Τραπεζάκια Σαλονιού Κυρίτσης

Ανοιξιάτικες πινελιές μέσα στο σαλόνι σας

Η άνοιξη είναι η πιο όμορφη και η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή που εκπληρώνεται η υπόσχεση της αναγέννησης της φύσης φέρνοντας μαζί της εκλεκτά αρώματα, πανέμορφα χρώματα και έναν υπέροχο ήλιο που μας ανεβάζει τη διάθεση και μας προετοιμάζει για τον ερχομό του καλοκαιριού.
Όλοι μας την εποχή αυτή επιζητούμε την ανανέωση και τον χρόνο για να χαρούμε τις χαλαρές στιγμές που τώρα έχουν μία ιδιαίτερη ποιότητα, καθώς όταν η φύση δημιουργεί την πραγματική μαγεία, ο άνθρωπος παρασύρεται και στέκεται για να γευθεί την πραγματική ομορφιά, η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να του προσφέρει γαλήνη και ευφορία.
Ανοίξτε λοιπόν τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και αφήστε το ευωδιαστό αέρα της άνοιξης να μπει μέσα στο σπίτι σας.
Γεμίστε με πολύχρωμα λουλούδια το μπαλκόνι σας και αφήστε τις κουρτίνες ανοιχτές. Αφαιρέστε από το χώρο σας τα βαριά ριχτάρια του χειμώνα και αντικαταστήστε τα με αέρινα υφάσματα και χρώματα.
Υποδεχτείτε τη φύση μέσα στο σαλόνι σας, τοποθετώντας φυτά εσωτερικού χώρου. Η απόχρωση του πράσινου θα σας χαλαρώσει.
Γεμίστε το χώρο σας με χαλαρή μουσική και ανάψτε κεριά. Η παρουσία των αναμένων κεριών μέσα στο χώρο του σαλονιού είναι μοναδική, ιδίως τις γλυκιές ανοιξιάτικες βραδιές. Χρησιμοποιήστε όλα σας τα κηροπήγια, δώστε έμφαση στο λευκό και τοποθετήστε μεγάλα κεριά μέσα σε περίτεχνα φανάρια στο χώρο του σαλονιού αλλά και στο μπαλκόνι.
Απομακρύνεται και αποθηκεύστε την περιττή διακοσμητική φλυαρία, ανοίξτε το χώρο γύρω σας και απολαύστε τη μαγεία της άνοιξης.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *