Σχέδια σπιτιών που αποπνέουν μοντέρνα κομψότητα

Οπτικοποιημένοι από την 梦太初, αυτοί οι δύο ευάεροι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μοντέρνα κομψότητα. Οι ανοιχτοί χώροι διαβίωσης δημιουργούν έναν ελεύθερο τρόπο ζωής, όπου τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι μπορούν να συγκεντρώνονται χωρίς όρια. Η καθημερινή ζωή ξετυλίγεται σε ένα ήρεμο σκηνικό από ανοιχτό γκρι, φρέσκο ​​λευκό και ζεστούς καφέ τόνους. Μεγάλα παράθυρα γεμίζουν αυτά τα σπίτια με φυσικό φως και υπέροχη θέα στο πράσινο. Τα μοντέρνα σχέδια επίπλων δημιουργούν απλές σιλουέτες με χάρη και φινέτσα. Ένα πλήθος από κομψά μαρμάρινα στοιχεία εισάγουν μια πολυτελή πινελιά χωρίς να φαίνονται υπερβολικά πολυτελή. Ο σύγχρονος φωτισμός διατηρείται υποτιμημένος, έτσι ώστε οι διατάξεις να μην κυριαρχούνται από κανένα μοναδικό κομμάτι. Τα μοντέρνα τζάκια προσθέτουν ζεστασιά και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ένα τεράστιο παράθυρο από άκρη σε άκρη φέρνει το φυσικό φως του ήλιου να πλημμυρίζει στο ενιαίο σαλόνι αυτού του σπιτιού. Τα έπιπλα διατηρούνται ελάχιστα για να επιτρέψουν στην υπέροχη πράσινη θέα να κυριαρχεί στον χώρο.

Ένα χαλί μεγάλης επιφάνειας ορίζει τον άνετο χώρο σαλονιού από τη λειτουργική κουζίνα. Μια επεξεργασία ξύλινου δαπέδου χωρίζει τον χώρο διαβίωσης από έναν διάδρομο με πλακάκια.

Ο αρθρωτός καναπές είναι τοποθετημένος σε διάταξη διπλής όψης. Η μία πλευρά του καναπέ εστιάζει στην τηλεόραση του σαλονιού, ενώ η απέναντι πλευρά βλέπει κοινωνικά στην κουζίνα. Η τρίτη πλάτη του καναπέ υποστηρίζει καθίσματα που εστιάζουν στο πράσινο πανόραμα. Ένα μαύρο φωτιστικό δαπέδου σαλονιού παρέχει φως ανάγνωσης.

Ένα μαύρο μαρμάρινο τζάκι υπογραμμίζει έναν τοίχο από λευκές μονάδες πολυμέσων και μια ένθετη τηλεόραση.

Μια ξαπλώστρα σε ταμπά χρώμα βρίσκεται δίπλα στο σύγχρονο τζάκι, όπου και απολαμβάνει το πιο άνετο σημείο στο δωμάτιο. Ένα σετ από δύο στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού φωλιάζουν μπροστά

Η κουζίνα έχει ένα κομψό ξύλινο σχέδιο με μια σειρά από μοντέρνα ντουλάπια βάσης και τοίχου. Τα ψηλά ντουλάπια αποθήκευσης και στέγασης συσκευών φιλοξενούν επίσης και έναν συντηρητή κρασιού.

Δίπλα στον καναπέ, ένα μικρό τραπεζάκι παρέχει ένα εύχρηστο σημείο ανάπαυσης για ένα ποτήρι κρασί.

Το σαλόνι απλώνεται σε έναν επίσημο χώρο τραπεζαρίας.

Οκτώ μοντέρνες καρέκλες περικυκλώνουν μια στρογγυλή τραπεζαρία . Ένα κομψό κρεμαστό φωτιστικό τραπεζαρίας πέφτει χαμηλά από πάνω.

Τα επιτοίχα ράφια κοσμούν τον τοίχο της τραπεζαρίας με βιβλία και διακοσμητικών αντικείμενα.

Η ανοιχτή διάταξη επιτρέπει τη θέα σε κάθε περιοχή του σπιτιού.

Σε αυτό το σπίτι, ένα χαλί με σιωπηλό πράσινο χρώμα φέρνει αναζωογονητικό χαρακτήρα στην απαλή διακοσμητική παλέτα.

Ένας ανοιχτός γκρι καναπές σαλονιού σχηματίζει μια διάταξη πολλαπλών όψεων και πάλι.

Το σχέδιο της σκάλας με πρόβολο ανεβαίνει στον τοίχο του σαλονιού πίσω από ένα διάφανο γυάλινο κιγκλίδωμα.

Η γραμμική τέχνη παρέχει ένα ενδιαφέρον σημείο εστίασης. Το σύγχρονο έργο τέχνης τοποθετείται σε μια επιτοίχια μονάδα πολυμέσων, η οποία διανύει την περίμετρο του δωματίου σε γωνιακό σχήμα. Η μονάδα σταματάει κάτω από την τηλεόραση, δίνοντας τη θέση της σε ένα σύγχρονο τζάκι.

Το τζάκι είναι ένα σχέδιο ανοιχτής όψης, που ανοίγει το σαλόνι μέχρι το διάδρομο.

Ένα σύγχρονο λευκό κρεμαστό φωτιστικό περνάει σχεδόν απαρατήρητο στο ασορτί λευκό φόντο.

Ένα γραμμικό φωτιστικό τοίχου (απλίκα) δίνει μια μαύρη έμφαση σε έναν απλό λευκό τοίχο.

Τα πλωτά ράφια τοίχου αφήνονται κυρίως γυμνά με μινιμαλιστικό τρόπο.

Στην κουζίνα, ένα γραμμικό φωτιστικό παρέχει έντονο ενδιαφέρον πάνω από έναν συνδυασμό τραπεζαρίας και νησίδας κουζίνας.

Η λευκή μαρμάρινη τραπεζαρία συμπληρώνεται από μια ασορτί βιτρίνα με μαρμάρινη πλάτη.

Μία λευκή μαρμάρινη πλάτη τοποθετείται ανάμεσα στα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας.

Οι επενδυμένες καρέκλες τραπεζαρίας κάνουν άνετη αντίθεση στην υφή της μαρμάρινης επιφάνειας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *