Πώς να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της διακόσμησης του σπιτιού σας μπορεί να είναι η τακτοποίηση επίπλων. Πολλοί άνθρωποι διανύουν διαρκώς την ταλαιπωρία της αναδιάταξης του χώρου τους, σπρώχνοντας τα βαριά έπιπλα γύρω επειδή δεν είναι σίγουροι τι φαίνεται και αισθάνεται καλύτερα. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να δημιουργήσετε μια διάταξη που χωράει αποτελεσματικά στο χώρο, φαίνεται καλή και είναι άνετη στη χρήση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές διακόσμησης για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που λειτουργεί σε σας.

 

Τραπεζάκια σαλονιού Κυρίτσης

Αφήστε το δωμάτιο να αναπνεύσει

Όταν προγραμματίζετε τη θέση όλων των επίπλων σας, φροντίστε να αφήσετε αρκετό χώρο για να περπατήσετε άνετα μέσα από το δωμάτιο. Αποφύγετε να συσσωρεύετε όλα τα έπιπλά σας μαζί, γιατί φαίνεται περίεργο και θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται στενάχωρα καθώς κάθονται στον καναπέ ή τρώνε σε ένα τραπέζι.

Οργανώστε τις Δραστηριότητες

Σχεδιάστε χώρο ανάλογα με το τι κάνετε συνήθως εσείς και η οικογένειά σας σε αυτό το δωμάτιο. Εάν έχετε μια τηλεόραση στο σαλόνι, ίσως είναι καλή ιδέα να οργανώσετε το κάθισμα γύρω από αυτό, έτσι ώστε όλοι στο δωμάτιο να μπορούν να παρακολουθήσουν. Αν κάνετε yoga σε εσωτερικούς χώρους, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ανοικτός χώρος για να το κάνετε άνετα.

Εξετάστε το μέγεθος

Προκειμένου τα έπιπλα να συνεργάζονται, τα μεγέθη πρέπει να είναι συμβατά. Αυτό ακούγεται απλό, αλλά είναι συχνά ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της εύρεσης επίπλων. Τοποθετήστε πρώτα τα μεγαλύτερα κομμάτια επίπλων και, στη συνέχεια, σχεδιάστε τα γύρω από αυτά, για να αποφύγετε να μετακινήσετε έναν βαρύ καναπέ πάνω από μία φορά.

Τραπεζαρίες Κυρίτσης

Βρείτε σημεία εστίασης

Η επιλογή ενός σημείου εστίασης θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς να προσανατολίζετε τα έπιπλά σας. Εάν ένα δωμάτιο έχει ένα μεγάλο παράθυρο με όμορφη θέα, αυτή είναι η προφανής επιλογή. Σε άλλους χώρους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα με τηλεόραση, τραπέζι ή ένα έργο τέχνης στον τοίχο. Το αποτέλεσμα θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται καλά οργανωμένο.

Όταν ρυθμίζετε τα έπιπλα, χρησιμοποιήστε τις βασικές γνώσεις του εσωτερικού σχεδιασμού για να σας καθοδηγήσουν. Έπιπλα που είναι οργανωμένα προσεκτικά θα κάνουν ένα δωμάτιο πιο λειτουργικό και πιο ελκυστικό, γι ‘αυτό δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές σήμερα. Κάντε αυτό το έργο ευκολότερο για τον εαυτό σας επιλέγοντας προσεκτικά τα έπιπλα σας.