Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Minimal κρεβατοκάμαρες

Το minimal είναι άποψη και φιλοσοφίας ζωής η οποία εκτείνεται σε όλες τις παραμέτρους της καθημερινότητας εκείνου που επιλέγει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο ρεύμα.
Το minimal σαν στυλ μέσα στους χώρους του σπιτιού έχει ξεκάθαρη άποψη και υπολογισμένο σκεπτικό, καθώς πρώτα από όλα είναι πρακτικό και υπερέχει χωρίς να επιδιώκει να εντυπωσιάσει με την φλύαρη ποσότητα αλλά με την λιτή γοητεία του απόλυτου χαρακτήρα του, η οποία χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και το εκλεπτυσμένο ύφος του.
Minimal, δεν σημαίνει έλλειψη τέχνης ή δημιουργικής έκφρασης, αντίθετα, το minimal αντιμετωπίζει την πρόκληση να εντυπωσιάσει με τα λίγα εκεί που οι άλλοι εντυπωσιάζουν με τα πολλά.
Η άποψη αυτή μέσα στο χώρο της minimal κρεβατοκάμαρας μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά με το θέμα του χώρου και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα αποφόρτισης και χαλάρωσης.
Όπως σε όλα τα στυλ, έτσι και εδώ ακολουθούμε συγκεκριμένες γραμμές για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Έτσι, το minimal μπορεί να αποδοθεί και σε μοντέρνα και σε πιο κλασσική άποψη, σε αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει το κεντρικό κομμάτι του χώρου, το οποίο μπορεί να είναι το κρεβάτι από μόνο του ή το φωτιστικό που θα κρέμεται από το ταβάνι και στις δύο περιπτώσεις η επιλογή, ανάλογα το γούστο και την υποκειμενική άποψη του καθενός, πρέπει να έχει στόχο την κορυφή.
Έχοντας επιλέξει τον πρωταγωνιστή, είτε σε μοντέρνο ρυθμό, είτε σε κλασσικό, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα πλαισιώσουν τον χώρο, όπως είναι το χαλί, οι κουρτίνες ή οτιδήποτε άλλο επιλέξουμε, θα πρέπει να έχουν μία ήσυχη διάθεση και να δένουν σε απόλυτη αρμονία με αυτό που έχουμε επιλέξει να είναι το κεντρικό κομμάτι της κρεβατοκάμαράς μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *