Πώς να ισορροπήσετε το γκρί με το σκούρο μπλέ

Οι σκούρες μπλε αποχρώσεις παρουσιάζουν ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο συμπλήρωμα για ένα μοντέρνο γκρι χρώμα, είτε στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και στα παιδικά δωμάτια. Ωστόσο, αυτές οι δύο βαθιές αποχρώσεις συνδυάζοντάς τες μπορούν να μετατραπούν από χαλαρωτικά χρώματα σε καταπιεστικά μη έχοντας τη σωστή ισορροπία και διατηρώντας την αισθητική υπό έλεγχο. Οι ακόλουθοι δύο κομψοί, μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι, που βρίσκονται στη Μόσχα, ακολούθησαν αυτόν ακριβώς τον ισχυρό συνδυασμό χρωμάτων. Ένας οικιακός σχεδιασμός ενσταλάζει παύσεις παιχνιδιάρικης υφής για να φέρει ενέργεια στο σκηνικό, μαζί με ατμοσφαιρικά σχέδια φωτισμού. Εν τω μεταξύ, ο άλλος επαναφέρει την μπλε απόχρωση σε μπλε-γκρι στοιχεία, μέσα σε περιβάλλοντα από ανοιχτόχρωμο ξύλο , κλασικούς τοίχους με χυτά πάνελ και λαμπερούς ορείχαλκους τόνους.

Το αντικείμενο της πρώτης μας μελέτης είναι ένας σχεδιασμός που χρησιμοποιεί γεωμετρικά πάνελ με ραβδώσεις για να κόβει με γκρι παύσεις μεταξύ των σκούρων μπλε λωρίδων. Η αλλαγή στην υφή φωτίζει και ενεργοποιεί αποτελεσματικά τη σκιερή αισθητική. Ένα στρογγυλό χαλί αντισταθμίζει την απότομη γεωμετρία και συνδυάζει σκούρους μπλε τόνους με πιο ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι. Τα διασκορπισμένα μπλε μαξιλάρια είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαλύσετε τη μονοχρωμία ενός γκρι καναπέ. Μια μπλε πολυθρόνα συμπληρώνει τολμηρά το θέμα.

Στην άλλη πλευρά του καναπέ, ένα γεωμετρικό φυτό συνδέεται με τον τοίχο με τις ραβδώσεις. Όλοι οι κάκτοι είναι τοποθετημένοι σε μαύρα απλά κασπώ. Ένα φως τοίχου ελεύθερης μορφής κυματίζει μπροστά από ένα μπλε πλαίσιο. Στον γκρι καναπέ είναι ριγμένο μία μπλε κουβέρτα, ενώ στη μπλε πολυθρόνα είναι ριγμένη μία γκρι κουβέρτα δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπία.

Μια εντυπωσιακή μπλε βιβλιοθήκη κάνει μια κομψή εμφάνιση με ένα βαθύ χρώμα, όπως αυτό. Ο LED φωτισμός εγκαταστάθηκε για να φωτίσει αυτή ακριβώς την εμφάνιση, ενώ τα διακοσμητικά αντικείμενα χωρίζουν ωραία τη μεγάλη έκταση. Μια σειρά από ντουλάπια φτιαγμένα από ξύλο καρυδιάς διαταράσσει κομψά τη συνέχεια των χρωμάτων και απλοποιεί την αφθονία των εντυπωσιακών αντικειμένων.

Οι οπές με οπίσθιο φωτισμό εγκαθιστούν περιοχές ενδιαφέροντος και στον τοίχο της τηλεόρασης, όπου έχει τοποθετηθεί μία κομψή επένδυση τοίχου από καρυδιά. Οι κατευθυντικοί προβολείς φωτίζουν τη μεγάλη μονάδα τοίχου της τηλεόρασης .

Μεταβαίνοντας στο τραπέζι της κουζίνας, έχει ανταλλαχτεί το μπλέ από το κιρκιρί (σμαραγδί) , τόσο στον καναπέ όσο και σε ένα κομμάτι τοίχου.

Μία γραμμική μοντέρνα απλίκα τοίχου επισημαίνει τη δυνατότητα του σχεδιασμού του με τον σμαραγδί τοίχο όσο και με το ξύλο που είναι επενδυμένος.

Το τρίο των κρεμαστών φωτιστικών συνδυάζει μαύρο, λευκό και γκρι φινίρισμα. Οι βελούδινες γκρι καρέκλες αποτελούν την άλλη πλευρά του μικρού τραπεζιού κουζίνας .

Μια μαύρη, λευκή και γκρίζα κουζίνα είναι σχεδιασμένα σε σχήμα L γύρω από τη μικρή τραπεζαρία.

Το μπάνιο είναι ένα καταφύγιο μακριά από την ισχυρή, υποβλητική παλέτα χρωμάτων.

Ζεστά μπεζ και δροσερά γκρι πλακάκια ισορροπούν μεταξύ τους στο συμπαγές χώρο.

Τα ράφια με εσοχή φωτίζονται μέσα στον τοίχο του ντους.

Διαμέρισμα 79 τ.μ.: Γκρι- μπλε στοιχεία

Σε αυτό το διαμέρισμα 79 τετραγωνικών μέτρων, η μπλε απόχρωση κατακλύζεται από απαλά γκρι-μπλε στοιχεία. Λευκοί τοίχοι, οροφές και λευκά μαξιλάρια στον μικρό γωνιακό καναπέ ισορροπούν ελαφρά την παλέτα. Το πάνελ διαμορφώνει μια κλασικά κομψή προσέγγιση.

Ο γκρι καναπές “κόβεται” δροσερά από μια αφίσα με αντίστοιχα γκρί-μπλε τόνους όπως άλλωστε και το χαλί. Ένα στρογγυλό τραπεζάκι από λαμπερό ορείχαλκο, που συνδυάζεται ζεστά με τον ξύλινο τοίχο βελανιδιάς πίσω από τον καναπέ.

Ο δρύινος τοίχος χρησιμοποιείται για την διαχωριστική ζώνη του καθιστικού και της τραπεζαρίας , ενώ τα γκρί-μπλε ντουλάπια χρησιμεύουν για ένα πιο σκοτεινό σκηνικό στο χώρο φαγητού.

Μια μοντέρνα ξύλινη βάση τηλεόρασης προσελκύει άριστα το λευκό μαρμάρινο σκηνικό,, το οποίο χτίζει την πολυτέλεια στο χώρο.

Ένα κομψό γραμμικό φως συνδυάζεται άψογα τόσο με το τραπεζάκι όσο και το κομψό τραπέζι της τραπεζαρίας το οποίο είναι στηριγμένο σε ορείχαλκες βάσεις. Τα ώριμα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργούν απαλές φιγούρες και σκιές σε όλο το εσωτερικό.

Οι μοντέρνες μαύρες καρέκλες τραπεζαρίας πλαισιώνουν το σύνολο των βάσεων του τραπεζιού. Τα γκρί-μπλε ντουλάπια κουζίνας είναι διακοσμημένα με πόμολα από απαλό υλικό ορείχαλκου.

Τα γκρί-μπλε ντουλάπια αντισταθμίζονται από τα υπόλοιπα δρύινα ντουλάπια της κουζίνας τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό γκρι και λευκό ως επίσης και του μαρμάρινου πάνελ.

Ένα έργο τέχνης κοσμεί το λευκό διάδρομο, ο οποίος εξισορροπεί την γκρι – ανθρακί είσοδο.

Μέσα στο υπνοδωμάτιο, το κρεμαστό φωτιστικό και φωτιστικό στο κομοδίνο μοιάζουν να είναι ίδια. Οι βαριές κουρτίνες περιορίζουν το άπλετο φυσικό φως από το μεγάλο παράθυρο.

Ένας μινιμαλιστικός χώρος εργασίας τοποθετείται τακτοποιημένα ανάμεσα στο περβάζι του παραθύρου και τις ντουλάπες.

Μέσα στο μπάνιο, οι σκούρες γκρι πετσέτες βρίσκουν τη θέση του στο μοντέρνο νιπτήρα μπάνιου .

Από την άλλη πλευρά διακρίνουμε δρύινα τοιχώματα και εξαρτήματα σε ορείχαλκους τόνους.

Το σκούρο γκρι-μπλε θέμα δημιουργεί μια αποτελεσματική παλέτα χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου, ειδικά όταν συνδυάζεται με θέμα το διάστημα. Εδώ, τα παιδικά κρεβάτια φωτίζονται κάτω από φωτιστικά τοίχου σαν φεγγάρια και περιβάλλονται από ντουλάπια αποθήκευσης. Ένα χαλί με θέμα το διάστημα γεμίζει το πάτωμα.

Απέναντι υπάρχει άπλετος χώρος αποθήκευσης παρέα με την τηλεόραση. Ένας διπλός χώρος εργασίας είναι έτοιμος για τις εργασίες του. Οι κομψές καρέκλες γραφείου και οι λαβές των συρταριών από ορείχαλκο δημιουργούν μια εμφάνιση υψηλής ποιότητας

Λευκά μαρμάρινα πλακάκια και ορείχαλκο φωτίζουν το γκρίζο ντους.

Ένας μικρός νιπτήρας φωτίζεται με φωτισμό κάτω από το ντουλάπι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι entryway-decor.jpg

Ένα μπλε πουφ τονίζει τον πλαισιωμένο γκρι διάδρομο.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *