Σύγχρονη πολυτέλεια : Σκουρόχρωμα, δραματικά και τολμηρά εσωτερικά

Η γοητεία των σκούρων χρωμάτων και των δραματικών σχεδίων φωνάζει στις καρδιές μας.

Ένα σκοτεινό και τολμηρό εσωτερικό ίσως να μην είναι επιθυμητό θέμα διακόσμησης από πολλούς ιδιοκτήτες, γι ‘αυτό ορισμένοι εσωτερικοί σχεδιαστές χάνουν στην ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο όταν αναλαμβάνουν έναν τέτοιο έργο.

Η διακόσμηση που περιλαμβάνει ένα ελαφρύ και λαμπερό μινιμαλισμό προσφέρουν μια αναζωογονητική ματιά στο σίγουρο, αλλά μερικές φορές ένα σπίτι απλά ζητά λίγο περισσότερο.. με το συνδυασμό σκούρων χρωμάτων στα επίπλα, στους τοίχους αλλά και στα αντικείμενα.

Διαθέτοντας εξαίσιους καναπέδες, επιμελημένους από τη συλλογή Κυρίτσης Έπιπλο, υπάρχουν πέντε βασικά θέματα και πολύ έμπνευση για να ενσωματώσετε σκουρόχρωμες παλέτες στο χώρο σας.

1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Η διαρκή αναζήτηση για περισσότερο χώρο και ευελιξία στα μικρότερα σπίτια, οδήγησε τους εσωτερικούς σχεδιαστές να βρουν πιο δημιουργικές λύσεις.

Μετά την αφαίρεση των περιττών τοιχωμάτων, δημιουργείται αμέσως περισσότερος χώρος, παρέχοντας έναν μεγαλύτερο και πιο ευάερο. Ένας τέτοιος χώρος φαντάζει ιδανικός για σκοτεινές και τολμηρές εσωτερικές παλέτες, ώστε ο χώρος να μην αισθάνεται μικρός αλλά και καθόλου κλειστός.

Διθέσιος Καναπές Κυρίτσης

Βελούδινος Καναπές Fendi -Έπιπλο Κυρίτσης

2. ΑΝΕΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ
Η επένδυση σε ένα ευρύχωρο καθιστικό είναι ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα όταν έρχονται επισκέπτες . Το σπίτι είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να γίνει δημιουργικός, καθώς υπάρχουν διάφοροι τύποι επίπλων για να επιλέξετε. Είτε πολυθρόνες, είτε καρέκλες, και το δημοφιλές καθιστικό: καναπέδες.

Με διαμορφωμένους καναπέδες, υπάρχει μεγάλη ποικιλία καινοτόμων εξαρτημάτων όπως μετατροπές καναπέδων σε μεγαλύτερους, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για να διαλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο καναπές Grande διαθέτει συρόμενα προς τα πίσω μαξιλάρια πλάτης δίνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα άνεσης αλλά και διακόσμησης του εσωτερικού σας χώρου.

3. ΕΜΜΕΣΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Το φωτεινό έμμεσο φως είναι το μόνο που χρειάζεστε σε μερικούς εσωτερικούς χώρους. Στην παρακάτω εικόνα, το φυσικό φως που εισέρχεται από τα ψηλά παράθυρα φωτίζει τις κορυφές των τοίχων, επισημαίνοντας τα ακατέργαστα σημάδια βαφής του τοίχου.

Ο καναπές Soft Levi υπογραμμίζει απόλυτα τον βιομηχανικό σχεδιασμό αυτού του χώρου. Τόσο ο καναπές όσο και ο σχεδιασμός τοίχων εναρμονίζονται καλά με το νίκελ, το οποίο παρέχει ένα οπτικά αντίθετο στοιχείο σε αυτή την σκουρόχρωμη διάταξη.

Διθέσιος Καναπές- Σαλόνια Κυρίτσης

4. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΦΗΣ
Προσθέτοντας διαφορετικές υφές, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο όταν εμφανίζονται μαζί. Ένα ενιαίο κομμάτι -κλειδί, για παράδειγμα ένα χαλί, όπως στην εικόνα παρακάτω, δίνει ζωή στο χώρο.

Καναπέδες - Σαλόνια Κυρίτσης

Καναπές Klimt – Κυρίτσης Έπιπλο

5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ

Less is More και βοηθά το σπίτι σας να φαίνεται καθαρό και κομψό. Το ξεσκαρτάρισμα χαρίζει πιο καθαρό μυαλό και αυτό έχει αποδειχθεί από πολλές επιστημονικές και ψυχολογικές μελέτες.

Έχοντας ένα ή μόνο δύο έπιπλα καθιστικού μπορεί να βοηθήσει τονίζοντας τα σχεδιαστικά στοιχεία του δωματίου χωρίς να το γεμίσει.

Reclining chair design Control Glove by Eilersen in black