Χειροποίητα Έπιπλα Κυρίτσης

Το χειροποίητο έπιπλο έχει πάντοτε μία ιδιαίτερη αίγλη και μία ξεχωριστή οντότητα μέσα σε έναν χώρο.

Η έμπνευση και το πάθος του δημιουργού χαραγμένα πάνω στα περίτεχνα σχέδιά του, του δίνουν μία ιδιαίτερη ενέργεια που το κάνει μοναδικό, γι΄ αυτό και πολλές φορές ασκεί μία ακαταμάχητη έλξη στην οποία λίγοι μπορούν να αντισταθούν.

Στην εταιρία Κυρίτσης οι χειροποίητες δημιουργίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα και την συνέχεια μίας παράδοσης που ξεκίνησε με την αγάπη και το μεράκι του ιδρυτή της και συνέχισε με το πάθος και τη δυναμική του συνεχιστή της, ο οποίος αναζητά συνεχώς καινοτόμες ιδέες και ανθρώπους με ταλέντο για να τις υλοποιήσουν.

Το χειροποίητο έπιπλο πάντοτε είχε και πάντοτε θα έχει μια διαχρονική αξία ιδιαίτερα όταν φέρει πάνω του το όνομα και την υπογραφή του δημιουργού του, που έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η ποιότητα και η αντοχή των χειροποίητων επίπλων είναι αδιαμφισβήτητη , δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όπου υπάρχει ένα έπιπλο αντίκα, είναι πάντοτε χειροποίητο.

Σήμερα η κλασική μορφή των χειροποίητων επίπλων έχει δώσει τη θέση της σε μοντέρνες δημιουργίες με πρωτοποριακές ιδέες και εκκεντρικά σχέδια.

Σίγουρα υπάρχουν πάντοτε και οι ρομαντικοί σχεδιαστές που επιλέγουν τον συνδυασμό του παλιού με το καινούργιο, του κλασικού με το μοντέρνο φέρνοντας τον καλλιτεχνικό πλούτο του παρελθόντος στις απλές και λιτές γραμμές της σύγχρονης εποχής .

Επιπλέον ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής των χειροποίητων επίπλων λειτουργεί πάντοτε προσθετικά στην αξία τους, δίνοντας μια ξεχωριστή ικανοποίηση στον άνθρωπο που το αποκτά.

Όταν ακούμε τη φράση, χειροποίητα έπιπλα, πάντα το μυαλό μας πάει σε κατι μοναδικό. Κομμάτια ιδιαίτερα και ξεχωριστά που το καθένα έχει τη δική του πηγή έμπνευσης.

Από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση κάθε χειροποίητο έπιπλο αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα ξεχωριστό.