Σαλόνι-Καναπές- Έπιπλο Κυρίτσης

Μοντέρνα έπιπλα: χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή τους

Η διακόσμηση του σπιτιού σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο να έχετε μια κομψή και φιλόξενη εμφάνιση. Ειδικά, τα μοντέρνα έπιπλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας. Αν έχετε μπερδευτεί για την επιλογή των σωστών επίπλων από διαδικτυακά καταστήματα, τότε αυτές οι απλές συμβουλές σίγουρα θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για σας.

Μελετήστε το χώρο σας

Πρώτα απ ‘όλα, λάβετε υπόψη το χώρο όπου θα τοποθετήσετε τα μοντέρνα έπιπλα. Επίσης, εξετάστε το μέγεθος του δωματίου. Αυτό θα σας δώσει μια σαφή ιδέα για το πώς είναι καλύτερο να γεμίσετε το δωμάτιο χωρίς να φαίνεται γεμάτο και ακατάστατο.

Αποφασίστε για το μέγεθος των επίπλων

Μόλις είστε σαφείς με το χώρο μπορείτε να καταλάβετε και το μέγεθος των επίπλων που μπορείτε να επιλέξετε. Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, τότε ένας γωνιακός καναπές και ένα τραπεζάκι σαλονιού είναι ότι πρέπει. Αν έχετε μεγαλύτερο χώρο, θα χρειαστεί προφανώς έπιπλα σε μεγαλύτερες διαστάσεις.Τα έπιπλα Κυρίτσης προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε χώρο καθώς κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο και σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε! Μην κάνετε το λάθος να επιπλώσετε ένα μεγάλο δωμάτιο με πολύ μικρά έπιπλα ή αντίστροφα, γιατί ο χώρος σας θα μοιάζει δυσανάλογος.

Προτιμήστε ανθεκτικά και άνετα έπιπλα

Εάν θέλετε να έχουν αξία τα χρήματα που θα ξοδέψετε και θέλετε τα έπιπλα σας να διαρκέσουν μακροπρόθεσμα, επιλέξτε ποιοτικά έπιπλα. Ψάξτε για συμπαγή ξύλινα πλαίσια αντί ελαφρύ ξύλου, μοριοσανίδων ή ελαφρών μεταλλικών σκελετών. Πριν αγοράσετε τα έπιπλα, ελέγξτε αν είναι άνετα. Είναι σημαντικό τα μοντέρνα έπιπλα να φαίνονται κομψά, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είναι και άνετα. Δείτε από κοντά και δοκιμάστε τα έπιπλά μας  επισκεπτόμενοι ένα από τα καταστήματά μας στην Αθήνα!

 

Σκαμπό για μικρό σαλόνι - τραπεζάκι σαλονιού-καναπές | 'Επιπλο Κυρίτσης

Φινίρισμα και το ύφασμα

Το τελείωμα των επίπλων και του υφάσματος που χρησιμοποιείται στον καναπέ ή στις καρέκλες είναι πολύ σημαντικό. Το ύφασμα πρέπει να επιλέγεται με βάση τη χρήση του επίπλου και το δωμάτιο όπου πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Γενικά, μαλακά και ανοιχτόχρωμα υφάσματα αποτελούν δημοφιλή επιλογή για το καθιστικό. Θα κάνει το σαλόνι σας να δείχνει γήινο, αλλά θα υπάρχει το θέμα της διατήρησης της καθαριότητας του επίπλου. Κι αυτό σε περίπτωση που δεν επιλέξετε τα μοντέρνα έπιπλα Κυρίτσης με τα αλέκιαστα, αδιάβροχα και βραδύκαυστα υφάσματα.

Δείτε το άρθρο μας: Έπιπλα φιλικά προς την οικογένεια

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ

Η εταιρία μας προβαίνει σε μελέτη και απεικόνιση της μορφής των δωματίων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των επιλογών σας!
Μοντέρνα έπιπλα

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των επιθυμιών σας και αυτό που αναζητάτε από το χώρο σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε μία επίσκεψη στο χώρο σας, ή μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, και να λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας.

Η εταιρεία Κυρίτσης έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Μπορούμε να συνεργαστούμε & να υλοποιήσουμε custom designs σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονά σας. Αν αναζητάτε ποιότητα και αισθητική τότε τα έπιπλα Κυρίτσης, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή.