Υπέροχο μοντέρνο μαρμάρινο εσωτερικό με μεταλλικές πινελιές

Οι επιτυχίες συνεχίζονται από τους εσωτερικούς χώρους του TOL’KO με αυτό το διαμέρισμα 280 τ.μ. στην οδό Frunzenskaya στη Μόσχα της Ρωσίας. Οι υπέροχοι μαρμάρινοι τοίχοι βρίσκονται περιμετρικά από ένα μοντέρνο σαλόνι και μια επίσημη τραπεζαρία και περνούν μέσα από έναν ανοιχτό και πολυτελή διάδρομο. Εκεί που τελειώνουν οι μαρμάρινες πλάκες, τα πάνελ με εφέ ξύλου αναλαμβάνουν τη δημιουργία ομοιομορφίας στους υπόλοιπους τοίχους, τις εσωτερικές πόρτες και τους χώρους αποθήκευσης. Άλλοι όγκοι αποθήκευσης κρύβονται πίσω από πόρτες από ανάγλυφο γυαλί, συμπεριλαμβανομένων των δύο ντουλαπιών και μιας προσαρμοσμένης βιβλιοθήκης που στέκεται τολμηρά στο κέντρο του μεγάλου διαδρόμου. Τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια συνεχίζουν τη κομψή διακόσμηση, όπου οι μαρμάρινες πλάκες με λευκές και χρυσές φλέβες αντικαθίστανται από μαρμάρινες επενδύσεις στο χρώμα του εσπρέσο και ασορτί μοντέρνους νιπτήρες.

Ξεκινάμε την περιήγηση όπου ένα ασημομαύρο φωτιστικό δαπέδου σχηματίζει ένα γαλήνιο ασημί στο λευκό μοντέρνο σχέδιο σαλονιού. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στις δύο πλευρές του δωματίου λούζουν το χλωμό σαλόνι με φυσικό φως ημέρας, το οποίο φιλτράρεται μέσα από λεπτές λευκές κουρτίνες.

Ένα μέρος του τοίχου από χρυσές και γκρι φλέβες πάνω σε λευκό μάρμαρο δίνει την ένταση δίπλα στην μονόχρωμη έκταση του παραθύρου. Ουδέτερες κουρτίνες πλαισιώνουν το τζάμι.

Η διάταξη του σαλονιού συγκρατείται από ένα χαλί μεγάλης επιφάνειας πάνω από δάπεδο laminate σε ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Οι διπλές καρέκλες με έμφαση ορίζουν τα όρια του σαλονιού πριν μεταβεί στην τραπεζαρία της κουζίνας. Οι γυάλινες πόρτες με υφή ράγας γλιστρούν από πίσω απ’ τις καρέκλες για να γειτνιάζουν με τους υπόλοιπους χώρους.

Ένα ζευγάρι με μεταλλικά στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού παρέχουν μια σκούρα λάμψη στο κέντρο του χαλιού του σαλονιού.

Ο γωνιακός καναπές παρέχει καθίσματα για τουλάχιστον επτά άτομα. Καφέ και γκρι μαξιλάρια scatter δένουν με το χρώμα των μοντέρνων πολυθρόνων.

Διακοσμητικά βάζα και μεγάλα βιβλία για τραπεζάκια σαλονιού δίνουν στο μεγάλο σαλόνι μια πιο ζωντανή αίσθηση.

Οι κατευθυντικοί προβολείς σχηματίζουν γωνίες που οριοθετούν ολόκληρη την οροφή του σαλονιού. Τα ίδια φώτα υπάρχου και στο μεγάλο διάδρομο που οδηγεί απευθείας στο σαλόνι.

Μια λευκή μαρμάρινη πλάκα δημιουργεί μια πολυτελή κορυφή στο οριζόντιο έπιπλο κάτω από την τηλεόραση. Τα επώνυμα επιτραπέζια φωτιστικά στέκονται με λευκές μαρμάρινες βάσεις για να συνεχίσουν το θέμα.

Δύο όμορφα ηχεία συνδυάζονται με τον ξύλινο τοίχο τηλεόρασης. Η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί ξανά στα πάνελ, έτσι ώστε η οθόνη να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την επένδυση.

Προχωρώντας στην παρακείμενη πολυτελή τραπεζαρία , παρατηρούμε ότι η μαρμάρινη επένδυση από το σαλόνι τυλίγεται εδώ άψογα.

Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις από τους εντυπωσιακούς μαρμάρινους τοίχους μαζεύονται σε έναν μοντέρνο πολυέλαιο πάνω από την τραπεζαρία.

Τα κυλινδρικά πόδια στήριξης της τραπεζαρίας λαμπυρίζουν με την ίδια πινελιά midas.

Ένα μαύρο γραμμικό φωτιστικό διασχίζει από πάνω τη νησίδα της κουζίνας.

Η ξύλινη μπάρα πρωινού έχει μία κομψή προεξοχή. Μερικά κομψά γυάλινα βάζα ντύνουν την άκρη της μαύρης νησίδας.

Τα ντουλάπια της μοντέρνας κουζίνας καταλαμβάνουν δύο γεμάτους τοίχους, συνδέοντας τους χώρους μαγειρέματος και της επίσημης τραπεζαρίας μεταξύ τους.

Οι πόρτες ανοίγουν σε κάθε πλευρά της τραπεζαρίας, έτσι ώστε και οι δύο χώροι να μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να γίνονται κατά κάποιον τρόπο ένας ενιαίος χώρος.

Οι γυάλινες πόρτες με υφή ράγας είναι διακοσμημένες από χρυσό περίγραμμα. Το μοντέρνο σετ τραπεζαρίας με τις καμπύλες του κρυφοκοιτάζει.

Απλά ουδέτερα σκαμπό στέκονται στον πάγκο της νησίδας για να μην περιπλέκουν υπερβολικά την εμφάνιση. Μια επένδυση με γεωμετρικό σχέδιο τοποθετείται στο πάνω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας για να δημιουργήσει επιπλέον ενδιαφέρον.

Μια κατά παραγγελία βιβλιοθήκη αποτελεί τον πυρήνα του φαρδιού διαδρόμου. Γυάλινοι τοίχοι με ανάγλυφη υφή και μαρμάρινες στήλες συνθέτουν το μοναδικό του σχέδιο.

Τα πάνελ με εφέ ξύλου έχουν εφαρμοστεί στους περιβάλλοντες χώρους για να δημιουργήσουν ομοιομορφία στους τοίχους, τις εσωτερικές πόρτες και κάποια κρυφή αποθήκευση.

Ένα πουφ είναι φωλιασμένο σε μια γωνιά στον τοίχο του πάνελ με εφέ ξύλου. Ένας καθρέφτης γεμίζει την θέση από άκρη σε άκρη. Μια μικρή μονάδα ραφιών αιωρείται μπροστά από τον καθρέφτη.

Απέναντι από το πουφ, μια ασαφής γυάλινη πόρτα αποκαλύπτει ένα δωμάτιο-ντουλάπα.

Ο μαρμάρινος τοίχος από το σαλόνι τυλίγεται υπερβολικά στη γωνία του χολ και συνεχίζει.

Η γυάλινη και μαρμάρινη βιβλιοθήκη κατά παραγγελία χωρίζει τη μεγάλη είσοδο στα δύο.

Ο μυστικός αποθηκευτικός χώρος κρύβεται πίσω από τις ξύλινες πόρτες.

Φωτιζόμενα ράφια, ράγες ρούχων και ντουλάπια παπουτσιών λάμπουν μέσα στην ντουλάπα του διαδρόμου.

Μάρμαρο σε χρώμα εσπρέσο και πάνελ με λευκή υφή δίνουν την φρέσκια αντίθεση σε ένα μικρό πολυτελές μπάνιο.

Μέσα στην κύρια κρεβατοκάμαρα, ο τοίχος του κεφαλαριού χωρίζει τη ζώνη ύπνου από την περιοχή του ντυσίματος. Τα ταιριαστά κρεμαστά φώτα κρεβατοκάμαρας κατεβαίνουν και στις δύο πλευρές του κεφαλιού, φωτίζοντας το σκούρο καφέ φινίρισμά του.

Απέναντι από το κρεβάτι, δύο εσοχές με ράφια φωτίζονται με κρυφό φωτισμό.

Μια άνετη καρέκλα ανάγνωσης κάθεται δίπλα στα φωτιζόμενα ράφια, με μια λάμπα ανάγνωσης δαπέδου για πιο εστιασμένο φωτισμό.

Καθώς προχωράμε πέρα ​​από το κεφαλάρι/τον διαχωριστικό τοίχο, βρίσκουμε την γκαρνταρόμπα μέσα από μια σειρά από γυάλινες πόρτες.

Οργανωμένα ράφια, συρτάρια και ράγες διασχίζουν έναν τοίχο της καμπίνας.

Ένα μπουντουάρ για μακιγιάζ διασχίζει τον στενό τοίχο του παραθύρου. Λόγω έλλειψης χώρου στον τοίχο, ο φωτιζόμενος καθρέφτης προσαρτάται στο μαρμάρινο τραπέζι.

Το μάρμαρο στο χρώμα του εσπρέσο επαναλαμβάνεται στο μεγάλο μπάνιο – στους διπλούς νιπτήρες.

Ένα σετ τουαλέτας και μπιντέ συνδυάζονται αθόρυβα με το λευκό πάνελ τοίχου.

Φωλιασμένα τραπεζάκια σαλονιού και ένας άνετος καναπές επιπλώνουν έναν χώρο εργασίας στο σπίτι.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *