Κρεβατοκάμαρες Κυρίτσης

Πώς να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι

Επιλέγοντας ένα κρεβάτι για εσάς ή τα παιδιά σας, είναι άραγε εύκολη ή δύσκολη υπόθεση αν αναλογιστούμε το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών; Κοιτάζοντας τους διαφορετικούς σκελετούς κρεβατιών και τα υφάσματα που είναι πλέον διαθέσιμα για τα κρεβάτια μπορείτε να δώσετε ταυτόχρονα στυλ και ποιότητα στο υπνοδωμάτιό σας!

Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη την πραγματική άνεση του κρεβατιού, το μέγεθος και την τιμή. Στην εταιρεία μας -Κυρίτσης Έπιπλο γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα κρεβάτια και ποια συστατικά χρειάζονται για να το κάνουν φανταστικό. Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο κρεβάτι για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και εσάς. Ξοδεύουμε τουλάχιστον το ένα τρίτο της ζωής μας να κοιμόμαστε, γι’ αυτό το να επιλέξουμε το σωστό κρεβάτι κρίνεται απαραίτητο.

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

Πηγαίνετε σε έναν από τους εκθεσιακούς μας χώρους και δοκιμάστε τα κρεβάτια … Χαλαρώστε πάνω τους!

Με την επίσκεψη στα καταστήματά μας μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρεβάτια. Μην κάθεστε απλά πάνω τους, ξαπλώστε και αισθανθείτε την ποιότητα που σας παρέχουμε. Αν κάθεστε μόνο σε ένα κρεβάτι δεν θα γνωρίζετε την κατάλληλη άνεση του κρεβατιού και αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό εάν το κρεβάτι δεν είναι σωστό για την πλάτη σας! Θυμηθείτε ότι ένα κρεβάτι είναι μια επένδυση για πέντε-δέκα χρόνια. Μην αισθανθείτε αμηχανία στο να δοκιμάσετε ένα κρεβάτι στους εκθεσιακού μας χώρους, και η εταιρεία Κυρίτσης είναι υπερήφανη που σας κάνει να νιώθετε όσο το δυνατόν πιο άνετα στις εκθέσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο κρεβάτι για το σπίτι σας.

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

Σκεφτείτε το μέγεθος του δωματίου σας

Σκεφτείτε το μέγεθος του δωματίου σας και το χώρο που έχετε μέσα του. Δεν θέλετε να πάρετε ένα κρεβάτι king size εάν δεν θα να ταιριάζει με την ντουλάπα που έχετε ονειρευτεί στην κρεβατοκάμαρά σας. Το κρεβάτι είναι το έπιπλο που δίνει μορφή στο υπνοδωμάτιό σας, εξ ου και το όνομα. Η άνεση και το μέγεθος είναι τα δύο βασικά στοιχεία σε ένα κρεβάτι και στην εταιρεία Κυρίτσης, οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο κρεβάτι για εσάς.

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

κρεβάτι -Έπιπλο Κυρίτσης

Το στυλ είναι το κλειδί!

Το κρεβάτι σας πρέπει να αποτελεί χαρακτηριστικό της κρεβατοκάμαράς σας, το οποίο αγαπάτε. Στο έπιπλο- Κυρίτσης θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικά στυλ κρεβατιών και είναι διαθέσιμα σε χιλιάδες υφάσματα, χρώματα και συνδυασμούς. Το υφασματένιο κρεβάτι είναι μια επερχόμενη τάση, από τα παλιά, ιδιαίτερα αν παρατηρήσουμε στο κεφαλάρι του κρεβατιού τα βαθιά κουμπιά, που κάνουν πραγματικά μια δυναμική εμφάνιση αυτό το χειμώνα. Η εταιρεία Κυρίτσης διαθέτει 3 καταστήματα που βρίσκονται στην Αθήνα και μπορείτε να έρθετε και να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας για το τι ακριβώς θέλετε. Αναλαμβάνουμε δωρεάν την διαρρύθμιση του χώρου σας εξασφαλίζοντας την τέλεια διακόσμηση & αξιοποίηση κάθε τετραγωνικού του σπιτιού σας, καθώς επίσης σας παρέχουμε συμβουλές & προτάσεις για τον χώρο σας. Τέλος, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία 3D απεικόνιση του χώρου σας και των επίπλων Κυρίτσης που ονειρεύεστε για να δείτε πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φλιτζάνι καφέ και μία στάση στα καταστήματά μας, για να επιλέξετε τα έπιπλα των ονείρων σας.

Έτσι, εδώ είναι ο οδηγός του Επίπλου Κυρίτσης για να επιλέξετε το σωστό κρεβάτι. Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση; Ρίξτε μια ματιά στο Instagram ή στο Facebook για τα τελευταία έπιπλα και τάσεις από την εταιρεία μας- Έπιπλο Κυρίτσης. Εξετάστε τις πρόσφατες αναρτήσεις του blog μας για περαιτέρω ιδέες για το σπίτι σας.