Μοντέρνα παιδικά δωμάτια

Η κρεβατοκάμαρα ενός παιδιού είναι ο χώρος τους για να παίξουν, να δημιουργήσουν, να μελετήσουν και να χαλαρώσουν. Είναι ένας χώρος που κάνει τα πάντα για τα νεότερα μέλη της οικογένειας, επομένως είναι σωστό αυτοί οι χώροι να απαιτούν ίσως τη μεγαλύτερη δημιουργική συμβολή όσον αφορά τη διακόσμηση. Τα παιδιά πιθανότατα θα έχουν πολλές δικές τους ιδέες όταν πρόκειται για τα δωμάτιά τους, με τις οποίες δεν θα συμφωνήσετε με όλες, αλλά το στυλ δεν χρειάζεται να διακυβεύεται. Παρακάτω θα βρείτε διάφορα σχέδια παιδικών δωματίων γεμάτα με κομψές παιδικές διακοσμητικές ιδέες.

Visualizer:Need Design

Δημιουργήστε επίπεδα διασκέδασης. Όταν το ύψος της οροφής το επιτρέπει, ο χώρος παιχνιδιού μπορεί να αυξηθεί ενσωματώνοντας μια κουκέτα σε ένα παιδικό δωμάτιο. Αυτός ο σχεδιασμός κρεβατιού χαμηλά στο δάπεδο αυξάνει τον διαθέσιμο κατακόρυφο χώρο. Μια απλή σκάλα παρέχει πρόσβαση σε ένα στέκι και μια άνετη γωνιά ανάγνωσης από πάνω.

https://hilight.design/

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός τοίχου και τολμηρού κρεβατιού τα οποία συνδέονται άψογα με τη ντουλάπα.

https://art-partner.ch/projects/

Αυτή η φλοράλ τοιχογραφία είναι η πηγή έμπνευσης για τα ροζ έπιπλα κρεβατοκάμαρας και έναν ασορτί ροζ καθρέφτη. Μερικά γκρίζα έπιπλα εξισορροπούν τη γλυκύτητα.

DVOETOCHIE

Οι χρωματικές εμμονές των εφήβων μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν στο σύγχρονο color blocking . Μια δεύτερη τονική απόχρωση θα ζωντανέψει την εμφάνιση.

Rina Lovko Studio

Φαίνεται όμορφο αυτό το ειδικά κατασκευασμένο παιδικό έπιπλο και ο ενσωματωμένος σχεδιασμός κρεβατιού διατηρούν το δωμάτιο βελτιωμένο ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Οι κουρτίνες Ombre προσθέτουν μια υπέροχα απαλή παστέλ νότα για να συμπληρώσουν τον ελαφρύ τόνο του ξύλου.

 
Irina Maslova

Όσο μεγαλύτερο είναι το παιδί, τόσο περισσότερο χώρο αποθήκευσης βιβλίων θα χρειαστεί για τις σπουδές του. Φροντίστε να συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες ως αναπόσπαστο μέρος της διάταξης του δωματίου, όπως αυτό το σχέδιο με τολμηρή εσοχή στο κρεβάτι και μια στοίβα που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα στο παιδικό γραφείο.

Ντιέγκο Ντρους

Ανατροφή με τη φύση. Τοιχογραφίες σε τοίχους δέντρων και διακοσμητικά στοιχεία με θέμα τα ζώα θα κάνουν το μικρό σας να αισθάνεται κοντά στα οφέλη της φύσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Abith Jos

Εάν δεν θέλετε να βάψετε ολόκληρο το δωμάτιο, τότε μόνο μία ή δύο συγκεντρωμένες περιοχές αρκούν για να δημιουργήσετε την αντίθεση. Δείτε αυτό το μεγάλο έργο τέχνης τοίχου και την περίεργη τεχνική ζωνών γύρω από την περιοχή μελέτης.

Studio VAE

Βάλτε τα παιδιά να εκτονώσουν όλη αυτή την υπερβολική ενέργεια εγκαθιστώντας τον δικό τους τοίχο αναρρίχησης. Ένα ταμπλό με σχέδια και πολύχρωμες λαβές θα το κάνουν επίσης ένα δροσερό διακοσμητικό σημείο.

Alive Design

Παρατηρείστε! Το αφήνω πάνω σας…

Studio VAE

Δημιουργήστε ζώνες με μονόχρωμο μπλοκ, όπως αυτή η κόκκινη παιδική περιοχή για τη μελέτη, η γκρι περιοχή για το ντύσιμο και μια άνετη πράσινη ζώνη ύπνου με ένα καινοτόμο παιδικό φωτάκι.

Vu Viet Thang

Αυξήστε τη χρηστικότητα μιας κουκέτας. Αυτή η προσαρμοσμένη κουκέτα όχι μόνο έχει διπλό χώρο ύπνου, αλλά περιλαμβάνει και τη δική της ντουλάπα.

Elemental Design

Σε αυτό το δωμάτιο, ένα ανοιχτό πράσινο σκηνικό αγκαλιάζει την ξεκούραστη πλευρά του χώρου, ενώ ο χώρος μελέτης είναι βαμμένος ως ένα τμήμα λευκού που δεν αποσπά την προσοχή.

Bevidut

Δημιουργήστε απρόσκοπτη ροή με παρακείμενα έπιπλα. Αυτό το γραφείο συνδέεται με ένα προσαρμοσμένο ντουλάπι δίπλα στο κρεβάτι και ενσωματωμένο κάθισμα παραθύρου δημιουργώντας μια αδιάκοπη γραμμή.

Olga Kolesnikova & Evgenii Baisa

Ανά δύο. Ένα κοινόχρηστο δωμάτιο μπορεί να είναι η πηγή πολλών διαφωνιών μεταξύ των αδερφών, αλλά το να κάνεις τα πάντα ομοιόμορφα είναι μια καλή βάση για επιτυχία. Φροντίστε να διπλασιάζετε τα άνετα καθίσματα και να κάνετε και διπλό χώρο εργασίας!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *