Καινούργια σχέδια σαλονιών- Έπιπλο Κυρίτσης

Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα ανακοινώσουμε την εμφάνιση δύο νέων καναπέδων. Τα νέα σχέδια καναπέδων έχουν όλα ένα κοινό θέμα που πηγάζουν μέσα από την ίδια την ουσία της δημιουργίας τους, το αναμφισβήτητο σύγχρονο ντιζάιν και πολυτέλεια. Αυτή είναι και η ασυναγώνιστη αξία του Έπιπλο Κυρίτσης. Σε συνδυασμό με τη τεράστια ποικιλία υφασμάτων μας (αδιάβροχα, αλέκιαστα, βραδύκαυστα) θα δημιουργήσετε μια διαχρονική εμφάνιση. Με τον καναπέ να είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα και σημαντικά έπιπλα σε κάθε χώρο, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε δύο σύγχρονα σχέδια με ασυναγώνιστη αξία και στυλ.

Καναπές Style

 

Ο καναπές Style είναι η απάντηση που ψάχνατε τόσο καιρό, επιθυμώντας να χωράει όλη την οικογένεια ή τις συναθροίσεις με φίλους σας. Ο καναπές Style είναι αρκετά μεγάλος ώστε να φιλοξενεί με άνεση 8-10 άτομα. Έτσι, τα παιχνίδια στο σαλόνι μπορούν να συνεχίσουν με άνεση. Παράλληλα, τα βαθιά μαξιλάρια σε συνδυασμό με το βάθος του, μπορούν να τον μετατρέψουν ως ένα επιπλέον κρεβάτι για το βράδυ. Τούτου λεχθέντος, προσφέρει -ανεπιφύλακτα- άνετα καθίσματα με τα βαθιά ονειρικά μαξιλάρια. Το σχήμα του Style είναι εκλεπτυσμένο, κομψό χωρίς να παραιτείται από την πολυτέλεια.

Καναπές Polo

O Polo διαθέτει ένα κομψό, κλασικό σχέδιο που αναλογίζεται τους σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Το σχήμα του είναι όμορφα λειτουργικό και κομψό. Τα μαξιλάρια του Polo είναι απολαυστικά βαθιά, ιδανικά για να χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική μέρα. Η βάση του είναι με nikel, χαρίζοντάς του απλόχερα την κομψότητα που χρειάζεται. Οι εποχές περνούν και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν αλλά η μοντέρνα κομψότητα που χαρίζει ο Polo θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Μεγέθη & Τροποιήσεις

Οι καναπέδες της εταιρίας Κυρίτσης μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά μέσα στο χώρο σας καθώς μπορείτε να τους παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Τα έπιπλα Κυρίτσης κατασκευάζονται σε δικό μας εργοστάσιο γι’ αυτό κάθε επιθυμία διάστασης, χρώματος και υφάσματος είναι δυνατή.

Ένας γωνιακός καναπές μετατρέπεται σε τριθέσιο και διθέσιο καναπέ και αντίστοιχα ένας τριθέσιος και ένας διθέσιος καναπές μετατρέπονται σε έναν γωνιακό. Επιπλέον στους γωνιακούς καναπέδες μπορεί να αλλάξει η φορά της γωνίας έτσι ώστε ο καναπές να προσαρμοστεί ιδανικά στον χώρο σας ενώ την απόχρωση και το ύφασμα τα επιλέγετε εσείς.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.