Τραπεζαρίες | Έπιπλα τραπεζαρίας Κυρίτσης

3 Καλοκαιρινές τάσεις που αντανακλούν πολυτέλεια!

Θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας ένα makeover; Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να γίνει αυτό. Υπάρχουν πολλές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης για να μετατραπεί ένας χώρος σε καλοκαιρινό καταφύγιο, για μερικούς. Η πολυτελής διακόσμηση κάνει όλη τη διαφορά σε ένα εσωτερικό χώρο, κάνοντάς σας επίσης, να αισθάνεστε πολύ ιδιαίτεροι. Και δικαίως: αν έχετε εργαστεί σκληρά για ένα υπέροχο σπίτι, αξίζει να επενδύσετε στην εσωτερική διακόσμηση που αντανακλά ένα αίσθημα πολυτέλειας, κάνοντας το σπίτι σας πιο φωτεινό και πιο ζωντανό. Αυτές οι καλοκαιρινές τάσεις εσωτερικής διακόσμησης ξεκινούν από μία standard εμφάνιση, παρουσιάζοντας μια πιο δροσερή και πιο πλούσια ατμόσφαιρα.

Παστέλ / ανοιχτά χρώματα

Τα παστέλ χρώματα έχουν από καιρό συνδεθεί με μια διαχρονική και πλούσια εμφάνιση, και γιατί όχι; Το εσωτερικό του σπιτιού σας αναμφισβήτητα θα ζωντανέψει και θα τονιστεί με απαλές παστέλ αποχρώσεις κοντά σε εκείνες του καλοκαιρινού ουρανού. Αυτός είναι ο λόγος που είναι βασικό καλοκαιρινό στοιχείο και έτσι, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε ένα παστέλ θέμα για το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα όπως παστέλ διακοσμητικά μαξιλάρια, και κουρτίνες. Η παστέλ παλέτα θα μπορούσε επίσης να παίξει επάνω σε διαφορετικές υφές, στυλ, και φινιρίσματα.

 

Καλοκαιρινές τάσεις πολυτέλειας

Καναπές Irene | Κυρίτσης

 

Κομψή επίπλωση

Μια εξαιρετική επιλογή στα έπιπλα είναι το παν τη luxury μεταμόρφωση του χώρου σας. Μπορεί εύκολα να αλλάξει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός δωματίου, από το διστακτικό έως το δυναμικό, από το ημιτελές στο ολοκληρωμένο, από το απλό στο εντυπωσιακό.

Καλοκαιρινές τάσεις πολυτέλειας

Όταν πρόκειται για έπιπλα, τα σταθερά παστέλ χρώματα εξακολουθούν να είναι ο κανόνας. Οι καλοκαιρινές τάσεις κλίνουν προς τη δυναμική του λευκού, του γκρι και του μαύρου. Αλλά για την τέλεια ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, υπάρχουν κομμάτια επίπλων που προσφέρουν πιτσιλιές τόνων, από παιχνιδιάρικους σε κομψούς, επιλογές που είναι τόσο άριστες όσο είναι άνετες. Τι περιμένεις; Προχώρα! Ενισχύστε τα έπιπλα εσωτερικού χώρου και του κήπου σας.

Τα έπιπλα Κυρίτσης αντανακλούν την πολυτέλεια που χρειάζεστε. Ταυτόχρονα δίνοντάς σας την επιλογή του υφάσματος, του χρώματος και των διαστάσεων είστε περισσότερο από ελεύθεροι στην επιλογή των ιδανικών καναπέδων για το χώρο σας.

Αισθανόμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας και αυτό εξασφαλίζεται με την εγγύηση 15 ετών που δίνει η εταιρεία μας.

Καλοκαιρινές τάσεις πολυτέλειας

Καναπές Wave | Κυρίτσης

Τα διακοσμητικά είναι το κλειδί!

Τα βελούδινα αξεσουάρ θα διακοσμήσουν και θα δώσουν αναμφίβολα την πολυτέλεια τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Μπορείτε να μετατρέψετε εντυπωσιακά τα δωμάτιά σας με φανταχτερά υλικά διακόσμησης, σύγχρονα έργα τέχνης και κομψά αξεσουάρ. Πολυτελείς εσωτερικοί χώροι εμπλουτισμένοι με δημιουργικά, σπάνια έργα τέχνης και αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα δημιουργήσουν ένα εσωτερικό που θα καταστεί ικανό για να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Καλοκαιρινές τάσεις πολυτέλειας

Κονσόλα – Βοηθητικό Έπιπλο Cavalli | Κυρίτσης

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο φρέσκες εσωτερικές σχεδιαστικές τάσεις για το καλοκαίρι. Επιλέξτε ποια είναι κατάλληλη για το χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας και τη συμβατότητα με την προσωπικότητά σας. Θυμηθείτε! Αναμφίβολα, θα πρέπει να πρώτα να αντανακλούν τόσο την προσωπικότητά σας, όσο και το αισθητικό σας στυλ.

Δωρεάν μελέτη χώρου – Κυρίτσης

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί οτι η επαγγελματική μας ομάδα θα φροντίσει για τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σας δωρεάν.