Διθέσιος Καναπές Κυρίτσης

Το τέλειο βελούδινο σαλόνι μας

Ένας βελούδινος καναπές  θα κάνει ακριβώς τη δουλειά του..να προσθέτει μεγαλείο και αίγλη στο σπίτι σας. Δεν υπάρχει καμία αποφυγή του γεγονότος ότι οι βελούδινοι καναπέδες είναι πίσω, και τα σπίτια μας τραγουδούν με χαρά στις λαμπρές και όμορφες νέες τους προσθήκες.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε βελούδινους καναπέδες ;

Λοιπόν για μας είναι προφανές! Από κόκκινα ρουμπίνια και πράσινα παγώνια, σε γκρι-μπεζ βελούδινους καναπέδες που κραυγάζουν την πολυτέλεια της τάσης, πάντα υπάρχει μια εμφάνιση- ένας τύπος βελούδου που ταιριάζει σε όλα τα γούστα.

Feel Good Καναπές, Έπιπλο-Κυρίτσης

Το βελούδο είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή, με το μαλακό ύφασμα και τα πλούσια χρώματα, που είναι τέλεια, για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό αλλά άνετο καναπέ σε οποιοδήποτε χώρο. Ο Feel Good καναπές της εταιρείας μας, με το γωνιακό του προφίλ και τα σκούρα πόδια ταριάζει είτε σε ένα διαμέρισμα πόλης, είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό οικογενειακό σπίτι. Οι ξεχωριστές καθαρές γραμμές, οι εκλεπτυσμένες καμπύλες και η δωρεάν αισθητική είναι εδώ για να μείνουν. Οι λεπτομέρειες στα κουμπιά και τα μαξιλαράκια τον ενισχύουν και τον φέρνουν στο προσκήνιο για να δημιουργήσει το τέλειο κομμάτι του σύγχρονου κόσμου.Είναι τρομερό το θάρρος που έχει αυτός ο καναπές για να προσφέρει.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι βελούδου. Όποιος και αν είναι αυτός, αφήστε την αγάπη σας για το βελούδο να ρέει σε όλο το σπίτι σας. Επιλέξτε καρέκλες βελούδου, όπως η Venessia, που έχουν βρεθεί τέλεια σε μια γωνιά ή στο chic ξενοδοχείο σας ή ακόμα, καλύψτε (τα όνειρά σας ) ένα κεφαλάρι με βελούδο δίνοντάς του πολυτέλεια. Ένας ουδέτερος τόνος στο χρώμα θα προσθέσει λεπτές γοητείες του Χολιγουντιανού στυλ.

 

Μπορείτε να βρείτε δείγματα των βελούδινων καναπέδων μας στην ιστοσελίδα μας και να παραγγείλετε δωρεάν τηλεφωνικά και να σας τα παραδώσουμε απευθείας στην πόρτα σας. Ιδανικά, επισκεφθείτε το πλησιέστερο εκθεσιακό μας χώρο . Οι διακοσμητές μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τον δικό σας απόλυτα προσωπικό καναπέ που ταιριάζει στο χώρο και στις ανάγκες σας.