Παδικό δωμάτιο-Έπιπλο Κυρίτσης

Παιδικό Δωμάτιο: λύσεις οργάνωσης για μικρά υπνοδωμάτια

Παιδικό Δωμάτιο: Αποθήκευση, οργάνωση και ειδικές κατασκευές επίπλων

Ένα μικρό παιδικό δωμάτιο είναι πάντα δύσκολο για κάποιον που θέλει να τοποθετήσει πολλά αντικείμενα και ο χώρος αποθήκευσης είναι πολύτιμος. Όλοι ξέρουμε οτι τα παιδιά έχουν άπειρα μικρο-πραγματάκια. Εναλλακτικά, όταν υπάρχει μεγαλύτερος χώρος, τα πράγματα μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε διαφορετικά σημεία. Στο άρθρο αυτό σας προτείνουμε λύσεις αποθήκευσης για μικρό παιδικό δωμάτιο, επαναφέροντας τον έλεγχο και όχι μια ανοργάνωτη αποθήκη!

Χρησιμοποιήστε αυτά που χρειάζεστε και ξεφορτωθείτε τα υπόλοιπα!

Αν και δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη ιδέα, είναι μια έξυπνη κίνηση για να ρυθμίσετε σωστά την αποθήκευση στο παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν ή μόλις περάσει λίγος καιρός οι προτεραιότητες των παιχνιδιών αλλάζουν και τα παλιά τα βαριούνται. Τα οφέλη της ξεκαθάρισης θα κάνουν εύκολη την οργάνωση και την αποθήκευση.

Φανταστείτε το σαν μια πόλη..

Συγκρίνετε τα μικρά παιδικά δωμάτια σας με κτίρια στην πόλη. Μια πόλη θα έχει περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν σε λιγότερο χώρο που μπορούν να φιλοξενήσουν, όπου τα κτίρια θα είναι το ένα πάνω στο άλλο, αντί για το ένα δίπλα στο άλλο. Εφαρμόστε την ίδια θεωρία σε μικρά υπνοδωμάτια. Οργανώστε τα πράγματα κατακόρυφα, από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, ώστε το δωμάτιο να φαίνεται πιο φαρδύ, ακόμη και με πολλά πράγματα μέσα. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει  ντουλάπες  από το δάπεδο έως το ταβάνι για να επωφεληθεί από τον μεγάλο χώρο, όπου θα κλείσει με τις πόρτες και δεν δείχνει τι έχει μέσα στη ντουλάπα. Η εταιρεία Κυρίτσης προβαίνει σε ειδικές κατασκευές επίπλων ανάλογα με χώρο σας. Μια δωρεάν μελέτη χώρου από την εταιρεία μας θα σας πείσει!

Κάντε το παιδικό δωμάτιο πολυλειτουργικό!

Οργανώστε το παιδικό δωμάτιο με πολλαπλές λειτουργικές ικανότητες! Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φαίνεται το μικρό σας δωμάτιο με πλούσια εμφάνιση. Όταν έχετε μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπορείτε να τοποθετήσετε στην περιοχή, μεμονωμένα έπιπλα όπως το κρεβάτι ως κρεβάτι, γραφείο ως γραφείο, καναπέ σαν καναπέ ή οτιδήποτε άλλο. Σε μικρό παιδικό δωμάτιο, μπορεί να έχει κανείς ντουλάπα με πολλαπλές λειτουργίες , κρεβάτι με συρτάρια και αποθήκευση κ.λπ., θα δώσει μια πιο ευχάριστη, ελαφριά και ελεύθερη αίσθηση.

Δείτε τον παιδικό κατάλογο εδώ.

Η εταιρεία Κυρίτσης με τη δωρεάν μελέτη χώρου και τους έμπειρους διακοσμητές μας μπορεί να διαμορφώσει το παιδικό δωμάτιο που ονειρεύεστε, κανοντάς το πιο λειτουργικό. Η δωρεάν μελέτη χώρου γίνεται σε ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή, και εγγυάται την ακριβή απεικόνιση του χώρου σας! Οι ειδικές κατασκευές και τα έπιπλα Κυρίτσης μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε χώρο καθώς είναι χειροποίητα από το δικό μας εργοστάσιο.