Πατητή τσιμεντοκονία στο σαλόνι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που προσφέρεται για την ανακαίνιση, την συντήρηση ή και το στήσιμο ενός νέου σπιτιού, καθώς οι θερμοκρασίες ευνοούν τα κατασκευαστικά υλικά να δέσουν σωστά και γρήγορα.

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μία νέα και μοντέρνα τάση που ταιριάζει σε σπίτια με ιδιαίτερο στυλ και εκκεντρική άποψη.

Στο χώρο του σαλονιού, το υλικό αυτό χαρίζει μία ιδιαίτερη αίσθηση, υπογραμμίζοντας το προσωπικό μας στυλ και το ξεχωριστό μας γούστο.

Η αισθητική της πατητής τσιμεντοκονίας εφαρμόζεται στον τοίχο, στο δάπεδο, σε χτιστές σκάλες, σε πάγκους, σε κολώνες κλπ. Είτε πρόκειται για μπετόν, ξύλο, πλακάκια, μάρμαρο, γυψοσανίδα ή γυαλί, η πατητή τσιμεντοκονία θα εφαρμοστεί άριστα σε οποιοδήποτε είδος δαπέδου ή τοίχου.

Η νέα αυτή τάση μπορεί να εφαρμοστεί σε σαλόνια με μοντέρνο στυλ ή σε χώρους που επικρατεί η minimal άποψη.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί το προϊόν αυτό, όπως είναι το υδράσβεστο, η χαλαζιακή άμμος και το κεραμάλευρο, είναι οικολογικά και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων που θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε απίθανους συνδυασμούς με τα έπιπλά σας, ενώ θα υπογραμμίσει όποιο στυλ επιλέξετε να ακολουθήσετε.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας είτε αυτό σας οδηγεί σε πιο ουδέτερα χρώματα, είτε σε πιο έντονα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά όμορφο, λόγο της ιδιαίτερης υφής και όψης που παρουσιάζει η συγκεκριμένη τεχνοτροπία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι μια ακριβή μέθοδος αναδόμησης και ανακαίνισης, αντιθέτως αποτελεί έναν πολύ οικονομικό τρόπο συγκριτικά με άλλους τρόπους ανακαινίσεων.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *