Σύνθεση Ρουστίκ και η γοητεία της

Η Ρουστίκ διακόσμηση

Η τάση του ρουστίκ, εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση και δίνει στο χώρο ανεπιτήδευτη άνεση και ζεστασιά. Στη ρουστίκ διακόσμηση χρησιμοποιούμε διακοσμητικά στοιχεία και υλικά που προέρχονται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό και παντρεύονται με το μοντέρνο design. Μία σύνθεση ρουστίκ (Rustic) είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για το σαλόνι σας.

Πυλώνες της ρουστίκ διακόσμησης είναι οι τραχιές, ξύλινες και ακατέργαστες επιφάνειες, οι απλές και σαφείς γραμμές καθώς και η πέτρα. Και ενώ το παραδοσιακό στυλ είναι πλέον ξεπερασμένο, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό η πιο σύγχρονη μορφή του.

Ίσως η πρώτη χρήση του όρου «Rustic Modern» στο ευρύ κοινό ήρθε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την εποχή της κηδείας της σταρ Marilyn Monroe. Στις 8 Αυγούστου του 1962 η United Press International δημοσίευσε επικήδειο λόγο σχετικά με την ηθοποιό όπου έλεγε, « χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή γύρω από το μικρό μοντέρνο ρουστίκ παρεκκλήσι και μαυσωλείο, όπου η 36χρονη ηθοποιός θα ταφεί ».

Εμείς επιλέξαμε τις παρακάτω εντυπωσιακά όμορφες ρουστίκ συνθέσεις που προσδίδουν στο χώρο σας μοντέρνο στυλ και ταιριάζουν τόσο σε παραδοσιακό και vintage χώρο, όσο και σε μοντέρνο – σύγχρονο.

 

Roma

 

Ρουστίκ  Σύνθεση -Έπιπλο Κυρίτσης

Σύνθεση Ρουστίκ -Έπιπλο Κυρίτσης

 

Η σύνθεση σαλονιού τηλεόρασης Roma είναι μία rustic προσέγγιση στον μοντέρνο σχεδιασμό συνθέσεων και κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά σε ένα κομμάτι που χαρακτηρίζεται και ως έργο τέχνης αλλά και λειτουργικότητας.

Αυτή η σύνθεση ρουστίκ αποτελείται από φιμέ τζάμι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε τις ηλεκτρικές σας συσκευές με το τηλεχειριστήριο σας χωρίς πρόβλημα ( κρυφός φωτισμός εσωτερικά ) . Επίσης αποτελείται από κρεμαστή σύνθεση τοίχου με ράφια όπου θα στολίσει τον χώρο σας, ντουλάπι για αποθηκευτικό χώρο αλλά και τον κρυφό φωτισμό που θα χαρίσει ζεστή ατμόσφαιρα.

Η σύνθεση είναι κατασκευασμένη από ξύλο ρουστίκ δρυς σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία,άριστης ποιότητας πρώτων υλών και χειροποίητη ελληνικής κατασκευής. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε μεμονωμένα τα τεμάχια.

Τα επεξεργασμένα μέταλλα ταιριάζουν με τη ρουστίκ διακόσμησή σας και μπορούν να ενσωματωθούν στο χώρο σας με διάφορους τρόπους ανάλογα με τα γούστα σας!

 

Rustic

 

Ρουστίκ Σύνθεση  -Έπιπλο Κυρίτσης

Σύνθεση Ρουστίκ -Έπιπλο Κυρίτσης

Η σύνθεση Ρουστίκ (Rustic) είναι και αυτός ένας συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων υλικών – ξύλο, λάκα και μεταλλικών στοιχείων, και προσθέτει έξυπνα σχεδιασμένο φωτισμό για να ρυθμίσετε τον τόνο. Μια σύνθεση που ορίζει το πρότυπο από την άποψη της μοναδικότητας, της ποιότητας και της πρωτοτυπίας. Η φυσική γοητεία του μασίφ ξύλου δρυός συνδυάζεται όμορφα με τη λάκα δημιουργώντας ένα συναρπαστικό μείγμα υλικών.

Η σύνθεση μπορεί να σχεδιαστεί με πολλούς τρόπους χάρη στις διάφορες επιλογές: Συνδυάστε μεμονωμένα τα κομμάτια της σύνθεσης.

Σε όλα τα έπιπλα της εταιρείας Κυρίτσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαστάσεων καθώς και μεγάλη επιλογή σε αποχρώσεις.

Ποιότητα και Εγγύηση

Το έπιπλο Κυρίτσης εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζει έπιπλα με αυστηρές συνθήκες ποιότητας και κανόνες ασφαλείας.  Επιπλέον, η αφοσίωση στην ποιότητα διακρίνεται σε όλη την παραγωγική διαδικασία: από την επιλογή των σωστών υλικών και την προσεκτική επεξεργασία τους ως στο τελικό προϊόν.  Αισθανόμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής των επίπλων μας και αυτό εξασφαλίζεται με την εγγύηση 15 ετών που δίνει η εταιρεία μας.