Μοντέρνα έπιπλα Κυρίτσης για το 2019

Στην εταιρεία Κυρίτσης, σχεδιάζουμε πάντα νέα και μοντέρνα έπιπλα και ενημερώνουμε τα κλασικά κομμάτια μας για να ταιριάζουν με τις σύγχρονες τάσεις. Φέτος, προσθέσαμε μερικά προϊόντα που ταιριάζουν με τις τάσεις γύρω από τα σκούρα έπιπλα και τα μαρμάρινα τελειώματα.

Ακολουθήστε την εταιρεία Κυρίτσης στο Instagram @epiplokyritsis για να βλέπετε πρώτοι τις ανακοινώσεις μας και τις νέες κυκλοφορίες! Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες μας στη νέα σειρά επίπλων το 2019.

Σχεδιασμός και μοντέρνα έπιπλα για το 2019

Έβενος & Κεραμικά στοιχεία Wave

Η μία από τις πιο τολμηρές προσθήκες μας στα μοντέρνα έπιπλα μας το 2019 χρησιμοποιεί ξύλο έβενος γυαλιστερό και κεραμικό καπάκι στις τραπεζαρίες. Αγαπάμε την πολυτέλεια που φέρνει το γυαλιστερό ξύλο έβενος σε ένα δωμάτιο. Επίσης λατρεύουμε και τη ζεστασιά που φέρνει ο χρυσός σε ένα δωμάτιο και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να παίξει με διαφορετικά υλικά και χρώματα. Στον μπουφέ Wave έχει ταιριάζει απόλυτα!

Με τα κεραμικά στοιχεία να είναι μια ισχυρή τάση σχεδιασμού για το τρέχον έτος, θεωρήσαμε ότι είναι η τέλεια ευκαιρία να εισαγάγουμε μια τολμηρή επιλογή στις βάσεις των επίπλων μας!

Σε αυτή τη λογική είναι διαθέσιμη μια ποικιλία επίπλων που περιλαμβάνει τραπεζαρία με πόδια από κρύσταλλο διάφανο και ξύλο έβενος, καρέκλες και μπουφέ.

Τραπεζαρία Wave

Τραπεζαρίες Κυρίτσης

 

Ανοιχτή Γωνία Wave

Μια άλλη επιλογή που είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό το έτος είναι ο καναπές Wave. Η “ανοιχτή” γωνία του καναπέ είναι μία καινοτόμα επιλογή της εταιρείας Κυρίτσης. Ταυτόχρονα όμως μετατρέπεται και σε λειτουργική καθώς δίνει την επιλογή για την προσθήκη ενός βοηθητικού τραπεζιού.

Wave

Μοντέρνα Σαλόνια Κυρίτσης

 

 

Ταυτόχρονα είναι επικαλυμμένο με ύφασμα: East Clean. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε οτι οι καναπέδες της εταιρίας Κυρίτσης μπορούν να προσαρμοστούν ιδανικά μέσα στο χώρο σας καθώς μπορείτε να τους παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Τα έπιπλα Κυρίτσης κατασκευάζονται σε δικό μας εργοστάσιο γι’ αυτό κάθε επιθυμία διάστασης, χρώματος και υφάσματος είναι δυνατή. Ένας γωνιακός καναπές μετατρέπεται σε τριθέσιο και διθέσιο καναπέ και αντίστοιχα ένας τριθέσιος και ένας διθέσιος καναπές μετατρέπονται σε έναν γωνιακό. Επιπλέον στους γωνιακούς καναπέδες μπορεί να αλλάξει η φορά της γωνίας έτσι ώστε ο καναπές να προσαρμοστεί ιδανικά στον χώρο σας ενώ την απόχρωση και το ύφασμα τα επιλέγετε εσείς.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα προσθήκης αδιάβροχου, αλέκιαστου και βραδύκαυστου υφάσματος.

 Φιλική αίσθηση Pelle

Η κρεβατοκάμαρα Pelle είναι ιδανική για χώρους με κομψή και μοντέρνα αισθητική.  Είναι εφοδιασμένο με ένα μαλακό και μαλακό κεφαλάρι, αυτό το κρεβάτι συνδυάζει τη φιλική αίσθηση με την κλασική εμφάνιση.

Κατασκευασμένη από ξύλο δρυς, με τεχνόδερμα στο κεφαλάρι και περιμετρικά στις τραβέρσες. Τα κομοδίνα Pelle, είναι επίσης σε ξύλο δρυς με καπάκι κεραμικό και συρτάρια με φρένα.

Pelle

Μοντέρνα Κρεβατοκάμαρα

 

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που φέτος, το λευκό μάρμαρο πρωταγωνιστεί για μια ποικιλία από μοντέρνες τραπεζαρίες και κρεβατοκάμαρες. Λευκές μαρμάρινες επιφάνειες είναι ιδανικές για χώρους με ελαφριά αισθητική Αποτελούν μια κομψή και καθαρή εμφάνιση που είναι ιδανική για μια σύγχρονη εποχή επίπλων!

Δωρεάν μελέτη χώρου & διακόσμηση

Μην ξεχνάτε οτι προβαίνουμε σε δωρεάν μελέτη και απεικόνιση ( σε 3D στον υπολογιστή με τις πραγματικές διαστάσεις) της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί οτι η επαγγελματική μας ομάδα θα φροντίσει για τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σας δωρεάν.