Πολυθρόνες Κυρίτσης

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει η πολυθρόνα στο σπίτι σας;

Ένα πανέμορφο έπιπλo, το οποίο δεν έχει δοξαστεί αρκετά για την ομορφιά που κατέχει. Δεν εννοώ μόνο το ύφασμα ή τον τρόπο που είναι επικαλυμμένο, αλλά η πραγματική πολυθρόνα στο σύνολό της.

Η πολυθρόνα είναι το κομμάτι των επίπλων που μπορεί να δώσει αξία σε ένα σπίτι … Θυμάται κανείς την «καρέκλα του παππού»; Μια συγκεκριμένη πολυθρόνα στο δωμάτιο που ήταν ακριβώς για τον παππού σου. Αυτό είναι το υπέροχο πράγμα για τις πολυθρόνες. Είναι εκεί για όλους ή για ένα συγκεκριμένο άτομο, ποιος είναι ο ρόλος που παίζει η πολυθρόνα στο σπίτι σας;

Τα έπιπλα Κυρίτσης έχουν μια πανέμορφη ποικιλία από ελληνικές και χειροποίητες πολυθρόνες και είναι υπερήφανοι που έχουν συνδυάσει την κομψότητά τους με το μοντέρνο και chic design τους.  Αξίζει να σημειωθεί οτι μπορείτε να ”ντύσετε” την πολυθρόνα των ονείρων σας, με οποιοδήποτε ύφασμα επιθυμείτε!

Έχουμε επιλέξει τα τρία αγαπημένα στυλ πολυθρόνας που νομίζουμε ότι θα αγαπήσετε!

Lotus

 

 

Η  πολυθρόνα Lotus είναι μία από τις πολλές όμορφες πολυθρόνες του επίπλου Κυρίτσης. Έχει μια κομψότητα, όπως είναι το μινιμαλιστικό της στυλ. Η Lotus είναι του οίκου PIETRO CONSTANTINI. Φαίνεται πανέμορφη και σε πολλά άλλα υφάσματα και σίγουρα θα προσθέσει χαρακτήρα στο χώρο σας!

 

Deco

 

 

Η πολυθρόνα Deco είναι ένα ακόμη από τα αγαπημένα μας στυλ, επειδή αντανακλά μια όμορφη εκδοχή της αριστοκρατίας. Η αριστοκρατική λοιπόν,γοητεία της και ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα ταιριάξει μοναδικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον, παραδοσιακό ή μοντέρνο!

 

Bow

 

 

Η πολυθρόνα Bow, είναι ιδανική για να βυθιστείτε μετά από μια κουραστική μέρα. Είναι τέλεια, με μοντέρνο και έξυπνο design και με σερβιτόρο, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με την άνεση προβλέποντας τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μέσα από μία πληθώρα χρωμάτων και υφασμάτων και δημιουργήστε εκείνον τον συνδυασμό που θα ταιριάξει ιδανικά στο χώρο σας.