Πολυέλαιοι

Ένα πολυτελές φωτιστικό όπως είναι ο πολυέλαιος προσδίδει πάντοτε μία ιδιαίτερη αίγλη μέσα στο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας.
Οι κλασσικοί πολυέλαιοι έχουν περίτεχνα και ιδιαίτερα σχήματα, ενώ συνήθως διακρίνονται για τις καμπύλες τους και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο design τους.
Οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, εντυπωσιακοί και πομπώδεις διαχέουν ιδανικά το φως μέσα στο χώρο, δημιουργώντας περίφημους ιριδισμούς.
Οι μοντέρνοι πολυέλαιοι που δανείζονται τα περίτεχνα στοιχεία των παλαιών, δημιουργούν μία πραγματικά εξαιρετική εικόνα, ενώ το μέγεθός τους, το οποίο πολλές φορές αγγίζει την υπερβολή, δημιουργεί μια πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα που έλκει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Οι φουτουριστικοί πολυέλαιοι με αμιγώς μοντέρνα στοιχεία, που δεν διαπραγματεύονται το σύγχρονο και την καινοτομία, είναι η απόλυτη επιλογή για ένα σαλόνι με άποψη και απόλυτα μοντέρνο ύφος.
Η minimal άποψη ενός πολυτελούς πολυελαίου, έρχεται με απλές γραμμές και με ώθηση σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο να φέρει τον αντίλογο και να κερδίσει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας την λιτή πλευρά των πραγμάτων η οποία και πάλι μπορεί να είναι εντυπωσιακή και να κερδίζει τις εντυπώσεις με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Η επιλογή του ιδανικού πολυελαίου για το δικό μας σαλόνι εξαρτάται πάντα από το ύφος και το στυλ που έχουμε επιλέξει για τον υπόλοιπο χώρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε με τις αντιθέσεις και να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά μοναδικό.
Για παράδειγμα, σε ένα μοντέρνο σαλόνι, θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε άνετα έναν κλασσικό πολυέλαιο ή έναν πολυέλαιο που να συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό, δημιουργώντας μία εξαιρετική αντίθεση η οποία θα μπορούσε διακοσμητικά να είναι και το κεντρικό θέμα του χώρου. Ομοίως, ο ίδιος τύπος πολυελαίου θα μπορούσε να τοποθετηθεί και σε ένα σαλόνι με minimal ύφος και αντίστοιχα ένας πολυέλαιος με minimal φιλοσοφία μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα πιο κλασσικό σαλόνι.
Σίγουρα οι επιλογές μας πρέπει να δένουν αρμονικά μεταξύ τους αλλά αν κερδίσουμε το παιχνίδι των αντιθέσεων, το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μοναδικό.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *