Χρώμα της χρονιάς για το 2023

Το χρώμα της χρονιάς για το 2023 ανακηρύχθηκε από την Pantone το Viva Magenta 18-1750, που αποπνέει ζωντάνια. Είναι μια απόχρωση ριζωμένη στη φύση που προέρχεται από την οικογένεια του κόκκινου και εκφράζει ένα νέο σήμα δύναμης. Το Viva Magenta είναι γενναίο και ατρόμητο, και ένα παλλόμενο χρώμα του οποίου η πληθωρικότητα προωθεί μια χαρούμενη και αισιόδοξη γιορτή.

Το φετινό χρώμα της χρονιάς είναι ισχυρό και ενδυναμωτικό. Είναι ένα νέο κόκκινο που απολαμβάνει καθαρή χαρά, ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς, μια ηλεκτρισμένη και χωρίς όρια απόχρωση που εκδηλώνεται ως ξεχωριστή δήλωση. Το PANTONE 18-1750 Viva Magenta καλωσορίζει οποιονδήποτε και όλους με την ίδια όρεξη για ζωή και επαναστατικό πνεύμα. Είναι ένα χρώμα τολμηρό, γεμάτο πνεύμα και που περιλαμβάνει όλα.

Ας δούμε τι είπε η Executive Director της Pantone Leatrice Eiseman: ” Σε αυτήν την εποχή της τεχνολογίας, προσπαθούμε να αντλούμε έμπνευση από τη φύση και το πραγματικό. Το κατάγεται από την οικογένεια των κόκκινων και εμπνέεται από το κόκκινο της κοχίνης, μια από τις πιο πολύτιμες βαφές που ανήκουν στην οικογένεια των φυσικών βαφών καθώς και μια από τις ισχυρότερες και φωτεινότερες που έχει γνωρίσει ο κόσμος. Με τις ρίζες του στο αρχέγονο, το Viva Magenta 18-1750 της Pantone μας επανασυνδέει με την αρχική ύλη. Επικαλούμενοι τις δυνάμεις της φύσης, το Viva Magenta 18-1750 της Pantone γαλβανίζει το πνεύμα μας, βοηθώντας μας να χτίσουμε την εσωτερική μας δύναμη.”

Pantone Collaboration with Cariuma
Pantone Collaboration with Motorola
Pantone Collaboration with Artechouse
Limited Edition Notebook, Pantone Color of the Year 2023
Limited Edition Cortado Cup, Pantone Color of the Year 2023
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *