Πολυθρόνες Κυρίτσης

Interior Design  – Μεγάλες ιδέες για μικρά διαμερίσματα και στούντιο.

Η ζωή σε ένα μικρό διαμέρισμα έχει τις προκλήσεις της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα σπίτι γεμάτο προσωπικότητα και γοητεία.

Η αξιοποίηση του χώρου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη εσωτερική διακόσμηση που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και θα αντικατοπτρίζει το γούστο και το χαρακτήρα σας χωρίς όρια.

Ναι, χωρίς όρια! Σκεφτείτε πόσα από τα αντικείμενα και τα έπιπλα που έχετε στο χώρο σας, εξυπηρετούν τις λειτουργικές και παράλληλα τις αισθητικές σας ανάγκες σε βάθος χρόνου.

Από τη φύση μας, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε αυθόρμητοι αγοραστές και αυτό σημαίνει ότι αγαπάμε την αίσθηση του καινούργιου. Είναι όμως πάντα οι επιλογές μας σωστές ή μήπως ο ενθουσιασμός μας, μας οδηγεί πολλές φορές σε επιλογές που κάνουμε χωρίς σημαντική σκέψη;

Όταν έχετε να σχεδιάσετε την εσωτερική διακόσμηση ενός μικρού διαμερίσματος, πρέπει να εξετάσετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να έχετε ένα όμορφο σπίτι, αλλά και χώρο για να αναπνεύσετε.

Επιλέξτε τα ανοιχτόχρωμα χρώματα, τα λειτουργικά και καλαίσθητα έπιπλα, τα αντικείμενα που πραγματικά εκτιμάτε και τις εναλλακτικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χώρο που έχετε.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ, εκ παραλλήλου έξυπνοι και μεθοδικοί στις επιλογές σας και πάνω από όλα να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχουν μεγέθη στην ποιότητα ζωής!

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού, έξυπνες και καλαίσθητες που θα σας δώσουν τροφή για σκέψη.