Μελέτη περίπτωσης σε μεζονέτα στην Εκάλη από το Έπιπλο Κυρίτσης

Θαυμάστε την πανέμορφη μεζονέτα στην Εκάλη που αποτελεί μελέτη περίπτωσης από το Έπιπλο Κυρίτσης. Ένα πολυτελές σπίτι θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα μέρος που δεν θέλετε ποτέ να φύγετε και όπου ο καθένας επιθυμεί να βρίσκεται σε αυτό. Το διαμέρισμα δημιουργήθηκε σε μια από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες, διακοσμημένο με μοναδικές ανέσεις και χώρους, όπως ο πανέμορφος χώρος της σαλονοτραπεζαρίας και του γραφείου που έχει κατασκευαστεί εμφανίζοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση. Με άλλα λόγια, αυτό το σπίτι είναι η ενσάρκωση της εμφάνισης της εταιρείας Κυρίτσης.

Ρυθμίζοντας τον τόνο στο σπίτι, οι σκούρες ταπετσαρίες στους αντικριστούς (όπως θα δείτε και παρακάτω) τοίχους έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη ζεστασιά που εκπέμπουν το ξύλινο πάτωμα, ο θερμός φωτισμός, ο καναπές και η τραπεζαρία με τις καρέκλες. Οι πολυέλαιοι είναι ιταλικών οίκων σε διαφορετικά σχήματα ωστόσο στους ίδιους τόνους του μπεζ- χρυσού με έντονη παρουσία και χαρακτήρα και συνδυάζονται τέλεια με τη μαρμάρινη τραπεζαρία, τις μπεζ καρέκλες και τον καναπέ. Επιπλέον, το γύψινο που διακοσμεί άριστα και περιμετρικά την οροφή μεταδίδει μια έντονη αίσθηση διακόσμησης με τον κρυφό φωτισμό.

Για την τραπεζαρία, το μάρμαρο ήταν το υλικό που επιλέχθηκε για να διακοσμήσει άφθονα το επάνω μέρος στις αποχρώσεις του μπεζ- χρυσού. Η γενναιόδωρη τραπεζαρία σχεδιάστηκε για να αναδείξει την άνετη πολυτέλεια και την αισθητή πολυπλοκότητα. Αυτός ο χώρος αποτελείται από μια πληθώρα προσαρμοσμένων σχεδίων που σίγουρα αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου! H τραπεζαρία ορίζει τη σκηνή με τους χρυσούς και ουδέτερους τόνους του να παίζουν μια εντυπωσιακή αντίθεση με τα γύρω στοιχεία. Η μοντέρνα βελούδινη υφασμάτινη καρέκλα προσθέτει επίσης ένα επιπλέον στρώμα φινέτσας και λεπτές λεπτομέρειες, όπως οι η double αίσθηση.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την άνεση, το σαλόνι είναι ένας οικιακός χώρος όπου μπορεί κανείς να πειραματιστεί με παλέτες χρωμάτων, στρώματα υφής και μοτίβου και διατάξεις επίπλων. Όσον αφορά το φινίρισμα του καναπέ, επιλέχθηκε ένας ολοκαίνουργιος καναπές από το Έπιπλο Κυρίτσης. Το σαλόνι συμπληρώνεται περαιτέρω με άλλα ουδέτερα έπιπλα, όπως το τραπεζάκι σαλονιού επίσης με μαρμάρινο – ανοιγόμενο καπάκι όπως η τραπεζαρία αλλά σε τόνους μαύρου-χρυσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άνοιγμα του τραπεζιού είναι στο ίδιο μοτίβο με την ξύλινη κάθετη διακόσμηση ράβδων πίσω από την τηλεόραση. Τέλος, το έπιπλο τηλεόρασης είναι στο ίδιο μοτίβο με τον μπουφέ.

Οι ξύλινοι κάθετοι ράβδοι συνεχίζουν την εμφάνισή τους στον τοίχο του γραφείου και δένουν στο χώρο με την ξύλινη βιβλιοθήκη και το τραπεζάκι. Η γκρι ταπετσαρία τοίχου και οι υπόλοιποι γκρι τοίχοι εναρμονίζονται πλήρως με τις γκρι πολυθρόνες και το γραφείο.

Η Εταιρεία Κυρίτσης έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετουν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design.

  • Συμβουλές , προτάσεις για τον χώρο σας.
  • Σε περίπτωση οποιαδήποτε απορίας ή διευκρίνηση υπάρχουν εξουσιοδοτημένα άτομα της εταιρίας μας με σκοπό την επίλυση του θέματος.
  • Αναλαμβάνουμε την διαρρύθμιση του χώρου σας εξασφαλίζοντας την τέλεια διακόσμηση στο σπίτι σας.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *