4 Χριστουγεννιάτικες τάσεις που λατρεύουμε!

Ο Δεκέμβριος ήδη έχει μπει! Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη διακόσμησή σας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς; Αυτές οι νέες τάσεις για το 2019 θα σας αλλάξουν εντελώς τη διάθεση! Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά προσφέρουν μία αίσθηση ευφορίας (σχεδόν) σε όλους. Χρησιμοποιήστε αυτές τις διακοσμητικές τάσεις για να ετοιμάσετε το σπίτι σας για τις γιορτές σας και να το μετατρέψετε σε ένα από τα πιο μαγικά σπίτια της γειτονιάς σας. αυτά τα Χριστούγεννα.

Καρό Τάρανδος

Black & White Buffalo Plaid Christmas Reindeer Decoration

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που βλέπουμε φέτος είναι η χρήση καρό χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων. Έχουν γίνει λατρεία αυτά τα πλεκτά διακοσμητικά, όπως αυτός ο επιτραπέζιος τάρανδος. Όπως και άλλοι, ανακαλύψαμε ότι θα σας θυμίσει η κουβέρτα, εκείνες τις χειμερινές νύχτες που οδηγούν μέχρι τα Χριστούγεννα, με τα άνετα και ζεστά καρό σχέδια. Αφήστε τα καρό σε αυτές τις διακοσμήσεις να προσθέσουν την ζεστασιά των γιορτών. Με διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε, μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο σπίτι σας.

Χρυσό και μαύρο αποτελούν το κεντρικό στάδιο

Tabletop Gold Christmas Tree Decoration

Το κόκκινο και το πράσινο θα συνδέονται πάντοτε με τα Χριστούγεννα, αλλά φέτος το μαύρο και το χρυσό κάνουν μια κεντρική εμφάνιση σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις επιφάνειες. Ο συνδυασμός των τολμηρών χρωμάτων δημιουργεί μια ματιά που οι άνθρωποι αγαπούν τις γιορτές. Αποκτήστε το βλέμμα προσθέτοντας μερικά χρυσά και μαύρα στολίδια στο δέντρο ή ένα επιτραπέζιο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δέντρο στο τραπέζι. Έτσι, όταν διακοσμείτε με χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες , η εορταστική εμφάνιση θα βρίσκεται στο σπίτι σας.

Ρουστίκ στοιχεία για ζεστό βλέμμα

Rustic Country Christmas Santa Decoration

Η μοντέρνα εμφάνιση δεν είναι πάντα αυτή που οι άνθρωποι επιλέγουν. Αυτή την περίοδο μας αρέσει να βλέπουμε μια αύξηση στη χρήση πιο ρουστίκ χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών, επειδή φέρνει εκείνη την άνετη αίσθηση σε οποιοδήποτε σπίτι. Αν θέλετε αυτή τη ζεστασιά στο σπίτι σας, τα ρουστίκ στοιχεία θα κάνουν ακριβώς αυτό. Αφήστε τη φιγούρα του Άγιου Βασίλη να χαιρετούν τους καλεσμένους σας στην πόρτα ή να προσθέσετε μερικές φιγούρες γύρω από το σπίτι, για μια εορταστική εμφάνιση.

Γίνετε δημιουργικοί με Maximalism

Elegant Decorated Christmas Tree

Είστε κάποιος που απλά αγαπά να αναμιγνύει και να ταιριάζει με τα πάντα; Τότε αυτή η τάση της μεγιστοποίησης είναι μόνο για σας. Αγαπάμε να βλέπουμε όλα αυτά τα φωτεινά χρώματα, τις υφές και τα διακοσμητικά στολίδια να συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια όμορφη γιορτινή εμφάνιση. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι και να προσθέσετε μερικά λαμπερά στολίδια και κορδέλα πάνω του. Αυτό θα ήταν σίγουρα ένα μεγάλο διακοσμητικό στοιχείο για να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας με. Βάλτε τη δημιουργικότητά σας σε εφαρμογή με αυτή τη νέα τάση και δείτε πόσο καλά μπορείτε να συνδυάσετε τις χριστουγεννιάτικες ιδέες σας .