Mix mood με σκυρόδεμα (τσιμέντο)

Καθώς μπαίνουμε σε αυτό το σπίτι – θησαυρός με διαχρονική κομψότητα, ανακαλύπτουμε ένα σαλόνι που είναι διακοσμημένο με πετράδια από παγκόσμια ταξίδια.

Η περίπλοκη μονάδα ραφιών δημιουργεί ένα μοτίβο πλέγματος πίσω από τον καναπέ, το οποίο φωτίζεται ομοιόμορφα από πάνω από μια λωρίδα φωτός.

Ένα ρωμαϊκό σύνθετο κιονόκρανο εμφανίζει χαρακτηριστικά λείες βολίδες και κυρτωμένα φύλλα άκανθου για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ήρωα.


Μια αθόρυβη σκουρόχρωμη χρωματική παλέτα δημιουργεί έναν εκλεπτυσμένο και σταθερό χώρο που ανακουφίζει από την κούραση και τις καθημερινές πιέσεις.

Οι χαμηλοί τόνοι ζωγραφικής και τα σκαλίσματα φέρνουν επιπλέον σιωπηλούς τόνους και υφές.

Τα κρεμαστά φώτα κουζίνας από συρμάτινο πλέγμα κατεβαίνουν από έναν όμορφο θόλο στη τσιμεντένια οροφή, όπου φωτίζουν μια εσκεμμένα ατελή τραπεζαρία σε στυλ Wabi-sabi.

Η ιδέα αυτού του σπιτιού βασίζεται στην ιδέα ενός μαγικού ξύλινου κουτιού. Αυτή η νοητική εικόνα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο του χώρου, από την οπτική της θερμοκρασίας έως τη στενή σύνδεση μεταξύ καθιστικού, γραφείου, κρεβατοκάμαρας, γκαρνταρόμπας και πολυλειτουργικού (κοινόχρηστου) χώρου, έτσι ώστε η καθημερινή ζωή να μπορεί να είναι «ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη» κατά την επιθυμία των ιδιοκτητών..

Οι συρόμενες πόρτες διευρύνουν ή περιορίζουν τον κοινόχρηστο χώρο, διευκολύνοντας τη συνύπαρξη ή την ανεξαρτησία.

Η σκούρα διακοσμημένη πολυλειτουργική αίθουσα έχει μια στοχαστική φύση, κατάλληλη για ενδοσκόπηση, διαλογισμό και αναζητήσεις ευεξίας.

Μια άλλη σιδερένια μονάδα ραφιών και διακριτικός ατμοσφαιρικός φωτισμός ντύνουν το γραφείο στο σπίτι.

Τα τακτοποιημένα δοχεία σχηματίζουν έναν περίεργο, εξερευνητικό χαρακτήρα μέσα στο σπίτι.

Τα πολύτιμα αντικείμενα αφηγούνται την ιστορία της ζωής των ιδιοκτητών σπιτιού.

Μια ξύλινη οροφή είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο υπνοδωμάτιο.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι το πρωταρχικό στοιχείο του χώρου, προκειμένου να καλλιεργηθεί ισχυρή συναισθηματική σύνδεση.

Οι σειρόμενες πόρτες απομονώνουν το ήσυχο υπνοδωμάτιο από τον προσαρτημένο χώρο εργασίας.

Μέσα στην γκαρνταρόμπα του κύριου υπνοδωματίου, ένας καθρέφτης μπάνιου με κύκλους που συνδέονται μεταξύ τους τραβά το βλέμμα σε έναν κομψό έπιπλο νιπτήρα.


Ένας ανάγλυφος τοίχος χρωματίζει το δωμάτιο.

Το έπιπλο μπάνιου με διπλό νεροχύτη σηματοδοτεί την είσοδο στο μπάνιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων δωρεάν, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Είτε ψάχνετε για μαύρο χρώμα, έπιπλα, δάπεδα ή άλλους τύπους διακόσμησης, το Έπιπλο Κυρίτσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει για το χώρο σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που σας αντιπροσωπεύουν και συνεργάζονται με τον τρόπο ζωής σας.
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *