Πασχαλινή διακόσμηση 2021

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε εξαιρετικές ιδέες για τη διακόσμηση του Πάσχα, το στυλ και το χρώμα, σύμφωνα με τις εποχιακές τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2021.

Συνδυάστε παραδοσιακά μοτίβα του Πάσχα με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες ως σχέδιο και συμπεριλάβετε εικόνες της άνοιξης για να δώσετε μια ευρύτερη εποχική γοητεία.

Τολμήστε το συνδυασμό επιστήμης και φύσης με ένα φουτουριστικό πλεονέκτημα για το Πασχαλινό ντεκόρ σας. Για το Πάσχα, αυτό μεταφράζεται σε μια μυστικιστική κατεύθυνση που εμπνέεται τόσο από θρησκευτικά θέματα όσο και από το εαρινό ηλιοστάσιο.

Ισορροπήστε φυσικά και τεχνητά χρώματα, από τα μπλε του υδρόβιου περιβάλλοντος έως φωτεινά μωβ.

Αξιοποιήστε τις θρησκευτικές και τελετουργικές παραδόσεις του Πάσχα στη διακόσμησή σας, καθώς κυμαίνονται από το αρχαίο παρελθόν έως μια μυστικιστική εστίαση στο μέλλον. Εμπνευστείτε από τον κόσμο, με φωτεινά ιριδίζοντα φινιρίσματα και γραφικά εμπνευσμένα από τον αστερισμό. Γειώστε αυτήν την τάση με απλά σχήματα και φυσικά υλικά όπως ξύλο.

Χρησιμοποιήστε φυσικές βαφές για να δημιουργήσετε ξεθωριασμένους τόνους και ακανόνιστα σημάδια.
Αγκαλιάστε απλουστευμένες, μινιμαλιστικές φόρμες και εστιάστε σε λεπτομέρειες όπως κορδέλες και κλαδιά δέντρων.

Ενσωματώστε τη φύση και την τέχνη στη διακόσμησή σας. Για το πασχαλινό τραπέζι, εστιάστε σε πιο ρουστίκ στοιχεία όπως λουλούδια, κλαδιά ελιάς, τα οποία έχουν μια φρέσκια εμφάνιση. Διαφορετικά στοιχεία αφής και ατελή υλικά και επιφάνειες θα δώσουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Ακολουθήστε μια πολύχρωμη και παιχνιδιάρικη προσέγγιση για το Πάσχα, με σχέδια που αγκαλιάζουν την αισθητική.

Απλά μοτίβα

Εκπληκτικές ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχα που θα λατρέψετε 03 ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας Εκπληκτικές ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας που θα λατρέψετε

Kαι μην ξεχνάτε.. less is more! Αν ήσουν πάντα οπαδός της απλούστερης και όχι θεματικής διακόσμησης, επιλέξτε απαλές αποχρώσεις, λουλούδια και ακόμη και κεριά.

Μονόχρωμο

Εκπληκτικές ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας που θα λατρέψετε 06 ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας Εκπληκτικές ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας που θα λατρέψετε Εκπληκτικές ιδέες ρύθμισης πίνακα Πάσχας που θα λατρέψετε 06

Για όσους δεν θέλουν να διακοσμούν με πολλά χρώματα, η καλύτερη επιλογή είναι να πάει μονοχρωματική. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ενσωματώσετε ορισμένα φυσικά στοιχεία για να φωτίσετε τη ρύθμιση του πίνακα .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *