Φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού

Καλώς ήρθατε σε μια απλή και κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού!!

Συζητώντας με τους διακοσμητές της εταιρείας Κυρίτσης, για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιών, μοιραστήκαμε τις ιδέες μας. Ενώ όλοι έχουμε τα δικά μας μοναδικά στυλ, η κομψότητα φαίνεται να είναι το κοινό θέμα που προσπαθούμε να πετύχουμε στα σπίτια μας.

Πρωταρχικά, σε αυτό που εστιάζουμε είναι να κάνουμε το σπίτι μας να αισθάνεται άνετο και φιλόξενο.  Το σαλόνι και η κουζίνα φαίνονται να είναι ο χώρος στον οποίο όλοι κινούνται, έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις απλές αλλαγές που θα βοήθησουν το σαλόνι σας να κάνει τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Για μια φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού ας ξεκινήσουμε με το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν περπατάτε μέσα στο χώρο. Κρατήστε τον απλό και κομψό για πιο φυσική εμφάνιση. Μετά μπορείτε να παίξετε και να προσθέσετε μικρές πινελιές.

Τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν αμέσως την κομψότητα στο χώρο. Τα τριαντάφυλλα και το πράσινο, είναι ένας τρόπος για να φωτίσετε το δωμάτιο, δημιουργώντας παράλληλα μια απαλή και ζεστή παλέτα χρωμάτων.

 

Εάν έχετε τζάκι, αποφασίστε να διακοσμήσετε την περιοχή μπροστά από αυτό! Μου άρεσε η ιδέα των φαναριών γεμάτα με κεριά και ένα καλάθι γεμάτο από ζεστές κουβέρτες. Μου άρεσε επίσης να γνωρίζω ότι υπάρχει εμπόδιο μεταξύ των παιδιών και του τζακιού! Το φως των κεριών συχνά μας φωνάζει να ξαπλώσουμε στον καναπέ και να χαλαρώσουμε!

Είναι πάντα διασκεδαστικό να ενσωματώσετε μερικά εποχιακά διακοσμητικά μαξιλάρια. Λατρεύω τους σιωπηλούς τόνους και τα κομψά μοτίβα. Ως χρωματική παλέτα του φθινωπόρου θα μπορούσε κανείς να προτείνει το εκρού-κρεμ, καφέ, πορτοκαλί απαλό, μπεζ, χρυσό ως θερμά χρώματα. Λατρεύω τις διαχρονικές λεπτομέρειες με κομψό φινίρισμα.

Εάν ψάχνετε πώς θα γεμίσετε μια γωνιά, νομίζω ότι τελικά μπορούμε να σας δώσουμε μια λύση. Κεριά! Τα κεριά μπορούν να γεμίσουν το χώρο σας, χωρίς να είναι ταυτόχρονα απασχολημένος. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε φυτά εσωτερικού χώρου με ανθοστήλες. Μου αρέσει το πώς η γωνία δεν είναι γεμάτη ή υπερβολικά διακοσμημένη, αλλά ας το παραδεχτούμε… Αυτή είναι η κομψότητα!!