Τραπεζαρία Κυρίτσης

Τραπεζαρία Σαλονιού | Πώς να επιλέξετε την ιδανική

Εάν η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, η τραπεζαρία είναι ο σφυγμός. Είναι ένας κοινωνικός κόμβος όπου η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώνονται για να μοιράζονται ιστορίες και φαγητό. Στην τραπεζαρία μοιραζόμαστε σημαντικές στιγμές της ημέρας. Δημιουργούν αναμνήσεις παίζοντας παιχνίδια διασκεδάζοντας και γελώντας, και ένα σημείο όπου γιορτάζουμε σημαντικές στιγμές καθώς και τις καθημερινές ρουτίνες που συνθέτουν τον ιστό της ζωής μας. Μία ποιοτική τραπεζαρία θα μπορούσε να διαρκέσει γενιές , έτσι είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε.

Μπορεί να βρίσκεται είτε σε ξεχωριστό δωμάτιο είτε στο ίδιο δωμάτιο με το καθιστικό, σε κάθε περίπτωση όμως επικοινωνεί με το καθιστικό και την κουζίνα.

Η τραπεζαρία είναι το μέρος όπου οι οικογένειες απολαύνουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τραπεζαρία μας ως γραφείο στο σπίτι ή στο γραφείο. Και τότε, βέβαια, υπάρχουν τα πάρτι , οι φιλικές συγκεντρώσεις, τα γενέθλια και τα Χριστούγεννα, όπου στην τραπεζαρία θα πρέπει να ακουμπήσετε τα φαγητά σας.

Όντας το θεμέλιο της οικογενειακής ζωής, η κουζίνα ή η τραπεζαρία σας, τότε, πρέπει να είναι λειτουργική και πρακτική καθώς και αισθητικά ευχάριστη. Επομένως, ποια είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε την επόμενη τραπεζαρία σας; Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που ίσως θέλετε να σκεφτείτε πριν κάνετε μια αγορά.

Πόσα πρέπει να δαπανήσω;

Είναι καλή ιδέα να επιλέξετε έναν προϋπολογισμό και να επιμείνετε σε αυτό. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ένα τραπέζι καλής ποιότητας θα πρέπει να διαρκέσει για πολλά χρόνια, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ως επένδυση! Τα χειροποίητα έπιπλα Κυρίτσης αντανακλούν ποιότητα και αισθητική. Επιπλέον όντας τόσο σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων μας, σας εξασφαλίζεται 15 χρόνια εγγύηση.

Σε ποιο στυλ πρέπει να κατευθυνθώ;

Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας και δείτε τι νομίζετε ότι θα ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση. Εάν σας αρέσει μια ρουστίκ ή μία σύγχρονη country εμφάνιση, μία ρουστίκ ή ξύλινη τραπεζαρία μπορεί να είναι ιδανική για εσάς.

Εάν σας αρέσει περισσότερο το vintage ή το ρετρό στοιχείο, μια κλασικού τύπου τραπεζαρία θα ταιριάζει όμορφα. Οι λάτρεις της βιομηχανικής διακόσμησης, θα πρέπει να προσέχουν τα πλαίσια από χάλυβα και ψευδάργυρο. Ενώ οι προσωρινοί θαυμαστές θα πρέπει να κατευθυνθούν σε glamorous σύγχρονα υλικά όπως μάρμαρο, ορείχαλκο ή γυαλί. Εάν σας αρέσει περισσότερο το σκανδιναβικό στυλ, θα πρέπει να επιμείνουν σε καθαρές γραμμές ξύλου δρυός.

Τραπεζαρία Roma

Τραπεζαρία Κυρίτσης

Ποιο σχήμα τραπεζαρίας πρέπει να επιλέξω;

Το σχήμα της τραπεζαρίας σας βασίζεται στην προσωπική αισθητική, αλλά μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψιν σας από το μέγεθος του σπιτιού σας και το σχήμα των δωματίων σας. Επιλέγοντας, μια στρογγυλή τραπεζαρία δείχνει την κοινωνική σας πλευρά, και είναι πολύ λειτουργική σε μικρότερους χώρους. Μια οβάλ τραπεζαρία είναι ιδανική για στενότερες περιοχές, ενώ μία ορθογώνια είναι ιδανική για μεγαλύτερα δωμάτια ή κουζίνες.

Τραπεζαρία Modus

Τραπεζαρία Κυρίτσης

 

Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η τραπεζαρία;

Το μέγεθος της τραπεζαρίας σας εξαρτάται πραγματικά από το πόσο χώρο έχετε και πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας. Αν αγαπάτε τις φιλικές συγκεντρώσεις και φιλοξενείτε κόσμο αλλά, έχετε ταυτόχρονα και μια μεγάλη οικογένεια αλλά όχι ένα τεράστιο χώρο, τότε, ένα τραπέζι με επέκταση είναι η τέλεια λύση. Η επεκτάσιμη τραπεζαρία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολλά άτομα, αλλά στην καθημερινή ζωή μπορεί να έχει μικρότερο μέγεθος.

Τραπεζαρία Time


Τραπεζαρία Κυρίτσης

Έπιπλα Κυρίτσης

Οι τραπεζαρίες της εταιρείας Κυρίτσης κατασκευάζονται σε δικό μας εργοστάσιο γι’ αυτό κάθε επιθυμία διάστασης είναι δυνατή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

Η εταιρεία Κυρίτσης έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Αν αναζητάτε ποιότητα και αισθητική τότε τα έπιπλα Κυρίτσης, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή.

Συνεργαζόμενοι Οικοι

Pietro Constantini

MaxDivani

Pinton

reflex

Italamp

Penta

Ebb & Flow