Τραπεζάκια Σαλονιού Κυρίτσης

Σαλόνι στις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ

Η επιλογή ενός gentleman.

Το ζεστό και γήινο καφέ, συνδυασμένο με το ουδέτερο γκρι, είναι μία διαχρονική επιλογή για το χώρο του σαλονιού, που όταν ταιριάξει με τα ανάλογα έπιπλα, έχει ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και διάθεσης για πιο ιδιαίτερες στιγμές.
Τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν και θα πλαισιώσουν το χρωματικό αυτό θέμα, μπορεί να έχουν αποικιακό στυλ, ethnic πινελιές ή την κλασσική και ιδιαίτερη γοητεία που μόνο ο προσωπικός χώρος ενός εξερευνητή θα μπορούσε να έχει.
Σε ένα τέτοιο σαλόνι θα ταίριαζε μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία, μία σκακιέρα, ίσως μία επιδαπέδια υδρόγειος σφαίρα σε κάποιο σημείο του χώρου, καθώς και μία δερμάτινη πολυθρόνα που να τη συνοδεύει το ανάλογο υποπόδιο.
Ένας δερμάτινος καναπές ή ένας υφασμάτινος γκρι, στη μέση του σαλονιού σαν κεντρικό θέμα, με ριχτάρια και μαξιλάρες στις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ, με λεπτομέρειες σαφών αντιθέσεων.
Αντικείμενα που έχουν αποκτηθεί από κοντινά ή μακρινά ταξίδια, θα ταίριαζαν ιδανικά στον χώρο και θα του προσέθεταν τον αέρα, καθώς και τα ιδιαίτερα στοιχεία των τόπων που έχετε επισκεφθεί.
Σε ένα τέτοιο σαλόνι, δεν στερούμε ποτέ το φως, αυτό σημαίνει, λευκές και ημιδιαφανείς κουρτίνες που θα επιτρέπουν στο φως της ημέρας να διαχέεται παντού.
Ο τεχνητός φωτισμός θα πρέπει να μελετηθεί προσεχτικά, έτσι ώστε ο χώρος να φωτίζεται επαρκώς τις νυχτερινές ώρες, χωρίς όμως να κουράζει τα μάτια και τις αισθήσεις. Όταν ο στόχος είναι η απόλυτη χαλάρωση και τα νοερά ταξίδια, ο κρυφός φωτισμός και τα καλαίσθητα λαμπατέρ αντίκες είναι η απόλυτη επιλογή για ένα τέτοιο σαλόνι.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *