Πάτωμα από ξύλο

Τα ξύλινα πατώματα αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε όλο τον κόσμο εδώ και πάρα πολλούς αιώνες. Προσθέτουν ζεστασιά και χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ είναι πρακτικά και εύκολα στο καθάρισμα.

Η επιλογή τοποθέτησης ξύλινου πατώματος σε κάποιο από τους χώρους του σπιτιού μας ή ακόμα καλύτερα σε όλο μας το σπίτι, αποτελεί μία από τις πιο οικολογικές επιλογές.

Τα δέντρα είναι ένας ανανεώσιμος πόρος και η φυσική ξυλεία που παράγεται από αυτά είναι κάτι παραπάνω από φιλική τόσο για το περιβάλλον όσο και για εμάς.

Το ξύλινο πάτωμα ταιριάζει άψογα με όλα τα στυλ και τις πιθανές επιλογές που θα κάνουμε για να πλαισιώσουμε το ύφος που θέλουμε να υπογραμμίζει την εικόνα των χώρων του σπιτιού μας και ιδιαίτερα του σαλονιού, που είναι και ο χώρος μέσα στον οποίο περνάμε αρκετό χρόνο, είτε με την οικογένειά μας, είτε με τους φίλους μας.

Το ξύλο συνδυάζεται ιδανικά με όλες τις κλασσικές αλλά και όλες τις μοντέρνες απόψεις που αφορούν στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ προσφέρει τόσες αποχρώσεις, όσες χρειάζονται για να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα της παλέτας.

Το πάτωμα από ξύλο είναι μία επιλογή που δεν μας περιορίζει ούτε σε χρώματα αλλά ούτε και σε σχέδια. Μέχρι και η υφή, γυαλιστερή ή ματ, εξαρτάται καθαρά από τη προσωπική μας αισθητική, αφού η ποικιλία αυτού του υλικού είναι πραγματικά μεγάλη.

Τα ξύλινα πατώματα πλέον είναι εύκολο να τοποθετηθούν, καθώς όταν φτάνουν σε εμάς, είναι σχεδόν έτοιμα για να τοποθετηθούν, χωρίς να χρειάζονται τα φινιρίσματα που στο παρελθόν ήταν πάντοτε απαραίτητα, πριν το πάτωμα πάρει την τελική του μορφή.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *