Ξενάγηση πολυτελών διαμερισμάτων στην πόλη

Στο New Jersey των ΗΠΑ, αυτό το διαμέρισμα πόλης έχει σχεδιαστεί για νέους επαγγελματίες που εκτιμούν το στυλ και την άνεση. Σχεδιασμένο από τον Kamran Karimov , αυτό το κομψό καιμοντέρνο διαμέρισμα 98 τ.μ, είναι διαμορφωμένο με δροσερή γκρι διακόσμηση που αντισταθμίζεται με τα ζεστά στοιχεία του ξύλου. Οι δυνατές μαύρες πινελιές δίνουν στο μοντέρνο σχέδιο διακόσμησης οπτικό βάρος, ενώ οι σύγχρονες ελαφριές εγκαταστάσεις ενσταλάζουν μια ατμοσφαιρική λάμψη. Τα έπιπλα αποθήκευσης είναι κομψά και γραμμικά, λειαίνουν απαλά γύρω από την περίμετρο ενός ανοιχτού, γεμάτο φωτισμό καθιστικού με πανοραμικά παράθυρα. Τα γήινα καφέ και πράσινα χρωματίζουν τα δύο υπνοδωμάτια και τα μπάνια για να προσφέρουν οπτικό ενδιαφέρον και να προάγουν την αίσθηση ηρεμία.

Ξεκινάμε την περιήγηση σε αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα πόλης σε έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού, ο οποίος περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα με νησίδα.

Τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή ανοίγουν τον μεγαλύτερο τοίχο του ενιαίου χώρου και τυλίγονται γύρω από έναν δεύτερο παρακείμενο τοίχο για να δημιουργήσουν ένα πανόραμα διπλής όψης.

Ο γωνιακός τμηματικός καναπές ακολουθεί τη γραμμή των παραθύρων. Το πίσω μέρος του μοντέρνου καναπέ είναι χωρισμένο για να φαίνεται περισσότερο η θέα στην πόλη.

Ο γκρι καναπές συμπληρώνει δροσερούς γκρίζους τοίχους από σκυρόδεμα. Απέναντι από τον καναπέ, ένας τοίχος τηλεόρασης είναι επενδυμένος με ξύλινα πάνελ που θερμαίνουν οπτικά. Ένα χωνευτό χαρακτηριστικό φωτισμού σχεδιάζει μια καθαρή λάμψη και πάνω από τον τοίχο ψυχαγωγίας.

Ένα σύγχρονο γραμμικό έπιπλο πολυμέσων βρίσκεται κάτω από την τηλεόραση, ενώ ένας στενός πύργος από ράφια διαχωρίζει έναν καμουφλαρισμένο τοίχο αποθήκευσης.

Υπάρχει μια ανεμπόδιστη ροή από το σαλόνι προς την τραπεζαρία για να δημιουργήσετε έναν κοινωνικά συνδεδεμένο χώρο για διασκέδαση.

Ένας πολυέλαιος πάνω από την τραπεζαρία καρφιτσώνει το μεγάλο ξύλινο σκελετό του τραπεζιού στον ανοιχτό χώρο.


Η στρογγυλή τραπεζαρία από μαύρο μάρμαρο περιβάλλεται από μαύρες επενδυμένες καρέκλες τραπεζαρίας.

Σε αντίθεση με το βαρύ κρεμαστό φωτιστικό της τραπεζαρίας, ένα διαφανές γυάλινο βάζο με τα λουλούδια αποτελούν ένα κομψό κεντρικό στοιχείο του τραπεζιού.

Η νησίδα χωρίζει την κουζίνα από τον υπόλοιπο ανοιχτό χώρο. Η εστία βρίσκεται εδώ για να επιτρέπει στον μάγειρα να είναι κοινωνικός κατά την προετοιμασία του δείπνου.

Δύο σκαμπό από χρώμιο προσκαλούν τους επισκέπτες να κάνουν συντροφιά στον σεφ.

Στο πρώτο από τα δύο σχέδια κρεβατοκάμαρας, ένα καφέ επενδυμένο κρεβάτι προσθέτει ένα θερμαντικό στοιχείο στη δροσερή γκρι διακόσμηση του υπνοδωματίου.

Ένας εστιακός τοίχος με επένδυση προσθέτει ένα στοιχείο υφής στο δωμάτιο, ενώ οι ντουλάπες έχουν μια ομαλή αισθητική που μοιάζει με σκυρόδεμα.

Μίνι κρεμαστά φωτιστικά κατεβαίνουν σε ένα καφέ κομοδίνο, ενώ μια εσοχή με φωτισμο κόβει μία βαθειά ξύλινη κάσα παραθύρου.

Τα ξύλινα παράθυρα σηματοδοτούν μια γωνιά ανάγνωσης στην κρεβατοκάμαρα.

