2 Πολυτελή Διαμερίσματα με ενιαίο υπνοδωμάτιο

Ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος αλλά το στυλ δεν είναι σε αυτά τα δύο πολυτελή διαμερίσματα. Το πρώτο σπίτι μας οδηγεί στο σμαραγδένιο πράσινο και γήινο καφέ ενός μουσικού. Το δεύτερο διαμέρισμα προσφέρει μια γενναία διακόσμηση από γκρί και σοκολατι σε τόνους λευκού και ξύλου για να φωτίσει.

Οι λάμψεις του σμαραγδένιου πράσινου χτυπούν σε αυτό το γήινο καφέ σαλόνι, το οποίο σχεδιάστηκε για ένα νεαρό ζευγάρι. Το διαμέρισμα 50 τ.μ. έχει διακόσμηση με θέμα τη μουσική, με ένα ειδικό τμήμα του δωματίου να χωρίζεται για το παιχνίδι και την απόλαυση μιας συλλογής από κιθάρες.

Ο οπτικός διαχωρισμός μεταξύ του χώρου μουσικής και του σαλονιού επιτυγχάνεται με την επένδυση του τοίχου της κιθάρας με πλούσιο ξύλο και την ελαφρά αύξηση του ύψους του δαπέδου, σαν σκηνή – ιδανικό για το σπίτι ενός μουσικού . Η πολύχρωμη τέχνη διακοσμεί τον τοίχο του σαλονιού, δίπλα σε ένα en vogue αιωρούμενο φωτιστικό τοίχου, το οποίο είναι το φωτιστικό στυλ Flos Mod 265. 

Ένα βοηθητικό τραπέζι εξυπηρετεί τόσο τον καναπέ όσο και τον χώρο μουσικής.

Ένα ψάθινο καλάθι αποθήκευσης και ένα υφαντό χαλί συμπληρώνουν το φυσικό ξύλο στο σχέδιο.

Υπάρχει μια τραπεζαρία δίπλα στον καναπέ, όπου ένα κρεμαστό φως σε σχήμα χάλκινου κώνου κατεβαίνει πάνω από το τραπέζι με χάλκινη άκρη.

Το τραπέζι καλύπτεται με πράσινο μάρμαρο.

Απέναντι από το σαλόνι υπάρχει μια κρεβατοκάμαρα με γυάλινους τοίχους, αλλά γενικότερα σε ένα μαύρο πλαίσιο.

Τα λευκά ντουλάπια του τοίχου φωτίζουν την όψη της σμαραγδένιας κουζίνας.

Ο μαύρος γυάλινος τοίχος γύρω από την κρεβατοκάμαρα έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει με τα κύρια κουφώματα.

Ένας μινιμαλιστικός χώρος εργασίας φωλιάζει δίπλα στα παράθυρα του διαμερίσματος. Ένα ψηλό φυτό εσωτερικού χώρου λειτουργεί ως ένα λεπτό διαχωριστικό μεταξύ του γραφείου στο σπίτι και του χώρου μουσικής.

Οι κουρτίνες ιδιωτικότητας κρέμονται μέσα στους διαφανείς τοίχους του υπνοδωματίου.

Ένα κρεβάτι με πράσινο κεφαλάρι στέκεται στο. τοίχο. Τον τοίχο κοσμεί ένα διακοσμητικό από πράσινο μάρμαρο και χαλκό. Μικρά κρεμαστά φωτιστικά κρεβατοκάμαρας φωτίζουν κάθε κομοδίνο.

Το πράσινο χρώμα συνεχίζεται μέσα στο μπάνιο, πιτσιλίζοντας τον υγρό τοίχο του ντουζ.

Ένα προσαρμοσμένο έπιπλο μπάνιου έχει πράσινο μαρμάρινο στο πίσω μέρος του, στον πάγκο και kickboard που ταιριάζουν. Το ντουλάπι του μπάνιου φωτίζεται έντονα γύρω από την άκρη του για να εξουδετερώσει τα σκούρα χρώματα στο σχέδιο. Ένα σετ από φωτιστικά μπάνιου προσθέτουν επιπλέον φως.

Μια μαύρη θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες δένει με το μαύρο πλαίσιο της καμπίνας του ντους.

Οι εσωτερικές πόρτες ταιριάζουν αθόρυβα με τους χλωμούς τοίχους.

Οι μοντέρνες απλίκες τοίχου τονίζουν έναν ολόσωμο καθρέφτη, ο οποίος κρέμεται έξω από ένα δωμάτιο-ντουλάπα.

Οι πόρτες απομακρύνονται για να αποκαλύψουν το δωμάτιο.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με πολυτελές ξύλινο σύστημα ντουλάπας.

Οι λωρίδες LED φωτίζουν τα ράφια.

Σχεδιαστής: Kyde Visualizer: Kyde

Το επόμενο μικρό μας διαμέρισμα, που βρίσκεται στο Brovary του Κιέβου, έχει συνολική επιφάνεια 42 τ.μ. Ένα λεπτό διαχωριστικό χωρίζει το κρεβάτι από έναν μοντέρνο καναπέ.

Το πρόσθετο φως της ημέρας μπορεί να φτάσει στον χώρο του σαλονιού διαμέσου του διαχωριστικού. Το βράδυ, μπορείτε να τραβήξετε την κουρτίνα κατά μήκος της διαδρομής σε όλο το πλάτος του σαλονιού για να διατηρείται ο χώρος του ύπνου άνετος.

Ένας τεράστιος όγκος κρυφής αποθήκευσης βρίσκεται πίσω από επίπεδες λευκές πόρτες ντουλαπιών στον τοίχο της τηλεόρασης . Μια κομψή λευκή μονάδα πολυμέσων καταλαμβάνει το κενό που αφήνεται από κάτω.

Ένα πάνελ τοίχου βαμμένο με σκούρο γκρι φωτίζεται γύρω από την περίμετρό του, στέλνοντας μια λάμψη πάνω από την ξύλινη σανίδα τοίχου. Ένα μοντέρνο φωτιστικό τοίχου κατεβαίνει μπροστά από το πάνελ έμφασης, φωτίζοντας τον καναπέ σε χρώμα σοκολάτας από κάτω.

Το σκούρο γκρι χρώμα κάνει μια λωρίδα στη βάση του τοίχου της τηλεόρασης και κάτω από την πόρτα (σαν σοβατεπί).

Η ξύλινη επένδυση φτάνει από τον τοίχο στο πάτωμα.

Το πάνελ του γκρι τοίχου στο σαλόνι συνεχίζει ευθεία μετά το διαχωριστικό πλέγμα στην κρεβατοκάμαρα. Ο περιμετρικός φωτισμός των πάνελ ρίχνει μια ζεστή λάμψη στο κεφαλάρι.

Το σπίτι διαθέτει μια εντελώς ξεχωριστή τραπεζαρία κουζίνας, η οποία είναι επίσης διακοσμημένη σε αποχρώσεις του μονόχρωμου, του ξύλου και του καφέ σοκολάτας.

Τα κρεμαστά φώτα τραπεζαρίας δημιουργούν ανοιχτόχρωμο μοτίβο πάνω από έναν τοίχο με γκρι τόνο.

Τα μοντέρνα φωτιστικά τοίχου φωτίζουν την είσοδο.

Ένας μοντέρνος πάγκος βρίσκεται δίπλα στην πόρτα.

Ένας προσαρμοσμένος νιπτήρας καλύπτει όλο το πλάτος ενός γκρι και λευκού μπάνιου.

Σχέδιο του σπιτιού που δείχνει τον διαχωρισμό του χώρου, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού γραφείου στο σπίτι.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *