Το Σαλόνι σε Απόλυτη Συνάρτηση με το Μπαλκόνι και τον Κήπο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ανοίγουμε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και απολαμβάνουμε μαζί με φίλους τις γλυκιές και ζεστές βραδιές της εποχής με θέα την πόλη και το φωτεινό φεγγάρι.
Είτε μέσα στο πολυτελές σαλόνι μας με ανοιγμένη τη μπαλκονόπορτα, είτε στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, η δημιουργία μία ατμόσφαιρας που να μας βοηθά να αποδράσουμε από την εικόνα της γκρίζας μεγαλούπολης, είναι μία σημαντική πινελιά που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και θα μας ταξιδέψει νοερά, άλλοτε σε κοντινούς και άλλοτε σε μακρινούς εξωτικούς προορισμούς.
Αυτή την εποχή πρέπει να σκεφτόμαστε την εικόνα του μπαλκονιού ή του κήπου μας, πάντοτε σε συνάρτηση με το σαλόνι μας. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά πρέπει να φροντίσουμε τα λουλούδια μας και στη συνέχεια να προσθέσουμε διακοσμητικά στοιχεία τα οποία θα δημιουργήσουν αυτή τη διαφορετική ατμόσφαιρα που έχουμε ανάγκη τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ο φωτισμός και το στοιχείο της φωτιάς, καταλαμβάνουν την πρώτη και πιο σημαντική θέση όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα πρέπει να μελετήσουμε λίγο τον χώρο που έχουμε, καθώς και το τι θα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε έναν χαλαρωτικό χαμηλό φωτισμό.
Στην αγορά θα συναντήσετε πολλές ιδέες και λύσεις, από τις πιο οικονομικές, μέχρι τις πιο ακριβές. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δημιουργήσετε και πάντοτε σε απόλυτη συνάρτηση με το στυλ του σαλονιού σας, οι επιλογές σας θα πρέπει να κατευθύνονται στις ιδέες και τα σχέδια που θα δημιουργήσουν έναν απόλυτα αρμονικό συνδυασμό, χωρίς να λείψουν από την εικόνα τα ιδιαίτερα αυτά στοιχεία που θα κάνουν το σαλόνι σας μαζί με το μπαλκόνι ή τον κήπο, τον απόλυτο εξωτικό προορισμό.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *