Συνεκτικοί εσωτερικοί χώροι με καμπύλες και χρώμα

Πολύχρωμες περιποιήσεις terrazzo (μωσαϊκό), απαλές καφέ και μπλε πινελιές, χαριτωμένες καμάρες και διακοσμητικά με καμπύλες είναι στοιχεία συνθέτουν αυτούς τους δύο ενδιαφέροντες εσωτερικούς χώρους που αποπνέουν άνεση και στυλ. Design από 晚星YT , αυτό το εξαιρετικό δίδυμο μοντέρνων σχεδίων σπιτιού συνδυάζει αρχιτεκτονικές καμάρες με έπιπλα που διαθέτουν καμπύλες και βαθιά ογκόδεις καναπέδες για να δημιουργήσουν φιλόξενους χώρους διαβίωσης. Οι κουζίνες είναι δροσερές και πολύχρωμες με φρέσκια και νεανική ατμόσφαιρα. Οι χώροι των κρεβατοκάμαρων είναι μοναδικοί, επιπλωμένοι με ειδικά σχέδια ντουλάπας, εντυπωσιακοί τοίχοι με κατά παραγγελία κεφαλάρι και νιπτήρες. Οι δημιουργικές εγκαταστάσεις οικιακού φωτισμού αναμειγνύονται με τα ανάγλυφα πάνελ τοίχου για να σχηματίσουν μοναδικά εστιακά σημεία, να χαράξουν φωτεινές περιμέτρους και να αναδείξουν το διακριτικό ντουλάπι.

Ένα μεγάλο γκρι χαλί σαλονιού δημιουργεί μια ήρεμη και άνετη βάση στο σχέδιο του πρώτου μας σπιτιού. Ο γκρι καναπές χρησιμεύει ως ένα γαλήνιο σημείο χαλάρωσης με όμορφα φυσικά ξύλινα στοιχεία, ενώ ένα ενδιαφέρον φόντο από φωτισμένα ράφια και τρισδιάστατη τέχνη προσθέτει μια πινελιά πιο έντονου χρώματος.

Στο κέντρο του σαλονιού, ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού προσθέτει επιπλέον υφή και ενδιαφέρον. Ένα ασπρόμαυρο καρό πουφ για σκύλους δημιουργεί διάχυτο μοτίβο.

Οι ξύλινες μονάδες καμπυλώνουν ομαλά από την είσοδο του σπιτιού στην ανοιχτή κουζίνα. Στην μπροστινή πόρτα, έχει ενσωματωθεί μια θέση με ράφια για να προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά. Η υπόλοιπη μονάδα δημιουργεί χρήσιμο κρυφό αποθηκευτικό χώρο για παλτό και άλλα αντικείμενα σπιτιού.


Ένας βαθιά ογκόδης καναπές φαίνεται σχεδόν πολύ καλός για να αντισταθείς να ξαπλώσεις. Μια κομψή αψίδα οδηγεί από το σαλόνι στο γραφείο του σπιτιού.

Το σύγχρονο τζάκι είναι ενσωματωμένο στον τοίχο της τηλεόρασης, όπου φλέγεται ανοιχτά κατά μήκος της επιφάνειας μιας επιτοίχιας μονάδας πολυμέσων. Τα επάνω ντουλάπια αποθηκεύουν περισσότερα μέσα και οικιακά αντικείμενα και χρησιμεύουν ως καθαρό λευκό στήριγμα για την οθόνη της τηλεόρασης.

Το σαλόνι με ανοιχτή διάταξη υποστηρίζεται από την τραπεζαρία. Ένα μοντέρνο κρεμαστό φως τραπεζαρίας το στερεώνει οπτικά στη θέση του.

Στην αντίθετη πλευρά της κουζίνας, ένας άλλος τοίχος από κυρτά ξύλινα ντουλάπια αντικατοπτρίζουν την είσοδο του σπιτιού για να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη ισορροπία. Μια κορδέλα φωτός LED φωτίζει την περίμετρο της κουζίνας για να δημιουργήσει μια φωτεινή, αιχμηρή άκρη.

Ένα δεύτερο τζάκι είναι τοποθετημένο στην οροφή δίπλα στο παράθυρο για να δημιουργήσει μια άνετη γωνιά ανάγνωσης. Μια κίτρινη πολυθρόνα αποτελεί ένα άνετο καθιστικό σημείο, ενώ ένα βοηθητικό τραπέζι χρωμίου είναι διαθέσιμο για να κρατήσει το βιβλίο της εβδομάδας.

Ένα μοναδικό ξύλινο βοηθητικό τραπέζι συνεισφέρει σε ένα ακόμα καλλιτεχνικό, γλυπτικό στοιχείο.

Στη ζώνη της τραπεζαρίας, τέσσερις μοντέρνες ψάθινες καρέκλες περιβάλλουν μια μοντέρνα ξύλινη τραπεζαρία. Ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου συνδέει την εσωτερική τραπεζαρία με το πράσινο πανόραμα έξω από το παράθυρο.

Πάνω στην ξύλινη τραπεζαρία , ένα μικρό βάζο με μπουμπούκια δημιουργεί ένα απλό κεντρικό σημείο.

Δύο σκαμπό κουζίνας δίνουν έντονες κίτρινες πινελιές σε μια χαρούμενα πολύχρωμη νησίδα.

Εδώ παρατηρούμε μία κανάτα και ένα ποτήρι που ταιριάζουν χρωματικά και μεταξύ τους και με τις πινελιές της νησίδας.

Μέσα στο γραφείο, οι ψάθινες πόρτες περικλείουν κομψές μονάδες αποθήκευσης. Η ψάθινη καρέκλα γραφείου είναι μια καρέκλα Easy, σχεδιασμένη από τον Pierre Jeanneret.

Ένα γυάλινο βάζο συμβάλλει στην όμορφη διακόσμηση.

Προχωρώντας στην κύρια κρεβατοκάμαρα, βρίσκουμε ένα γκρι ντυμένο κρεβάτι πάνω σε ένα χαλί με απαλά στρογγυλεμένες γωνίες.


Τα κυκλικά πλακάκια προσθέτουν τρισδιάστατο ενδιαφέρον στον τοίχο του κεφαλαριού, πίσω από ένα πλωτό κομοδίνο .

Ένα καφέ ριχτάρι κρεβατιού δένει τονικά με την ξύλινη επένδυση στο εσωτερικό του κεφαλιού του τοίχου.

Η καφέ διακοσμητική προφορά επαναλαμβάνεται σε ένα μοναδικό σκαμπό τουαλέτας, το οποίο συνδυάζεται με ένα πλωτό μπουντουάρ δίπλα στο παράθυρο. Ένας καθρέφτης τοίχου κρέμεται με καμπύλες ελεύθερης μορφής.

Στο κέντρο του δεύτερου καθιστικού μας, ένα τραπέζι σαλονιού terrazzo (μωσαϊκό) κάνει μια αναζωογονητική εμφάνιση χρωμάτων.

Το στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού συνδυάζεται με ένα μικρότερο terrazzo, το οποίο απλώνει τις λεπτές χρωματικές πινελιές στο ανοιχτό γκρι και καφέ σχέδιο διακόσμησης του σαλονιού.

Πίσω από τον καναπέ, ένα ατμοσφαιρικό φως αποτελεί κομμάτι μοντέρνας διακόσμησης τοίχου. Ένα μοναδικό φωτιστικό δαπέδου προσθέτει λάμψη.

Τα ντουλάπια Umber συνδυάζονται με θολά μπλε πλακάκια στην κουζίνα. Τα φώτα κάτω από το ντουλάπι τονίζουν τα στοιχεία που κάνουν αντίθεση.

Ένα διαχωριστικό δωματίου με αυλακωτό γυαλί παρέχει διακριτικό διαχωρισμό μεταξύ της κουζίνας και του σαλονιού.

Τα ξύλινα πάνελ σχηματίζουν ένα ανάγλυφο στρώμα πίσω από μια λευκή μαρμάρινη βάση τηλεόρασης. Μια μαύρη βάση τηλεόρασης κάνει σκοτεινή αντίθεση κάτω από ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό.

Ο ανοιχτός γκρι καναπές δίνει μία ελαφριά αντίθεση στον χώρο του καθιστικού.

Μια λευκή και μαύρη περιστρεφόμενη καρέκλα περιβάλλει το σαλόνι.

Η σκάλα είναι πλαισιωμένη με ένα μινιμαλιστικό γυάλινο κιγκλίδωμα για να διατηρεί την αισθητική απλή.

Κάτω από τη σκάλα, πλακάκια δαπέδου terrazzo (μωσαϊκό) ορίζουν τη ζώνη της μικρής τραπεζαρίας. Ένας γραμμικός πολυέλαιος φωτίζει το βλέμμα.

Το μωσαϊκό επαναλαμβάνεται στο πάτωμα της κουζίνας και στον τοίχο.

Το έντονο μπλοκ χρωμάτων διαλύεται αποτελεσματικά από τα ντουλάπια της μικρή κουζίνας.

Οι λωρίδες LED κόβουν έντονα τα σύγχρονα πάνελ τοίχου μεταξύ τους.

Μία απλίκα τοίχου ελεύθερης μορφής τραβάει την προσοχή στο κύριο υπνοδωμάτιο και λάμπει έντονα πάνω σε έναν ειδικά σχεδιασμένο τοίχο. 

Ένα διαφανές γυάλινο βάζο κοσμεί ένα μοναδικό κυρτό τραπεζάκι.


Η χρωματική αντίθεση δίνει ένα τολμηρό χαρακτηριστικό ενός οικιακού χώρου εργασίας στην κρεβατοκάμαρα. Μια δροσερή γκρι καρέκλα γραφείου ηρεμεί την παλέτα.

Η χρωματική αντίθεση επαναλαμβάνεται στο μπουντουάρ, πίσω από έναν στρογγυλό καθρέφτη και ένα κομψό γκρι σκαμπό τουαλέτας. Ένα στρογγυλό χαλί ολοκληρώνει το σύνολο.

Ένας άλλος πολύχρωμος χώρος στο νιπτήρα φωτίζει τον σχεδιασμό του μπάνιου.

Το τελευταίο υπνοδωμάτιο είναι ένας φωτεινός και φιλόξενος χώρος με ένα φωτισμένο κυρτό σχέδιο κεφαλάριου.

Μια γυάλινη ντουλάπα με κρυφό φωτισμό φωτίζει την απέναντι πλευρά του κρεβατιού.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *