Οικιακά μινιμαλιστικά γραφεία για έναν απλό αλλά κομψό χώρο εργασίας

Εάν θέλετε τη μίνιμαλ διακόσμηση σε μία μόνο περιοχή του σπιτιού, τότε επιλέξτε το χώρο σας! Ένας καθαρός και σαφώς οργανωμένος χώρος εργασίας είναι απαραίτητος για μεγάλη συγκέντρωση και αδιάκοπη ροή εργασίας. Λιγότερη οπτική ακαταστασία οδηγεί σε λιγότερη νοητική ακαταστασία και θα μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα αρχεία και τον εξοπλισμό σας πολύ πιο γρήγορα. Παρακάτω θα βρείτε μινιμαλιστικές ιδέες για το οικιακό σας γραφείο που έχουν αξιοποιήσει την απλότητα για να δημιουργήσετε παραγωγικούς χώρους εργασίας χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας!

1 | Designer: Post Formula ,Visualizer: Applicata

Ένας επιτοίχιος σχεδιασμός γραφείου αφήνει το πάτωμα απαλλαγμένο από την ακαταστασία των ποδιών του γραφείου. Διατηρήστε τον εξοπλισμό του υπολογιστή πίσω και το φωτιστικό γραφείου απλοποιημένο για να διατηρήσετε την καθαρή αισθητική.

2 | Source: Muuto

Ένα ανοιγόμενο ράφι για γραφείο έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα του κλεισίματος για την απόκρυψη του εξοπλισμού εργασίας όταν δεν χρησιμοποιείται. Τα γραφεία που κλείνουν για να μοιάζουν με ένα μπουφέ είναι μια εξαιρετική λύση όταν το γραφείο στο σπίτι πρέπει να βρίσκεται σε ένα σαλόνι ή στη γωνία ενός υπνοδωματίου.

3 |Visualizer: Blackhaus Studio

Η διακόσμηση με μαύρο και ξύλο τόνο καθιστά αυτό το γραφείο στο σπίτι ένα κομψό σημείο και με χαρά μπορείτε να καθίσετε και να εργαστείτε.

4 | Designer: Studio Wills + Architects

Ένα γραφείο και πολλά σημεία αποθήκευσης έχουν ενσωματωθεί σε μια εσοχή για να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για αποθήκευση αρχείων και περιφερειακών.

5 | Visualizer: Angelina T

Οι συρόμενες πόρτες επιτρέπουν να κλείνουν εύρυθμα όταν τα ράφια βρίσκονται στην ίδια ευθεία.

6 |Visualizer: IDunic DesignStudio

Οι μινιμαλιστικοί διπλοί χώροι εργασίας μπορεί να είναι μια πρόκληση – ειδικά εάν ο χώρος το επιτρέπει! Ενσωματώστε πολλές καλές λύσεις αποθήκευσης για να ενθαρρύνετε την καλύτερη πρακτική

9 |Visualizer: Adilet Zulpukarov

Ένας τοίχος από μαυροπίνακα αποτελεί ένα σημείο για να γράφονται πρόχειρα πράγματα χωρίς να χρειάζονται χάρτινα βουνά παντού.