Ένας χώρος εργασίας βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι, όπου ένα γραμμικό φως απλώνει ομοιόμορφο φωτισμό κατά μήκος του γραφείου.

Το γραφείο συνδυάζεται με μια κατά παραγγελία βιβλιοθήκη από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Η πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο εισάγει ένα κομψό ασπρόμαυρο μοτίβο.

Στο μπάνιο, υπάρχει μια μοντέρνα γραμμική μονάδα νιπτήρα που εισάγει έναν τόνο καφέ στο δροσερό γκρι φόντο.

Ο γκρί τοίχος της τουαλέτας είναι επενδειμένος από γρανίτη.

Ένα καφέ πάνελ μπανιέρας ταιριάζει με το υπόλοιπο έπιπλο, δημιουργώντας ένα συνεκτικό χρώμα σε όλο το δωμάτιο. Ένα μοντέρνο ράφι για προϊόντα περιποίησης είναι τοποθετημένο πάνω από το μπάνιο, όπου εισάγει μια τολμηρή μαύρη οπτική άγκυρα.

Στο εσωτερικό του τοίχου έχει γίνει μια εσοχή για να φιλοξενήσει μερικά επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι είναι χρωματισμένο με ένα βαθύ πράσινο πάπλωμα. Το κεφαλάρι από ξύλο καρυδιάς συμπληρώνει το ξύλινο εσωτερικό μιας ντουλάπας με γυάλινους τοίχους.

Μια κρυφή κορδέλα φωτός LED λάμπει στην επάνω άκρη του κεφαλιού για να τονίσει το μεγάλο πλάτος του και να επιστήσει την προσοχή σε έναν ανάγλυφο τοίχο πίσω από αυτό. Περισσότερες λωρίδες φωτισμού LED παρέχουν λειτουργικό φωτισμό στις ράγες ρούχων και στα ράφια μέσα στην ντουλάπα.

Μια επιτοίχια τουαλέτα για περιποίηση είναι τοποθετημένη στον τοίχο στο κάτω μέρος του κρεβατιού, όπου επωφελείται από το φυσικό φως στο παράθυρο.

Ο τοίχος της τηλεόρασης του υπνοδωματίου τυλίγεται από μια ελαφριά λωρίδα, η οποία προσθέτει ενδιαφέρον καθώς και λειτουργικό φωτισμό.

Τα αυλακωτά γυάλινα πάνελ κρύβουν τα πολυάσχολα περιεχόμενα της γκαρνταρόμπας από τον ξεκούραστο χώρο ύπνου, ενώ δέχονται φυσικό φως για την ώρα του ντυσίματος.

Μια μαύρη μοντέρνα απλίκα τοίχου λάμπει πάνω σε ένα κομοδίνο χαμηλού επιπέδου, η οποία είναι ενσωματωμένη στο σχέδιο του κρεβατιού. Ένα ώριμο φυτό εσωτερικού χώρου συμπληρώνει τα πράσινα καλύμματα κρεβατιού με το καταπράσινο φύλλωμά του.

Μια κομψή πέτρινη εστία βρίσκεται κάτω από τον τοίχο της τηλεόρασης για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα στην οποία θα εμφανίζονται μερικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Ένα άλλο φυτό σε γλάστρα προσθέτει μια λάμψη πρασίνου δίπλα στα έργα τέχνης με πλαίσιο.

Ο γκρί τοίχος της τηλεόρασης έχει ένα ράφι που λειτουργεί ως μικρό γραφείο.

Μια μοναδική μοντέρνα απλίκα τοίχου δίνει ένα απαλό νυχτερινό φως στο σκοτάδι.

Ένα μίνι κρεμαστό φωτιστικό δίνει φως στο μπουντουάρ με μια βελούδινη γκρι επενδυμένη πολυθρόνα.

Σε αυτό το ιδιωτικό μπάνιο, ένας μοναδικός νιπτήρας τοποθετείται σε ένα βαθύ προφίλ πάνω σε ένα ανάγλυφο μοντέρνο νεροχύτη. Ένα καλάθι ρούχων από ρατάν έχει συμπληρωματική υφή με ραβδώσεις από κάτω.

Μια γκρί τουαλέτα έρχεται σε αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα πλακάκια τοίχου.

Στην περιοχή του ντους, μια στενή γωνιά ραφιών με οπίσθιο φωτισμό είναι χρωματισμένη με μια μαύρη απόχρωση, η οποία δένει ζεστά με τα ξύλινα στοιχεία του μπάνιου.

Ένα φωτιστικό πολλαπλών κατευθύνσεων φωτίζει τον χώρο του νιπτήρα και της περιποίησης.


3D κάτοψη.

Κάτοψη 2D

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *