Απαλή μονόχρωμη διακόσμηση & μοντέρνος φωτισμός

Η εξαιρετικά απαλή μονόχρωμη διακόσμηση κυριαρχεί στον παρακάτω πολυτελή μοντέρνο εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας μια ήρεμη ηρεμία. Τα ανοιχτόχρωμα ντουλάπια στο ίδιο επίπεδο δημιουργούν μια εμφάνιση πολυτέλειας. Οι κομψές μεταλλικές πινελιές αναδεικνύουν το ζεστό, κρεμώδες σκηνικό του σπιτιού, προσθέτοντας πλούσια λάμψη και μια αίσθηση ποιότητας. Μεγάλα μοντέρνα φωτιστικά χρησιμοποιούνται για να σμιλεύσουν το σχήμα και να δημιουργήσουν μοναδικό στυλ, συχνά λειτουργώντας ως το κύριο σημείο εστίασης του χώρου. Από μεγάλα και ασυνήθιστα κρεμαστά φωτιστικά, μέχρι εντυπωσιακό κρυφό φωτισμό, σύγχρονες απλίκες τοίχου και φωτιστικά δαπέδου παρατίθενται παρακάτω για να σας εμπνεύσουν και να δώσετε λάμψη στο εσωτερικό σας.

1 | Visualizer: Ivan Stoyka

Οι αποχρώσεις του γαλακτώδους λευκού απλώνονται στο απαλό μονόχρωμο ντεκόρ, δημιουργώντας έναν ήσυχο μινιμαλιστικό χώρο διαβίωσης. Η ελαφριά, τονική διάταξη αφήνει το μάτι και το μυαλό να ξεκουραστούν, ενώ τα στοιχεία υφής διασφαλίζουν ότι η σχεδίαση της διακόσμησης δεν είναι μονοεπίπεδη. Οι λωρίδες LED βρίσκονται περιμετρικά του δωματίου, δημιουργώντας μια λάμψη στη γραμμή της οροφής και στην ένωση του δαπέδου με τον τοίχο.

Τη νύχτα, ο λευκός φωτισμός LED μπορεί να μετατραπεί σε σκοτεινή λειτουργία, εμφανίζοντας ένα ατμοσφαιρικό θερμό πορτοκαλί.

Ένας μοντέρνος καναπές αγκαλιάζει άνετα τον ενιαίο χώρο μαζί με το ρουστίκ τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ πέτρα. Το υφαντό χαλί σαλονιού προσθέτει μια βαθιά ελκυστική υφή. Το ογκώδες χαλί λειτουργεί για να καθορίσει το χώρο του καθιστικού, ξεχωρίζοντας το από τη γειτονική κουζίνα και τραπεζαρία. Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας με επίπεδη πρόσοψη χωρίς χερούλια ξεθωριάζουν αθόρυβα στο πίσω μέρος του δωματίου. Μια όμορφη μπεζ πέτρινη οπίσθια πινελιά διασχίζει το κέντρο της κουζίνας, όπου φωτίζεται από τη ζεστή λάμψη του κρυφού φωτισμού κάτω από το ντουλάπι.

Ένα μοναδικό μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου αντηχεί τη χρυσή λάμψη του φωτός στην απέναντι πλευρά του καθιστικού. Το φως του χορεύει μαγικά σε έναν εκπληκτικό μεταλλικό τοίχο.

Τα ανακλαστικά χρυσά πάνελ στεφανώνουν ένα γραμμικό τζάκι, όπου οι ανοιχτές φλόγες τρεμοπαίζουν έντονα σε μια πλωτή πέτρινη εστία. Τα πέτρινα πάνελ πίσω από το μοντέρνο τζάκι έχουν υφή με αυλακώσεις για περαιτέρω σύγχρονη αίσθηση.

Οι κάθετες γραμμές υφής στο τζάκι συμπληρώνονται από τις ξύλινες γραμμές στα μεγάλα παράθυρα του σαλονιού. Τα παραθυρόφυλλα με τα ξύλινα πηχάκια διαχέουν απαλά το φως της ημέρας που ξεπροβάλει μέσα από την έκταση του γυαλιού από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ένα γυναικείο είδωλιο προσθέτει μια διακοσμητική πινελιά στην κορυφή μιας στοίβας από βιβλία στο τραπεζάκι σαλονιού. Ένα αρωματικό χώρου γεμίζει το δωμάτιο με χαλαρωτικά αρώματα.

Το φως του ήλιου και η φλόγα από τη φωτιά αντανακλούν πάνω στις παιχνιδιάρικες καμπύλες ενός σκύλου από χρυσό – σαμπανιζέ μπαλόνι του Τζεφ Κουνς. Το άγαλμα του σκύλου με μπαλόνι φέρνει μια στιγμή διασκεδαστικού χαρακτήρα στο εκλεπτυσμένο σχέδιο του καθιστικού και περικλείει χαρούμενα μια μικρή περιοχή ανάγνωσης δίπλα στο παράθυρο. Μια πολυθρόνα papasan σε προκαλεί να καθίσεις, με το κυρτό κάθισμά της, τα βαθιά μαξιλάρια της και την βελούδινη ταπετσαρία της.

Το δάπεδο με υφή ξύλου τοποθετείται ολόισα, δημιουργώντας ένα εφέ πλακιδίων.

Ο χώρος του σαλονιού χωρίζεται από τη πολυτελή νησίδα κουζίνας που λειτουργεί και ως τραπεζαρία. Τρία κομψά μοντέρνα σκαμπό παρατάσσονται κατά μήκος της πέτρινης νησίδας. Ένα αυλακωτό πάνελ καλύπτει το μπροστινό μέρος της, ταιριάζοντάς το απόλυτα με το background του τζακιού στην άλλη πλευρά του δωματίου.

Δύο τεράστια, μοναδικά κρεμαστά φωτιστικά κουζίνας κρέμονται πάνω από τη νησίδα σε ελαφρώς διαφορετικά μήκη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Λευκές συσκευές κουζίνας, αξεσουάρ και εξαρτήματα ενώνονται χρωματικά στην κουζίνα.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων δωρεάν, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Είτε ψάχνετε για μαύρο χρώμα, έπιπλα, δάπεδα ή άλλους τύπους διακόσμησης, το Έπιπλο Κυρίτσης είναι εδώ για να σας βοηθήσει για το χώρο σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που σας αντιπροσωπεύουν και συνεργάζονται με τον τρόπο ζωής σας.
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *