Σαλόνι με ethnic επιρροές

Παραδοσιακές ή μοντέρνες, οι ethnic επιρροές δημιουργούν μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει νοερά σε εξωτικούς προορισμούς.

Οι προσωπικές επιλογές και οι ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, καθορίζουν αν το ύφος αυτό θα προσδιοριστεί από τις λεπτομέρειες ή από μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα διακοσμητικά στοιχεία.

Οι πολιτισμοί από τους οποίους μπορούμε να εμπνευστούμε και να αντλήσουμε στοιχεία, είναι πολλοί. Ιδανικά, η ethnic ταυτότητα ενός σαλονιού θα πρέπει να συμβαδίζει τόσο με τις χρωματικές επιλογές που έχουμε κάνει στο χώρο, όσο και με τα έπιπλα που τον πλαισιώνουν.

Η ethnic διακόσμηση χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα μοτίβα, έντονα χρώματα, καθώς και από παραδοσιακά ή πιο μοντέρνα αντικείμενα ή έπιπλα.

Σε μία μοντέρνα εκδοχή, σε ένα σαλόνι που το πλαισιώνουν έπιπλα και αντικείμενα που ακολουθούν τις πιο πρόσφατες τάσεις, λεπτομέρειες από ethnic στοιχεία θα μετατρέψουν τον χώρο, χαρίζοντάς του μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα, αφού τα έντονα χρώματα και η γήινη φύση αυτών των αντικειμένων είναι ο λόγος που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Σε μία πιο παραδοσιακή εκδοχή, το ζεστό ξύλο, τα έντονα χρώματα, τα ξεχωριστά και πληθωρικά μοτίβα, καθώς και οι χρυσές ή μπρούτζινες λεπτομέρειες που απεικονίζουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα μίας μακρινής εξωτικής χώρας, μπορούν να μεταμορφώσουν έναν συνηθισμένο σαλόνι, σε μία εξωτική απόδραση.

Από τις πιο οικονομικές μέχρι τις πιο ακριβές επιλογές, η ethnic διακόσμηση ξεπερνά τις τάσεις της μόδας. Η διαχρονικότητά της και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της θα ανανεώσουν τον χώρο του σαλονιού σας μοναδικά, γι’ αυτό αν σας γοητεύουν οι εικόνες της Ανατολής ή η εκκεντρικότητα της Αφρικής, τολμήστε την αλλαγή.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *