Φανάρια και Κηροπήγια

Τα φανάρια και τα κηροπήγια είναι από τις πιο όμορφες εικόνες που μπορεί να συναντήσει κάποιος μέσα σε ένα σαλόνι αλλά και στο μπαλκόνι ή τον κήπο που αυτή την εποχή μετατρέπονται σε έναν ενιαίο χώρο. Είτε συνηθίζεται να κάθεστε στο σαλόνι σας με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα, είτε χαλαρώνεται στον κήπο ή το μπαλκόνι σας, η εικόνα πρέπει να είναι εξίσου όμορφη και αισθαντική όπου και αν κατευθυνθεί το βλέμμα, είτε το δικό σας, είτε των καλεσμένων σας.

Τα κηροπήγια, ιδιαίτερα τα μεταλλικά που έχουν πολυάριθμες θέσεις για λεπτά και ψηλά κεριά είναι ιδανικά για τον εσωτερικό χώρο του σαλονιού αφού δεν υπάρχει φόβος το καλοκαιρινό αεράκι να σβήσει την όμορφη φλόγα τους. Ομοίως τα επιτραπέζια κηροπήγια με μία ή περισσότερες θέσεις για κεριά, δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα και διαπρέπουν μέσα σε εσωτερικούς χώρους όπου ο φόβος να σβήσουν είναι σαφώς μειωμένος.

Τα φανάρια μπορούν να τοποθετηθούν και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο, επιτυγχάνοντας ένα μαγικό αποτέλεσμα αφού δημιουργούν μία ρομαντική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που συνήθως παρασύρεται από το ύφος που έχουν τα ίδια τα φανάρια.

Για παράδειγμα, τα φανάρια που έχουν ένα πιο ethnic ύφος και ιδιαίτερα αυτά που έχουν μαροκινά σχέδια και χρώματα, δημιουργούν μία πολύ ερωτική και παράλληλα χαλαρωτική ατμόσφαιρα είτε τοποθετηθούν μέσα στο σαλόνι, είτε στο μπαλκόνι ή τον κήπο, ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται και στους δύο χώρους, ενισχύοντας το ιδιαίτερο αυτό στυλ, το οποίο ταιριάζει ιδανικά σε σαλόνια με πιο σκουρόχρωμα έπιπλα.

Στην αγορά θα συναντήσετε πολλούς τύπους φαναριών από πολύ μικρά μέχρι πολύ μεγάλα, ξύλινα ή μεταλλικά, με διαφανή ή με χρωματιστά τζάμια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε το ιδανικότερο για το ύφος του σπιτιού σας αλλά και για το στυλ που έχετε επιλέξει για να ανανεώσει το σπίτι και τη διάθεσή σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *