Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους

Όταν ζείτε σε ένα μικρό χώρο, κάθε τετραγωνικό μετράει. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές κατά τη διάρκεια των γιορτών καθώς είθιστε να συγκεντρωνόμαστε σε στο σπίτι. Ακόμα όμως και τότε, μην απογοητεύεστε για τα λίγα τετραγωνικά σας! Το πνεύμα των χριστουγέννων χωράει παντού. Παρακάτω σας προτίνουμε τις καλύτερες επιλογές γιορτινής διακόσμησης για μικρούς χώρους; Αξιοποιήσετε στο έπακρο το μικρό σας χώρο!

 1. Αστέρια!

εικόνα

Μια απλή προσθήκη από λευκά αστέρια, ειδικά πάνω από την τηλεόρασή σας, είναι το μόνο που χρειάζεται για να προσθέσει μία εύθυμη νότα στο σαλόνι σας. Και το καλύτερο? Δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο.

2. Κεριά

Χριστουγεννιάτικος κάτοχος κεριού

Αν ψάχνετε για την τέλεια ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, φτιάξτε εντυπωσιακές συνθέσεις με κεριά. Απλά τυλίξτε τα κεριά σας σε γιρλάντα από πεύκα και έλατα,προσθέστε κουκουνάρια και δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

3. Σίγουρο και δοκιμασμένο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φυτό Poinsettia με κόκκινα φύλλα σε γλάστρα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αλεξανδρινά είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο λουλούδι, οπότε αν δεν σας το επιτρέπει ο χώρος για ένα παραδοσιακό δέντρο φέτος, αποτελεί μια επιλογή. Αφήστε το σε ένα τραπέζι, ένα περβάζι παραθύρου ή ακόμα και μία βιβλιοθήκη προσθέτοντας γοητεία στο εσωτερικό σας αυτές τις γιορτές.

4. Κρεμαστά φώτα

Σύγχρονη Χριστούγεννα Εσωτερικών του Υπνοδω

Τα ζεστά λευκά φώτα δεν αποτυγχάνουν ποτέ στο να κάνουν ένα χώρο πιο κατάλληλο για αυτή την εποχή. Μερικές ”χορδές” από φωτάκια απευθείας πάνω στις κουρτίνες είναι μια ιδέα και το ντεκόρ που φαίνεται να είναι κομψό.

5. Φτάστε το στο μέγιστο!

Μικρές διακοσμήσεις διακοπών

Όταν ο χώρος σας δεν έχει πλάτος, μπορείτε να επωφεληθείτε από κάθε ύψος κρεμώντας αυτές τις απλές λεπτές και λευκές νιφάδες.

6. Μικροσκοπικό Δέντρο

διακοπές διακόσμηση μικρό χώρο

Ένα μικρό και απλό χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως αυτό το έλατο, σας τοποθετεί απευθείας στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ιδανικό για μικρούς χώρους! Ως λάτρεις του μινιμαλισμού και της συμμετρίας, σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε το χώρο με ουδέτερα χρώματα (ναι, ακόμη και δώρα!).

7. Αλλάξτε το καθημερινό σας ντεκόρ

Αντί να προσθέσετε περισσότερα, αλλάξτε ό,τι ήδη έχετε. Για παράδειγμα, αντικαταστήστε τα μαξιλάρια καναπέ με γιορτινά!