Πάτωμα από μουσαμά

Ο μουσαμάς είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, το οποίο είναι αδιαπέραστο από το νερό.

Ο μουσαμάς κατασκευάζεται από ίνες βαμβακιού ή λιναριού, ωστόσο ιστορικά κατασκευαζόταν από ίνες κάνναβης.

Το υλικό αυτό έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, τοποθετείται εύκολα και έχει μεγάλη αντίσταση στη φωτιά.

Στο εμπόριο θα συναντήσετε πολλά σχέδια μουσαμάδων τα οποία όμως είναι φτιαγμένα από πλαστικό, καλό θα είναι να τα αποφύγετε, ιδίως αν θέλετε το υλικό αυτό να το τοποθετήσετε στο σπίτι σας, ο φυσικός μουσαμάς είναι καλύτερης ποιότητας και σίγουρα πιο φιλικός προς τον άνθρωπο.

Η φύση του μουσαμά είναι τέτοια, πάνω στην οποία μπορούν να αποτυπωθούν ιδιαίτερα σχέδια ή ακόμα και η φυσική εικόνα του ξύλου. Αυτό σημαίνει ότι ο μουσαμάς είναι ένα υλικό που όχι μόνο μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και να δώσει την αίσθηση και την ζεστασιά ενός άλλου υλικού, όπως αυτή του ξύλου, φυσικά σε πολύ οικονομικότερη τιμή.

Αν λοιπόν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να κρύψετε ένα παλιό, ακόμα και φθαρμένο πάτωμα, τότε η ιδανικότερη λύση είναι ο μουσαμάς.

Πάνω στο υλικό αυτό, μπορεί να τυπωθούν η εικόνα ενός ξύλινου πατώματος, σχέδια πλακιδίων ή ακόμα και μοντέρνες δημιουργίες που ακολουθούν το πνεύμα και την μόδα της εποχής.

Από τα πιο απλά σχέδια, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα, διατίθενται σε όλες τις αποχρώσεις, από τις πιο κλασσικές, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες.

Η ποιότητά τους είναι τόσο καλή και τα σχέδια τόσο προσεγμένα και αληθοφανή, που εύκολα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα σαλόνι, είτε αυτό έχει έναν πιο κλασσικό χαρακτήρα, είτε έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *