χειροποίητα έπιπλα

Χειροποίητο Έπιπλο στην Ελλάδα

Όχι μόνο χειροποίητο..χειροποίητο έπιπλο στην Ελλάδα!

Στο Έπιπλο Κυρίτσης, είμαστε υπερήφανοι για τα 70 χρόνια που διαθέτουμε στη βιομηχανία επίπλων. Όλοι οι καναπέδες , τα κρεβάτια, οι καρέκλες  αλλά και τα υπόλοιπα έπιπλά μας είναι χειροποίητα με έδρα την Ελλάδα. Οι καναπέδες, τα κρεβάτια και οι καρέκλες μας, κατασκευασμένα χειροποίητα, μπορούν να προσφέρουν τέλεια προσθήκη στο χώρο σας. Τα διαχρονικά σχέδιά μας και η ατέλειωτη δεξιοτεχνία μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή.

χειροποίητο έπιπλο Κυρίτσης

χειροποίητο έπιπλο Κυρίτσης

Τι συμβαίνει στην κατασκευή του καναπέ σας;

Πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται με την κατασκευή του καναπέ σας και οι ειδικοί μας για τις ταπετσαρίες είναι εξειδικευμένοι για να παράγουν και να ολοκληρώνουν κάθε κομμάτι με τα υψηλότερα πρότυπα. Η αγάπη μας για την κατασκευή καθιστικών ξεκινάει από τον σχεδιασμό τους μέχρι και την υλοποίησή τους. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά όλα τα στάδια για την δημιουργία των καθιστικών. Επεξεργαζόμαστε μασίφ ξύλο και το μετατρέπουμε σε σκελετά καναπέδων.

Ο τεχνίτης μας ξεκινάει με το καλύτερο σκληρό ξύλο οξιάς για να κατασκευάσει τους σκελετούς των επίπλων μας. Αυτά κόβονται και διαμορφώνονται πριν κολληθούν, βιδώνονται και στερεώνονται για αντοχή και ανθεκτικότητα. Οι ιμάντες χρησιμοποιούνται για ελαστικότητα και επαναφορά του καναπέ, ενώ η ποιότητα και η πυκνότητά των ιμάντων επηρεάζουν την διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων επίπλων. Εδώ δεν κάνουμε καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα. Έτσι δημιουργείται το θεμέλιο του καναπέ. Έπειτα τοποθετείται υλικό στους βραχίονες και στη βάση για να χτίσει το σχήμα.

Αφού έχουμε την τελική βάση, ο καναπές είναι έτοιμος να επικαλυφθεί με την επιλογή του υφάσματος σας. Εκτός από την αντοχή του σκελετού, εξίσου σημαντικό θέμα είναι η εμφάνιση και η αντοχή του υφάσματος της ταπετσαρίας του καναπέ. Κάθε πάνελ είναι τεντωμένο, εξομαλυμένο και κολλημένο στα περιγράμματα του καναπέ και  ραμμένο στο χέρι στο ακριβές σχήμα του πλαισίου που έχετε παραγγείλει. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα αλέκιαστων, αδιάβροχων και βραδύκαυστων υφασμάτων και χρωματισμών που συνάδουν με την αισθητική του χώρου σας.

χειροποίητο έπιπλο Κυρίτσης

Χειροποίητο έπιπλο Κυρίτσης

Παράδοση σε 6-8 εβδομάδες

Από την αρχή μέχρι το τέλος, τα έπιπλα μας είναι κατασκευασμένα και εξοπλισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα.  Για όλους τους παραπάνω λόγους αισθανόμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας και αυτό εξασφαλίζεται με την εγγύηση 15 ετών που δίνει η εταιρεία μας. Οι καναπέδες, τα κρεβάτια και οι καρέκλες μας παραδίδονται σε μόλις 6-8 εβδομάδες με ευέλικτες επιλογές παράδοσης.

Χειροποίητος Καναπές έπιπλο Κυρίτσης

Χειροποίητος Καναπές έπιπλο Κυρίτσης

Υψηλής ποιότητας καναπέδες

Εάν ψάχνετε για ελληνικά έπιπλα και χειροποίητα, είστε στο σωστό μέρος: στο Έπιπλο Κυρίτσης διαθέτουμε έντονη προσωπικότητα, ποιότητα και άψογη αισθητική.

Τα καταστήματα επίπλων Κυρίτσης στην Ελλάδα έχουν περισσότερες από αρκετές επιλογές. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε καναπέ κορυφαίας ποιότητας ιδανικό για εσάς. Επισκεφθείτε ένα από τα 3 καταστήματα επίπλων μας ή περιηγηθείτε στην ηλεκτρονική μας σελίδα με ασφάλεια και καλέστε μας για τις παραγγελίες σας. Οι καναπέδες, τα κρεβάτια και οι καρέκλες μας μπορούν να προσφέρουν την τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας, με τα διαχρονικά σχέδιά μας και την αήττητη ποιότητα που θα διαρκέσει μια ζωή.