Το 2019 έχει ήδη μπει. Μήπως ετοιμάζεστε για μια μικρή ανανέωση; Τότε σίγουρα πρέπει να ξέρεις ποια χρώματα 2019 θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού.

Η Pantone, η κορυφαία αρχή του κόσμου για το χρώμα, έχει επιλέξει το Κοραλλί ως το χρώμα της χρονιάς για το 2019. Ζωντανό και παιχνιδιάρικο, το ”Living Coral” είναι ένα λαμπερό κοράλλι με χρυσούς τόνους, που εμπλουτίζει συχνά τις χαοτικές ζωές μας με άνεση. Είναι ένα χαρούμενο αντίβαρο στην επίθεση της τεχνολογίας. Ένα χρώμα που βρέθηκε στη φύση με την ομορφιά των κοραλλιών κάτω από τη θάλασσα – ένδοξη αλλά ομαλή, οικεία αλλά αόριστη.

Στα σπίτια μας, το κοραλλί μιλάει για τη σύνδεση, την οικειότητα και τη διασκέδαση. Είναι γνήσιο, ζεστό και διατηρούμενο – βοηθώντας τα σπίτια μας να μετατραπούν σε χαρούμενα και φιλόξενα καταφύγια. Ενώ είναι τολμηρό ως χρώμα θεμελίωσης, το κοραλλί  είναι ιδανικό για μαξιλάρια καναπέ, ταπετσαρίες καρέκλας με έμφαση, κουρτίνες, τραπέζια, πετσέτες και άλλα αξεσουάρ. Δοκιμάστε έναν τοίχο ή ακόμη και πόρτες σε αυτήν την γεμάτη απόχρωση.

Αντίθετα, το Χρώμα της Χρονιάς του Benjamin Moore 2019 είναι Μητροπολιτικό – ένα δροσερό, κομψό γκρι που είναι ηρεμιστικό, εκλεπτυσμένο και αποφασιστικά ουδέτερο.

Όμορφη και γοητευτική, το μητροπολιτικό στυλ είναι μετριοπαθές αλλά ποτέ δεν βαρετό, δημιουργώντας ένα «καταπραϋντικό, κοινό έδαφος» στη δημιουργία ενός χώρου. Είναι ένα ιδανικό χρώμα αγκυροβόλησης, αναμειγνύοντάς  το αβίαστα με άλλα ουδέτερα, πράσινα, μπλε (ειδικά το ναυτικό!). Καθώς επίσης παστέλ και μυριάδες τελειώματα ξύλου. Κάνει τα μεταλλικά στοιχεία να δείχνουν πιο φωτεινά … προσθέτει άνεση σε μια μοντέρνα κουζίνα … φέρνει κομψότητα σε μια είσοδο. Επιλέξτε το μητροπολιτικό στυλ για καναπέδες και διατομές, χαλιά, καρέκλες τραπεζαρίας και επενδυτικά κομμάτια. Επιλέξτε το για τοίχους ή τελειώματα, ή το αγαπημένο μου, σε οροφές…

Χρώματα 2019 – Διακοσμητικές τάσεις

Υπάρχει πάντα τόσο πολύ ενθουσιασμό στο νέο έτος καθώς το βλέπουμε ώς μία ανανέωση-νέα αρχή. Εδώ είναι τρεις τάσεις σχεδιασμού από το House & Home που αγαπάμε – είναι εφικτές, ζωντανές και προσιτές!

Παστέλ

Δωρεάν μελέτη χώρου- Έπιπλο Κυρίτσης

Το 2019, θα δείτε τα παστέλ να χρησιμοποιούνται ως ουδέτερα, συχνά, αντικαθιστώντας το λευκό. Τα παστέλ είναι τέλεια όταν συνδυάζονται με ζεστά πλούσια ουδέτερα και γυμνά χρώματα – ή ακόμα και μαύρα. Σε συνδυασμό με ζεστό μεταλλικό όπως ορείχαλκο και χρυσό, η διάθεση είναι φωτεινή, αλλά ακόμα μαλακή και εύκολη.

Χρώματα 2019
χρώματα 2019 σαλονια- Σαλόνια - Καναπέδες Κυρίτσης

Εκκεντρικός Καναπές

Φυσικά, ένας καναπές με ουδέτερο χρώμα θα είναι πάντα κατάλληλος, αλλά αν υπήρξε ποτέ χρόνος για να αγοράσετε ένα καναπέ που σταματάει να δείχνει ουδέτερος, είναι τώρα! Το 2019 είναι η χρονιά του καναπέ – το επίκεντρο του καθιστικού σας, ο παράγοντας wow! Αγκαλιάστε καναπέδες με τόνους παστέλ, κουμπωτό (στυλ με κουμπιά), μεταλλικά πόδια και βραχίονες, υπερβολικές λεπτομέρειες και πολυτελείς ταπετσαρίες όπως το βελούδο. Οι καναπέδες δεν ήταν ποτέ πιο αξεπέραστα όμορφοι.

Καναπέδες - Σαλόνια | Κυρίτσης