Ουδέτερο παιδικό δωμάτιο – Διακόσμηση με ουδέτερα χρώματα

Είτε πρόκειται για την προτίμηση της μινιμαλιστικής διακόσμησης είτε για χρώματα όπως το πράσινο και το κίτρινο που είναι μόνο για προσωρινά, μια μεγάλη μερίδα γονέων επιλέγει ουδέτερη διακόσμηση. Αναρωτιέσαι για το πώς να φτιάξεις ένα κομψό ουδέτερο παιδικό δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι μουντό; Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές δημιουργικής και ουδέτερης διακόσμησης παιδικού δωματίου που λειτουργούν και στα δύο φύλα χωρίς να υστερούν σε αισθητική.

Γήινοι Τόνοι και ξύλο

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα ουδέτερο παιδικό δωμάτιο είναι να επιλέξει λεπτομέρειες ξύλου σε ελαφρούς τόνους, είτε πρόκειται για κούνια – κρεβάτι είτε για βιβλιοθήκη. Για οπτικό ενδιαφέρον, ενσωματώστε το πράσινο και με υλικά σε μια σειρά από διαφορετικές υφές ( δύο διαφορετικά στυλ χαλιά είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείτε συχνά).

Nick Glimenakis

Οροφή που τραβάει το βλέμμα

Εάν το παιδί είναι ακόμα μωρό είναι η τέλεια περίοδος για να πειραματιστείτε με ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο, ειδικά για ένα υψηλό ταβάνι. Το κορυφαίο σχέδιο σχεδίου παιδικής διασκέδασης από το Kari McIntosh είναι μια οροφή με χαρούμενα πορτοκαλί και λευκές ρίγες – ένα κλασικό σχέδιο, αλλά με μια διασκεδαστική συστροφή. Εξισορροπήστε το βλέμμα με τους χαμηλότερους γκρίζους τοίχους και τόνους, όπως ένα χαλί ή οθωμανικό, σε συμπληρωματικές αποχρώσεις του μπλε και του λευκού.

Julie Mikos-ουδέτερο παιδικό δωμάτιο

Julie Mikos

Ουδέτερα χρώματα στον τοίχο

Εάν ζωγραφίσετε λουλούδια που έχει ως background μια ουδέτερη παλέτα, είναι ένας καλός τρόπος για να φέρετε στον χώρο ζωή. Η Svetlana Tryaskina της εταιρίας διακόσμησης με έδρα το Τορόντο, Estee Design , χρησιμοποίησε ένα τοίχο με ένα 3D δέντρο σε ουδέτερα χρώματα. Ένα ζευγάρι λευκών ραφιών με ζώακια, προσθέτει στη στο δωμάτιο ζωή.

Arnal Photography - ουδέτερο παιδικό δωμάτιο

Arnal Photography

Ασπρόμαυρη διακόσμηση

Ένας κλασικός συνδυασμός του ασπρόμαυρου είναι δοκιμασμένο μοτίβο – και όπως επισημαίνει ο εσωτερικός διακοσμητής Regan Baker , τα μωρά μπορούν να δουν μόνο το μαύρο και το άσπρο για τους πρώτους λίγους μήνες της ζωής τους ούτως ή άλλως, καθιστώντας αυτά τα χρώματα φυσική επιλογή.

Για να δημιουργήσετε ένα νεανικό vibe, επιλέξτε πορτρέτα με σχέδια. Εξετάστε τις φαρδιές λωρίδες και τις γεωμετρικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Η σχεδιάστρια Anne Hepfer προτείνει να περιοριστεί το μοτίβο σε έναν τοίχο για να τονώσει την προσοχή του μωρού χωρίς να συντρίψει το δωμάτιο.

 

ουδέτερο παιδικό δωμάτιο

Regan Baker Design

Δωρεάν εκτίμηση χώρου – Κυρίτσης

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας.