Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Ethnic κρεβατοκάμαρα

Γοητεία, τόλμη και πάθος είναι τα τρία βασικά συστατικά για να δημιουργήσουμε μία εξωτική εικόνα στο χώρο του υπνοδωματίου μας.

Το ethnic είναι συνυφασμένο με την Ανατολή αλλά και με κάθε άλλο εξωτικό προορισμό που ξεχωρίζει για την περιπετειώδη ατμόσφαιρα, την κουλτούρα, την ιστορία και τις παραδοσιακές του τέχνες.

Η επιλογή του συγκεκριμένου στυλ μέσα στη κρεβατοκάμαρα, είναι μία δυναμική επιλογή που χαρακτηρίζεται από την ένταση των χρωμάτων και των τολμηρών αντιθέσεων δίνοντας ένα πληθωρικό αποτέλεσμα και μία εντυπωσιακή εικόνα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Το ethnic πηγάζει μέσα από τα έντονα και θερμά χρώματα του κόκκινου, του πορτοκαλί, του φούξια, τα οποία αναδεικνύει χρησιμοποιώντας τις απόλυτες αντιθέσεις των ψυχρών χρωμάτων, όπως του μπλε και του πράσινου. Το ethnic δεν κινείται στις λεπτομέρειες αλλά στο σύνολο. Τα έντονα χρώματα και οι αντιθέσεις τους αναπτύσσονται σε μεγάλες επιφάνειες και συνδυάζονται αρμονικά με χαρακτηριστικά έπιπλα, ριχτάρια και μαξιλάρες που υποδηλώνουν τον χαρακτήρα τους και κάνουν σαφή τον εξωτικό προορισμό τους.

Τα αντικείμενα που ακολουθούν την φιλοσοφία του χώρου, σπάνια και εκκεντρικά, φέρνουν έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό και αναδεικνύονται όταν συμπληρώνονται από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που απαρτίζουν έναν τέτοιο χώρο, όπως για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά σχέδια ενός περσικού χαλιού που μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε για αυτό το ιδιαίτερο στυλ ή τα χρώματα και το ύφασμα των κουρτινών που θα αφήνουν τον αέρα της Ανατολής να μας νανουρίζει με θρύλους και παραμύθια όχι μόνο για χίλιες μία νύχτες αλλά για πάντα.

Το ethnic κρύβει μέσα του έντονο πάθος και ερωτισμό, γι΄ αυτό, όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο στυλ για το χώρο της κρεβατοκάμαρας τους, θα πρέπει να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να φτάσει μέχρι το τέλος, γιατί το απόλυτο δεν έχει μέσα του ημίμετρα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *