Πολυτελή σαλόνια για τους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων

Τα λόμπι και οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για τα ξενοδοχεία προκειμένου να δώσουν στους επισκέπτες τους μια υπέροχη πρώτη εντύπωση. Ως εκ τούτου, αυτοί οι χώροι απαιτούν μέγιστη προσοχή όσον αφορά την αισθητική, το σχεδιασμό και τη χωροδιάταξη. Η επιλογή των επίπλων πρέπει να ανταποκρίνεται στην ουσία της αποκλειστικότητας που επιδιώκει να μεταδώσει το ξενοδοχείο σε όλες τις εγκαταστάσεις του.

Οι χώροι αναμονής δημιουργούν αυτήν την πρώτη εντύπωση ζεστασιάς, εμπιστοσύνης και, ταυτόχρονα, εκλεπτυσμού, εξασφαλίζοντας παράλληλα στους επισκέπτες άνεση ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή των επίπλων που κοσμούν αυτά τα πολυτελή σαλόνια είναι τόσο σημαντική.

salones de lujo

Έπιπλα που μεταδίδουν την αίσθηση των ποιοτικών υλικών και την ακριβή κατασκευή τους, αλλά που παρέχουν επίσης μεγάλη άνεση και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχείων πρέπει να μεταδίδουν γαλήνη και, ταυτόχρονα, να εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Για αυτούς τους λόγους, οι συλλογές μας είναι η τέλεια επιλογή για τη μετάδοση αυτής της αριστοκρατικής και φιλόξενης ουσίας.

salones de lujo

Η συγκεκριμένη συλλογή στις φωτογραφίες προκαλεί θαυμασμό χάρη στην κομψή χρήση του έβενο και τη λεία αφή του. Τα έπιπλα της εταιρείας Κυρίτσης είναι διαχρονικά και κατασκευάζονται από ειδικούς τεχνίτες που συνεργάζονται μαζί μας πολλά χρόνια.

Τα στυλιζαρισμένα τραπέζια διαφορετικών μεγεθών συνδυάζονται άψογα με τους μπουφέδες.

salones de lujo

Το σκούρο ξύλο μεταδίδει μια μοναδική και αδιαμφισβήτητη εικόνα σε ολόκληρη τη συλλογή. Οι πολυθρόνες και οι καναπέδες παρέχουν το απαλό και άνετο σημείο αναφοράς για αυτήν τη σειρά πολυτελών lounge επίπλων, ικανών να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα για συζητήσεις, για διάβασμα, για να πραγματοποιείτε συναντήσεις και ακόμη και για να εργάζεστε, σε ένα περιβάλλον όπου λαμβάνεται υπόψη και η τελευταία λεπτομέρεια.

Τα ξενοδοχεία επιδιώκουν να είναι ένα σπίτι από το σπίτι για τους επισκέπτες τους και, ως εκ τούτου, είναι πολύ περισσότερο από έναν χώρο στον οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε στο τέλος της ημέρας. Τα ξενοδοχεία ζωντανεύουν μέσα από τα δωμάτιά τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους που αντιπροσωπεύουν το πρώτο σημάδι διάκρισης που φαίνεται στους πελάτες τους.

Με περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας αφιερωμένα σε ποιοτικά, πολυτελή έπιπλα και διακόσμηση, είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε μια αποκλειστική αισθητική γοητεία μέσα από έπιπλα που συνδυάζουν δεξιοτεχνία και πάντα με τις σύγχρονες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης δημιουργώντας μοναδικά περιβάλλοντα.

salones de lujo
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *