Πολυτελείς εσωτερικοί χώροι με μπεζ και πράσινο

Οι λεπτοί τονικοί χρωματισμοί του μπεζ, του γκρι, του λευκού και του ξύλου αναβαθμίζονται από ζωντανές πράσινες πινελιές σε αυτούς τους τρεις πολυτελείς εσωτερικούς χώρους. Τα έπιπλα και τα φινιρίσματα είναι υψηλής ποιότητας σε αυτές τις πολυτελείς κατοικίες και οι πινελιές του φυσικού πράσινου λειτουργούν αποτελεσματικά για να φέρουν μια φυσική γαλήνη και αρμονία. Θα δούμε επίσης μοντέρνα σχέδια κουζίνας με κομψά ντουλάπια και νησίδες κουζίνας, κομψές τραπεζαρίες με μοντέρνα σετ τραπεζαρίας και κρεμαστά φωτιστικά, μια κομψή είσοδο στο σπίτι με ειδική αποθήκευση στο διάδρομο, μια πολυτελή κύρια κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένα έπιπλα, σχέδιο μπάνιου που μοιάζει με ένα χώρο σπα και ένα χαριτωμένο παιδικό δωμάτιο με προσαρμοσμένο κρεβάτι.

Το σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού είναι μια ενιαία διάταξη με μέτριο μέγεθος. Τα τονικά στρώματα του μπεζ , του γκρι, του λευκού και του ξύλου δημιουργούν έναν χαλαρωτικό χρωματικό συνδυασμό βγάζοντας μια αίσθηση φιλοξενίας και ζεστασιάς.

Ο γωνιακός καναπές είναι τοποθετημένος σε ένα στρογγυλό χαλί που ενσταλάζει την υφή στο ήρεμο σχέδιο διακόσμησης. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν ύψος στη διάταξη του σαλονιού, καθώς και ξαφνικές εκρήξεις φρέσκου χρώματος.

Μια πολυθρόνα με ψηλή πλάτη δίνει μια περήφανη εστίαση στο πλάι του σαλονιού.

Ένα μικρό φωτιστικό δαπέδου και το πράσινο στρογγυλό τραπεζάκι κάνουν την καρέκλα ένα άνετο μέρος για να κουλουριαστείς με ένα καλό βιβλίο.

Ένα μοναδικό έργο τέχνης τοίχου πίσω από το μικρό τραπεζάκι συγκεντρώνει τη γωνιά ανάγνωσης.

Η ταπετσαρία της πολυθρόνας συμπληρώνει τέλεια την απόχρωση του κόκκου ξύλου που συνθέτει τις βασικές μονάδες της κουζίνας και το περίβλημα της συσκευής.

Ένα μοντέρνο ντουλάπι με εφέ ξύλου υπογραμμίζει ομαλά τον τοίχο από πηχάκια, τα οποία τονίζονται αποτελεσματικά με περιμετρικό φωτισμό LED. Μια οθόνη -προβολέας ξεδιπλώνεται μπροστά από το εφέ του τοίχου και εξαφανίζεται διακριτικά όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το σαλόνι και η είσοδος του σπιτιού συνδέονται με ανοιχτό χώρο, γεγονός που δημιουργεί μια ελεύθερη ροή από την μπροστινή πόρτα στον κοινωνικό χώρο. Οι εξατομικευμένες μονάδες αποθήκευσης στο διάδρομο φροντίζουν την ακαταστασία του παλτού και των παπουτσιών, ενώ ένας πύργος από ράφια δίνει μια διακοσμητική πινελιά δίπλα στο σκαμπό της εισόδου.

Ένα μοντέρνο ορθογώνιο τραπέζι φαγητού χωράει έξι άτομα για δείπνο στην καρδιά της κουζίνας. Τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν το χώρο του φαγητού με φυσικό φως που αντανακλά σε ένα διακοσμητικό μπολ και ένα βάζο στο κέντρο του τραπεζιού.

Δύο μεγάλα κρεμαστά φωτιστικά τραπεζαρίας συνδυάζονται για να καλύπτουν όλο το μήκος του τραπεζιού, κάνοντας μια εντυπωσιακή σχεδιαστική δήλωση.

Οι μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας έχουν ένα απαλό πράσινο φινίρισμα που συμπληρώνεται από μια πληθώρα φυτών εσωτερικού χώρου.

Η μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα διατηρείται καθαρή και οργανωμένη χάρη σε μια σειρά από προσαρμοσμένους χώρους αποθήκευσης που είναι ενσωματωμένοι σε όλο το μήκος του τοίχου του κεφαλαριού πίσω από τα λεία σημεία και τα πηχάκια.

Ένα κρεμαστό φωτιστικό κρεβατοκάμαρας πέφτει μπροστά από τις ανάγλυφες αποθηκευτικές μονάδες στη μία πλευρά του κρεβατιού, ενώ ένα μοντέρνο κομοδίνο φωτίζει την άλλη.

Ένα χωνευτό ράφι διατρέχει το πλάτος του τοίχου του κεφαλαριού για να προσφέρει περισσότερο χώρο για να αποθηκεύετε βιβλία ανάγνωσης και μερικά μικρά διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα ώριμα φυτά εσωτερικού χώρου αναπτύσσουν μια έκρηξη αναζωογονητικού πράσινου δίπλα στο παράθυρο του υπνοδωματίου.

Στο μοντέρνο κομοδίνο είναι το επιτραπέζιο φωτιστικό JWDA της Menu.

Στη θέση της υποχρεωτικής οθόνης τηλεόρασης, αυτή η γαλήνια σκηνή κρεβατοκάμαρας αντικαθιστά την τεχνολογική όψη με έναν ελκυστικό στρογγυλό καθρέφτη .

Τα κηροπήγια φέρνουν το ρομαντικό τρεμόπαιγμα του φωτός γύρω από το κρεβάτι, όπου ένα αρωματικό χώρου διαχέει ένα χαλαρωτικό άρωμα.

Μια καρέκλα κρεβατοκάμαρας με βαθιά μαξιλάρια είναι ένα φιλόξενο μέρος για να χαλαρώσετε με ένα πρωινό φλιτζάνι καφέ ή βραδινό κακάο.

Τα πλακάκια τραβερτίνης μεγάλου μεγέθους δημιουργούν μια αίσθηση σπα μέσα σε ένα πολυτελές μικρό μπάνιο. Ένας μοντέρνος πάγκος μπάνιου εκτείνεται τακτοποιημένα πάνω από το καλάθι ρούχων.

Ένας τοίχος αποκρύπτει το καζανάκι της τουαλέτας και προσφέρει κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους πίσω από ομαλά πάνελ με εφέ ξύλου.

Τα πλακάκια τραβερτίνης περιβάλλουν την μπανιέρα για να δημιουργήσουν μια συνεκτική εμφάνιση.

Το μοντέρνο παιδικό δωμάτιο είναι ένας χαριτωμένος χώρος με κρεβάτι κατά παραγγελία.

Ένα προσαρμοσμένο κάθισμα παραθύρου καλύπτει τα ζεστά καλοριφέρ που μπορεί να βλάψουν τα ευαίσθητα μικρά χέρια.

Μια παιδική καρέκλα έχει ένα απαλό πράσινο χρώμα. Ένα χαριτωμένο στρογγυλό χαλί κρεβατοκάμαρας χωρίζει τον χώρο του παιχνιδιού.

Ο δεύτερος μπεζ και πράσινος σχεδιασμός του σπιτιού έχει πολύ μεγαλύτερο χώρο διαβίωσης, ο οποίος χωρίζεται με τόλμη από έναν μακρύ γκρίζο καναπέ. Ο σχεδιασμός της κουζίνας σε σχήμα L, η νησίδα και η τραπεζαρία φέρνουν στο δωμάτιο φρέσκα λευκά και ζεστά φινιρίσματα σε τόνους ξύλου.

Οι ζαρντινιέρες εσωτερικών χώρων φέρνουν μια έκρηξη πράσινου στη διακόσμηση του καθιστικού.

Οι πόρτες με αυλακωτό γυαλί χωρίζουν το σαλόνι και την τραπεζαρία της κουζίνας από μια επίσημη τραπεζαρία με μινιμαλιστική διακόσμηση.

Οι καρέκλες τραπεζαρίας είναι η καρέκλα Cesca που σχεδιάστηκε από τον Marcel Breuer και ονομάστηκε ως φόρο τιμής στην κόρη του, Cheska. Αυτό το σχέδιο αγοράστηκε από την Knoll το 1968.

Ο τελικός σχεδιασμός του σπιτιού μας είναι επιπλωμένος με έναν μοντέρνο καναπέ με ακαταμάχητα μαξιλάρια , ο οποίος είναι απαλά διάσπαρτος με μάλλινα ριχτάρια.

Ένα μαύρο στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού έρχεται σε σκούρα αντίθεση με τον ελαφρύ σχεδιασμό του καναπέ με επένδυση, αλλά συντονίζεται με έναν μαύρο γυάλινο τοίχο από ατσάλι ανάμεσα στο σαλόνι και την είσοδο του σπιτιού.

Βαριές μπεζ κουρτίνες δίνουν ένα πολυτελές πλαίσιο γύρω από τα μεγάλα παράθυρα του σαλονιού. Τα περιμετρικά φώτα LED δείχνουν τις δραματικά βαθιές πτυχές τους.

Το μπεζ περιβάλλει την τραπεζαρία με τις κομψές καρέκλες με στρογγυλή πλάτη ως σχέδιο.

Πέντε γυάλινα κρεμαστά φωτιστικά τραπεζαρίας ομαδοποιούνται ελκυστικά πάνω από το μοντέρνο σετ τραπεζαρίας.

Η αυλακωτή υφή τυλίγει τη βάση της στρογγυλής τραπεζαρίας με βάθρο.

Το Line Art προσθέτει μια μαύρη πινελιά στον τοίχο της τηλεόρασης.

Ένα άλλο ασπρόμαυρο έργο τέχνης κοσμεί τη κουζίνα.

Ένα μοντέρνο τζάκι φλέγεται δίπλα στον καναπέ.

Η κουζίνα έχει ένα έντονο λευκό σχέδιο με μία συντονισμένη πεντακάθαρη νησίδα κουζίνας.

Ένας γραμμικός πολυέλαιος φωτίζει τη νησίδα , η οποία χρησιμεύει επίσης ως χαλαρό μπαρ πρωινού και ως μπουφές για τη γειτονική τραπεζαρία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *