίδες LED λεπτές σαν ξυράφι που καίνε μια ατμοσφαιρική χρυσαφένια λάμψη.

Τα πάνελ με καθρέφτη αντικατοπτρίζουν έναν μικρό πάγκο εισόδου τύπου Japandi , ο οποίος βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για να φοράτε παπούτσια.

Οι ξύλινες πόρτες τσέπης ανοίγουν αθόρυβα για να εισέλθουν σε μια συμπαγή γκαρνταρόμπα με ένα ειδικό τραπέζι τουαλέτας και εντοιχισμένες ντουλάπες. Ένας μεγάλος, στρογγυλός καθρέφτης κάθεται πάνω από το προσαρμοσμένο τραπέζι τουαλέτας, ενώ δύο πουφ κρύβονται τακτοποιημένα από κάτω.

Γκρι συρόμενες πόρτες κρύβουν το περιεχόμενο της ντουλάπας, εκτείνοντας δύο τοίχους της γκαρνταρόμπας σε μια εγκατάσταση σε σχήμα L.

Πίσω στο εσωτερικό του ενιαίου καθιστικού, η επίσημη τραπεζαρία είναι διατεταγμένη μαζί με ένα κομψό σχέδιο κουζίνας με έναν τοίχο. Μια ξύλινη τραπεζαρία έρχεται σε ζεστή αντίθεση με τα ντουλάπια της κουζίνας σε απαλό greige και ένα σετ από ασορτί greige καρέκλες τραπεζαρίας.

Οι καρέκλες τραπεζαρίας με βαθιά μαξιλάρια και ταπετσαρία χωρούν άνετα έξι άτομα.

Ένα κομψό γυάλινο βάζο είναι γεμάτο με βοτανικά για να δημιουργήσει ένα φυσικά αποτελεσματικό κεντρικό τραπέζι φαγητού.

Ένα τεράστιο παράθυρο γεμίζει την τραπεζαρία της κουζίνας με άφθονο φως.

Λεπτά ντουλάπια τοίχου συγκεντρώνονται στο κέντρο της κουζίνας για να δημιουργήσουν μια σταθερή δήλωση. Ένας λευκός μαρμάρινος τοίχος απλώνει πίσω μια όμορφη μπεζ φλέβα.

Ένα φωτισμένο πάνελ βράχου δημιουργεί έναν τοίχο με υφή κεφαλιού στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Το στοιχείο επίδειξης εξισορροπείται από χαμηλά κρεμαστά φωτιστικά κρεβατοκάμαρας στην απέναντι πλευρά του δωματίου.

Απλά λευκά πάνελ ολοκληρώνουν το υπόλοιπο του τοίχου χαρακτηριστικών του κεφαλαριού, παρέχοντας μια ομαλή αντιστάθμιση με το ενδιάμεσο της επιφάνειας βράχου.

Χαμηλής γραμμής ξύλινα κομοδίνα με το φτερό του γκρι ταπετσαρισμένου κρεβατιού πλατφόρμας.

Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας με στρώματα οργανώνουν μια τονική βάση για το ουδέτερο σχέδιο κρεβατοκάμαρας Japandi.

Ξύλινα πάνελ τοίχου πλαισιώνουν τον λευκό τοίχο του κεφαλάριου, δημιουργώντας πλούσια αντίθεση.

Ένα βάζο με μπουμπούκια και ένα διακοσμητικό μπολ εκτίθενται σε έναν ξύλινο δίσκο για να δημιουργήσουν ένα όμορφο στολισμό κομοδίνου .

Στο κάτω μέρος του κρεβατιού, ένα ξύλινο τραπέζι κονσόλας είναι γεμάτο με υλικό ανάγνωσης και μια φρέσκια, βοτανική οθόνη.

Ένα πικάπ βρίσκεται στο άλλο άκρο της μονάδας της κονσόλας, φέρνοντας απολαυστική μουσική στα νυσταγμένα πρωινά.

Ένα προστατευμένο κάθισμα παραθύρου υπογραμμίζει την ξεκούραστη θέα.

Με μουσική, βιβλία και ένα φιλόξενο κάθισμα στο παράθυρο, μπορεί να είναι δύσκολο να φύγετε καθόλου από την κρεβατοκάμαρα.

Δύο πόρτες τσέπης πλαισιώνουν την ξύλινη μονάδα κονσόλας, που συνδέουν το υπνοδωμάτιο με το σαλόνι σε ένα ανοιχτό κύκλωμα ελεύθερης ροής.

Περισσότερα βιβλία εκτίθενται σε ράφια στη μονάδα αποθήκευσης ξύλου με αυλάκια, ενώ το βινύλιο είναι πολύτιμο πίσω από κλειστές πόρτες.

Ένας ανοιχτός διάδρομος οδηγεί απευθείας στην κύρια γκαρνταρόμπα και σε ένα ιδιωτικό μπάνιο στα αριστερά.

Στην άκρη του καμαρίνι, υπάρχει ένας μοναδικός χώρος εργασίας στο σπίτι .

Ένα ειδικά κατασκευασμένο ξύλινο γραφείο τοποθετείται πάνω σε ένα τζάμι από διαφανές γυαλί χωρίς πλαίσιο, το οποίο επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να κοιτάζει το σαλόνι όταν βρίσκεται στη δουλειά. Το ξύλινο δάπεδο ρέει απρόσκοπτα μεταξύ των δύο. Το τζάμι δέχεται φυσικό φως από τα μεγάλα παράθυρα του σαλονιού, δίνοντας στο γραφείο μια ηλιόλουστη διάθεση.

Οι μπεζ, χωρίς χερούλια, ενσωματωμένες ντουλάπες σχηματίζουν μια διάταξη σε σχήμα L γύρω από τον χώρο εργασίας του σπιτιού, παρέχοντας ένα σκηνικό χωρίς περισπασμούς. Το πλωτό γραφείο μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βολικά τοποθετημένο τραπέζι τουαλέτας όποτε παραστεί ανάγκη.

Μια μπεζ καρέκλα γραφείου σηκώνεται στο πλωτό γραφείο, συμπληρώνοντας τις γειτονικές ξύλινες πολυθρόνα που κάθονται πέρα ​​από το τζάμι.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *